2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla bilmiyorumki yaa. Mesaj attım şimdi ebeye ne dicek bakiyim yazarım buraya cevabını

Canim bogulma gibi degil de nefesim kesiliyor gibi oluyor ama o da normal. Yani diger gebeliklerimde de bu skeildeydi.

Bebek cok buyuyup hareket alani azaldigi icin kaburgalara mideye baski yapiyo biz farkli agrilarla anlayabiliyoruz ya da hissediyoruzdur benim mesela sag kaburgamin tam altinda bi agri peydah oldu bir kac gundur o da beni korkutuyo ancak doktorum cok rahat sakin biridir beni her agridan bahsettigimde dogurunca gececek diye sakinlestirir. Bebegim de ters döndü yani dogum pozisyonunu aldı ve sirtini kalcasini sag tarafima daha fazla yaslamis ben ondan agriyodur diye korkmuyorum mesela. Eger endisen fazlaysa doktoruna danis tabi en dogrusu o. Ama kendine stres yapmaman daha dogru bebek hepsini hissediyo sonucta. Bana sorarsan sakin ol dogum egzersizlerini yap nefes egzersizleri yap son günlerin tadini çıkar endiselenme. Tehlikeli durum olsa hissederiz diye dusunuyorum.

Yaa ne kadar tatlısınız gerçekten teşekkür ederim... ♡ bu benimki artık endişeden ziyade rahatsızlık hissi nefes darlığı desem değil boğulma gibi desem tam olarak öyle de degil baska turlu bişey. Sağ tarafta bizim sıpada. Belki damarlara baskı oluyorsa da olur dimi. Aman ne biliyim minişe bişey olmasın da son 1 2 hafta kaldi zaten idare edebilirim i can do it :))

Son düzenleme:
Tesekkur ederim aynen oyle kocamanlar sıpalar
yerleri de dar onları da anlamak lazım :) oramızı buramızı sıkıştırıyolar kucağımıza alınca ağrı sızı yalan olucak. Allah hayırlı dogumlar nasip etsin hepimize

Ya peki doğuma azıcık zaman kala sogukalginligina yakalanmak çok kötü
Birin akıntısı halsizlik çok fena
2 güne falan azalsa bari
Doğumda istenmicek sin dey grup olmak heralde

Benim bebekte vardı böbrek genişlemesi 34. Haftada normal çıktı. Sen yine de bir sor dr una. 34. Haftaya kadar sınırdaydı hep.
Ilk soylediginden sonra bir kere esim sordu tekrar hafif onemli degil dedi tatlim fakat tekrar sormadik her gittigimizde karin capini falan olcuyor olmadi pzt.sorayim tekrar

Allah saglikla almayi nasip etsinde isterse son 10 gunde 5 kilo alayim hiiiic umrumda degil kuzucum
Beni tek sikintiya sokan kabızlık hali o da gececek insallah )

Merhabalar benim kasılmalarım 14. Haftadan beri var ve hep sizin tariflediğiniz şekilde oluyor. Bu 2. Gebeliğim ilkinde de böyle oluyordu . Hatta son zamanlarda biraz ağrılı da olmaya başladı. Bazıları sadece sertlik şeklinde hissediyor sanırım.

Cnm olmasi gereken dogal olan normal o yuzden devket tercihe bakmiyor malesef. Ama boyle yaparsan bormal daha bi korkutur seni. Sen her acidan dusun tasin arastir ve alistir kendini bnce.

devlet israrla nornal edecek de ben ne yapacam malesef hic bilmyorum ozele gidio fiyat alacam epidural nirnal digum ettirirum belkide bizin brdaki devletvepidural dogumda etmyor malesef ozele kaldim gene surda az kaldi dogumlarada biran once kendimi hazir hissetmem lazim ya baya strese girdim smdiden

Eh iste ic guveysinden hallice :) bel agrisi sirt agrisi, hic bitmeyen bulantida tekrar bi artis.. sikayetler bitmiyor :) neyseki sukur az kaldi..
Evet bu sın ay bulantılar geri geldi. Bir de benim bu aya kadar hiç geçeneyen iğrenç ağız tadım var tabii.. 10 kilo aldım bu haftaya kadar. Dah da alırım 3-4 kilo ona da canın sıkkın. Sırf şu ağzımdaki tat geçsin diye sürekli ağzıma abur cubur atıyorum sağlıklı bir eşy yediğim de yok.

Doktordan yeni geldim ya orda yoktu eve gelince farkettim. Ultrasona girdim normaldi her şey suyu falan normalmiş

Bazi arkadaslarin bebeginde böbrek genislemesi oldugunu söylemis doktor.korkmayin bence.banada ilk kizimda soylemisti doktorum.bir bobrek digerinden büyüktü.genisleme var takip edelim demisti.her kontrolde ölcuyordu genisliyormu diye.bana dedigi doguma girmeden mutlaka söyle cocuk doktoru kontrl etsin dogumdan sonra.ama idrar birikmesi oluyormus ondan ge isliyor.us cogu zaman.ilk idrardan sonra normale döner demisti.öylede oldu.idrarini yapinca normale döndu böbregi.bisey cikmadi flim cektiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…