Valla bilmiyorumki yaa. Mesaj attım şimdi ebeye ne dicek bakiyim yazarım buraya cevabınıDanismadim canm, evet rahatsiz edici bi durum ama bana normaldir gibi geldi, bende arastirmistim sanirim onceden yasayanlar vardi diye hatirliyorum o yuzden cok ustunde durmadim, ikinci hamilelik benim ilkinde olmamisti hic ama bilemedim onemli bisey midir acaba
Canim bogulma gibi degil de nefesim kesiliyor gibi oluyor ama o da normal. Yani diger gebeliklerimde de bu skeildeydi.Evet bi tarafa toplanıyor gibi oluyor bu doğru. Hatta şuanda hıçkırıyor ben kasılma sırasında o boğulma hissi normal mi benden başka yasayan var mı onu merak ediyorum aslında. Endişelenmeli miyim bu boğulma hissinden dolayı diye
Bebek cok buyuyup hareket alani azaldigi icin kaburgalara mideye baski yapiyo biz farkli agrilarla anlayabiliyoruz ya da hissediyoruzdur benim mesela sag kaburgamin tam altinda bi agri peydah oldu bir kac gundur o da beni korkutuyo ancak doktorum cok rahat sakin biridir beni her agridan bahsettigimde dogurunca gececek diye sakinlestirir. Bebegim de ters döndü yani dogum pozisyonunu aldı ve sirtini kalcasini sag tarafima daha fazla yaslamis ben ondan agriyodur diye korkmuyorum mesela. Eger endisen fazlaysa doktoruna danis tabi en dogrusu o. Ama kendine stres yapmaman daha dogru bebek hepsini hissediyo sonucta. Bana sorarsan sakin ol dogum egzersizlerini yap nefes egzersizleri yap son günlerin tadini çıkar endiselenme. Tehlikeli durum olsa hissederiz diye dusunuyorum.Evet bi tarafa toplanıyor gibi oluyor bu doğru. Hatta şuanda hıçkırıyor ben kasılma sırasında o boğulma hissi normal mi benden başka yasayan var mı onu merak ediyorum aslında. Endişelenmeli miyim bu boğulma hissinden dolayı diye
Yaa ne kadar tatlısınız gerçekten teşekkür ederim... ♡ bu benimki artık endişeden ziyade rahatsızlık hissi nefes darlığı desem değil boğulma gibi desem tam olarak öyle de degil baska turlu bişey. Sağ tarafta bizim sıpada. Belki damarlara baskı oluyorsa da olur dimi. Aman ne biliyim minişe bişey olmasın da son 1 2 hafta kaldi zaten idare edebilirim i can do itBebek cok buyuyup hareket alani azaldigi icin kaburgalara mideye baski yapiyo biz farkli agrilarla anlayabiliyoruz ya da hissediyoruzdur benim mesela sag kaburgamin tam altinda bi agri peydah oldu bir kac gundur o da beni korkutuyo ancak doktorum cok rahat sakin biridir beni her agridan bahsettigimde dogurunca gececek diye sakinlestirir. Bebegim de ters döndü yani dogum pozisyonunu aldı ve sirtini kalcasini sag tarafima daha fazla yaslamis ben ondan agriyodur diye korkmuyorum mesela. Eger endisen fazlaysa doktoruna danis tabi en dogrusu o. Ama kendine stres yapmaman daha dogru bebek hepsini hissediyo sonucta. Bana sorarsan sakin ol dogum egzersizlerini yap nefes egzersizleri yap son günlerin tadini çıkar endiselenme. Tehlikeli durum olsa hissederiz diye dusunuyorum.
Tesekkur ederim aynen oyle kocamanlar sıpalarYaa ne kadar tatlısınız gerçekten teşekkür ederim... ♡ bu benimki artık endişeden ziyade rahatsızlık hissi nefes darlığı desem değil boğulma gibi desem tam olarak öyle de degil baska turlu bişey. Sağ tarafta bizim sıpada. Belki damarlara baskı oluyorsa da olur dimi. Aman ne biliyim minişe bişey olmasın da son 1 2 hafta kaldi zaten idare edebilirim i can do it:))
Ilk soylediginden sonra bir kere esim sordu tekrar hafif onemli degil dedi tatlim fakat tekrar sormadik her gittigimizde karin capini falan olcuyor olmadi pzt.sorayim tekrarBenim bebekte vardı böbrek genişlemesi 34. Haftada normal çıktı. Sen yine de bir sor dr una. 34. Haftaya kadar sınırdaydı hep.
Canım bana son kontrolde dedi insan ister istemez kafaya takıyor ama stres olmamak gerek haklısın canım.senin kuzunun da geçmiştir inşallah böbrekteki genişleme.Allah saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.bu arada maşallah sen zayıflarken yavrun büyümüş.valla ben bebege değil kendime yedim galiba:))senin az kalmış doguma buraları terk etmeyelim kızlar emi
Merhabalar benim kasılmalarım 14. Haftadan beri var ve hep sizin tariflediğiniz şekilde oluyor. Bu 2. Gebeliğim ilkinde de böyle oluyordu . Hatta son zamanlarda biraz ağrılı da olmaya başladı. Bazıları sadece sertlik şeklinde hissediyor sanırım.Merhaba arkadaşlar öncelikle Allah hepimize sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin... Ya ben size birşey danışmak istiyorum. Yalancı doğum kasılmalarım oluyor sanırım, ağrısız toplanıp gerilmeler filan. 37 haftaligiz. Bu kasılmaları yaşayan var mı aranızda? Kasılmalar sırasında sanki birisi boğazımı sıkıyor gibi boğazımdaki damarlardan kan geçmiyor gibi bir his yaşıyorum. Normal mi?
Cnm olmasi gereken dogal olan normal o yuzden devket tercihe bakmiyor malesef. Ama boyle yaparsan bormal daha bi korkutur seni. Sen her acidan dusun tasin arastir ve alistir kendini bnce.
Evet bu sın ay bulantılar geri geldi. Bir de benim bu aya kadar hiç geçeneyen iğrenç ağız tadım var tabii.. 10 kilo aldım bu haftaya kadar. Dah da alırım 3-4 kilo ona da canın sıkkın. Sırf şu ağzımdaki tat geçsin diye sürekli ağzıma abur cubur atıyorum sağlıklı bir eşy yediğim de yok.Eh iste ic guveysinden hallice :) bel agrisi sirt agrisi, hic bitmeyen bulantida tekrar bi artis.. sikayetler bitmiyor :) neyseki sukur az kaldi..
Hemen dr una bi görün canim bizi de haberdar et olur muGünaydın kızlar, bugün kahverengi akıntım gelmiş bu nişan mı oluyor acaba
Evet olabilir. Ayy çok heyecanli..oglu da o lekeden 5 yada 6 saat sonra foss suyun geldi...doktoruna görünGünaydın kızlar, bugün kahverengi akıntım gelmiş bu nişan mı oluyor acaba
Bu yazını mesaj attıktan sonra gördüm. Olsun sen yinede temkinli ol.Doktordan yeni geldim ya orda yoktu eve gelince farkettim. Ultrasona girdim normaldi her şey suyu falan normalmiş
Nisan kirmizi gelmisti bnde canim ve tuhaf bi sekilde etimsi bisi gibiydi. Resmen tikac dedikleri dogruymus demistim.Günaydın kızlar, bugün kahverengi akıntım gelmiş bu nişan mı oluyor acaba
Bence hemen yine git bende kahverengi akıntıyla gitmiştim o nisan evet 2cm açıklıkla doğuma girmiştimGünaydın kızlar, bugün kahverengi akıntım gelmiş bu nişan mı oluyor acaba
Sanırım nişan öncesinde böyle kahverengi lekeler gelebiliyormuş öyle okudum bakalım sancım falan yok zaten bekleyeceğiz.Nisan kirmizi gelmisti bnde canim ve tuhaf bi sekilde etimsi bisi gibiydi. Resmen tikac dedikleri dogruymus demistim.
Doktor sancını bekle diyorBence hemen yine git bende kahverengi akıntıyla gitmiştim o nisan evet 2cm açıklıkla doğuma girmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?