• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben 20 haftalik hamileyken akıntı şeklinde cok az gelmisti test yaptilar amniyos sıvısıymış hafta küçük olduğu için hastanede yatmıştım şimdi olsa doğuma alırlardı çünkü enfeksiyon riski oluyo ihmal etme bence
Hafif sancım da var yarın sabah çağırdı doktor

S Sevdalinka00 Bizede hafif böbrekte genisleme demisti 33. Hafta civarı sonra bi daha demedi
Bende sıkıntı yapmamak icin tekrar tekrar sormuyorum
Cünkü 21.haftada baya sıkmışlardı canımızı simdi saglikla dogumu bekliyoruz tatlım
Stress yapma nolur hersey yolunda olacak
Bizimkide 1 haftada 3025 gr ken
3375 gr olmus üstelik ben 400 gr vermisim
Hatta tok bile gittim bu sabah habire yedim nst ye gircem diye
Hayretlerim sastı kilo verip ustelik bebege aldırmısım
Demek hic kilo almamak mümkün hamilelikte
Tabi benim icin çok geç :KK66:)
Canım bana son kontrolde dedi insan ister istemez kafaya takıyor ama stres olmamak gerek haklısın canım.senin kuzunun da geçmiştir inşallah böbrekteki genişleme.Allah saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.bu arada maşallah sen zayıflarken yavrun büyümüş :nazar:.valla ben bebege değil kendime yedim galiba:))senin az kalmış doguma buraları terk etmeyelim kızlar emi:KK200::anneadayı:

Günaydın kızlar bir şey soracağım, gece afedersiniz eşimle birlikte olmuştuk. Nonrlade duş falan temizlenip öyle yatmıştım. Sabah WC’ye kalktım çamaşırımda bir avuç su gibi akıntı vardı kafam karıştı ya acaba bebeğin suyu mu geldi yoksa sperm olabilir mi ne yapmalıyım zırt pırt doktora gitmek de yordu artık psikolojimi de. Bebeğim hala çok hareketli ama.
Suyun gelse anlamama sansin yok, baya baya islaniyosun bacaklarin falan. Eminim tereddutte kalmazdin hemen arardin doktoru. :KK16:

ya bakalım hayırlısı olsun haftan ilerlemiş artık bebek yola çıkmıştır belkide
Tecrübesizlik de zor gerçekten vücudumda neler oluyor çok da anlamıyorum sancım arada kesiliyor geliyor şuan kupkuruyum akıntım bile yok bebek de oldukça hareketli bi diyorum aha geliyor bi diyorum daha çok var bakalım yarın doktor ne diyecek

ozelde aslnda bende dogumumu istiyorum ama ucret olarak zorlyor malesef burdakid evlet hastaneside yeni zaten ozelden farki yok aslnda herkes memnun ama ben ilk dogum zaten normal dusunmedim dktorda israrla normal diyor zorluyor baya nasl normal edecem blmyorumda o anda ebenin edeceklerni dusununcede normal dogum hic istemyorum da moralim hepten bozlyor yeternce stresliydim bide dogumu dusununce hepten strese giriyorum ya sayli gnumuz kaldi artik allah hepimize hayirli dogum nasip etsin
Cnm olmasi gereken dogal olan normal o yuzden devket tercihe bakmiyor malesef. Ama boyle yaparsan bormal daha bi korkutur seni. Sen her acidan dusun tasin arastir ve alistir kendini bnce.
Günaydın kızlar bir şey soracağım, gece afedersiniz eşimle birlikte olmuştuk. Nonrlade duş falan temizlenip öyle yatmıştım. Sabah WC’ye kalktım çamaşırımda bir avuç su gibi akıntı vardı kafam karıştı ya acaba bebeğin suyu mu geldi yoksa sperm olabilir mi ne yapmalıyım zırt pırt doktora gitmek de yordu artık psikolojimi de. Bebeğim hala çok hareketli ama.
Cnm suyun az da olsa gelebilir. Oyle fos fos olcak surekli gelcek diye birsey yok doguma yakin olabiliyor ama akintiya nazaran daha sivi oluyor. Su gibi de akiskan degil sanki yeni grip oldugunda akan sumuge benziyor seffaf vok hafif yogunlugu olan bisi. Ama.bence seninki akinti. Akintilar cogaldi ve dokusu inceldi zaten. Normal bu durum. Iliski de artirir ondan fazlaca bi anda gibi gelmistir. Ama dr gormek isteyecek risk etmeyecektir. Benim ilk dogumda suyum gelmisti ama sadece 1 bardak kdr. Hemsire bakip kesen yirtilmamis suyun degildir demisti ya dr bazen minik delinme.oluyor bu sekilde.az gelebiliyor diye anlatmisti. Snr dogumda el ile.mudahele ederek keseyi yirttiler ozmn ortaligi sel goturdu tabi;)

Cnm olmasi gereken dogal olan normal o yuzden devket tercihe bakmiyor malesef. Ama boyle yaparsan bormal daha bi korkutur seni. Sen her acidan dusun tasin arastir ve alistir kendini bnce.

Cnm suyun az da olsa gelebilir. Oyle fos fos olcak surekli gelcek diye birsey yok doguma yakin olabiliyor ama akintiya nazaran daha sivi oluyor. Su gibi de akiskan degil sanki yeni grip oldugunda akan sumuge benziyor seffaf vok hafif yogunlugu olan bisi. Ama.bence seninki akinti. Akintilar cogaldi ve dokusu inceldi zaten. Normal bu durum. Iliski de artirir ondan fazlaca bi anda gibi gelmistir. Ama dr gormek isteyecek risk etmeyecektir. Benim ilk dogumda suyum gelmisti ama sadece 1 bardak kdr. Hemsire bakip kesen yirtilmamis suyun degildir demisti ya dr bazen minik delinme.oluyor bu sekilde.az gelebiliyor diye anlatmisti. Snr dogumda el ile.mudahele ederek keseyi yirttiler ozmn ortaligi sel goturdu tabi:KK66:
Çok teşk ederim çok açıklayıcı oldu gerçekten doktor da endişelendiğim için çağırıyor heralde inşllh daha vardır zamanı henüz bebeğim haftama göre küçük biraz daha büyüse iyi olur.

Merhaba arkadaşlar öncelikle Allah hepimize sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin... Ya ben size birşey danışmak istiyorum. Yalancı doğum kasılmalarım oluyor sanırım, ağrısız toplanıp gerilmeler filan. 37 haftaligiz. Bu kasılmaları yaşayan var mı aranızda? Kasılmalar sırasında sanki birisi boğazımı sıkıyor gibi boğazımdaki damarlardan kan geçmiyor gibi bir his yaşıyorum. Normal mi?

Merhaba arkadaşlar öncelikle Allah hepimize sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin... Ya ben size birşey danışmak istiyorum. Yalancı doğum kasılmalarım oluyor sanırım, ağrısız toplanıp gerilmeler filan. 37 haftaligiz. Bu kasılmaları yaşayan var mı aranızda? Kasılmalar sırasında sanki birisi boğazımı sıkıyor gibi boğazımdaki damarlardan kan geçmiyor gibi bir his yaşıyorum. Normal mi?
Bogaz sıkma hissini bilmem de kasılmıs karın normal ağrısız sekilde sanki ben de bebek bir yere toplanmis top gibi olmuş gibi hissediyorum. Normal bunlar artik son zamanlar cok egilip kalkmayin o da agri yapiyo ben de mesela. Bebek hareketliyse sorun yok bence. Agri baslayip da duzenli hale gelince heyecanlanırsınız :)

Bogaz sıkma hissini bilmem de kasılmıs karın normal ağrısız sekilde sanki ben de bebek bir yere toplanmis top gibi olmuş gibi hissediyorum. Normal bunlar artik son zamanlar cok egilip kalkmayin o da agri yapiyo ben de mesela. Bebek hareketliyse sorun yok bence. Agri baslayip da duzenli hale gelince heyecanlanırsınız :)
Evet bi tarafa toplanıyor gibi oluyor bu doğru. Hatta şuanda hıçkırıyor ben kasılma sırasında o boğulma hissi normal mi benden başka yasayan var mı onu merak ediyorum aslında. Endişelenmeli miyim bu boğulma hissinden dolayı diye

Evet bi tarafa toplanıyor gibi oluyor bu doğru. Hatta şuanda hıçkırıyor ben kasılma sırasında o boğulma hissi normal mi benden başka yasayan var mı onu merak ediyorum aslında. Endişelenmeli miyim bu boğulma hissinden dolayı diye
Kasılmam çok oluyor ama bu boğulma hissini hiç yaşamadım aslında kasılmalarım beni hiç rahatsız etmiyor isterseniz bi doktora danışın.

Normaldir herhalde banada oluyo aynisi boguluyomusum gibi hissediyorum

Kasılmam çok oluyor ama bu boğulma hissini hiç yaşamadım aslında kasılmalarım beni hiç rahatsız etmiyor isterseniz bi doktora danışın.
Yani böyle sanki mefesim kesiliyor birisi boğazımı sıkıyor gibi. Internetten de bakıp duruyorum 2 gündür böyle birşey hiç bulamadım herkeste olan birşey değil belli ki. Ebeye sorayım bakiyim bi madem :/

Aha ay şükür kendim gibi birini buldum. Doktora filan danıştınız mı hiç konuyla ilgili?

Danismadim canm, evet rahatsiz edici bi durum ama bana normaldir gibi geldi, bende arastirmistim sanirim onceden yasayanlar vardi diye hatirliyorum o yuzden cok ustunde durmadim, ikinci hamilelik benim ilkinde olmamisti hic ama bilemedim onemli bisey midir acaba

Back