- 29 Aralık 2014
- 1.396
- 2.009
- 133
Arkadaşlar merhaba, umarım bebişler sağlıkla büyüyor siz de keyiflesinizdir. Benim sağ tarafımda boyle pıt-pıt bir atma oluyor, kalp atışı desem degildir, damar atmasi mı acaba bilemedim. Düzenli bir atış oluyor. Arada başlıyor arada kayboluyor, böyle bir şey yaşayan var mı aranizda? Bir de doğum eğitimine gideniniz oldu mu acaba? Kocaman sevgiler.
Akşama kadar düştü şükür 12-8 çıkıyor birkaç gündür hastane stresi çok yaşadım psikolojik olarak da yıprandım onların etkili olduğunu düşünüyorum şimdiden sonra dinlenicem inşllh tekrarlamazCanım tansiyon gerçekten önemli. Dr verdikleri ilacı ve diyet verdiyse ona muhakak dikkat et. Annemde hamilelik öncesinde vardı tansiyon ve önceleri herhalde drlar bu kadar dikkat etmiyordu. Annem 8 aylık doğum etti ve 1150 gr olarak. Doğum sonrası neredeyse komaya giriyordu. Dr ilaç üzerine ilaç vererek bütün gece sıkı bir takip ederek komaya girmeden kurtuldu. Kardeşim de 2,5 ay küvezde kaldı.
Şu an banada günlük 2 kere tansiyon ölçüp takipte kalmam söylendi. Annemin durumundan dolayı. Normalde hep düşüktür benim tansiyon. Ama artık arar ara 13-9 oluyor.
Sende muhakkak kendine dikkat et
Benim de 5. Ayima kadar normaldi. 5. Aydan sonra tsh 5e kadar cıktı. Ilac başladı doktorum. Her ay tahlil verdim ve hamileliğin sonuna kadar kullanacaksın dedi canım. Ben her sabah içiyorum. Icersen degil icmezsen sorun olur demişti. Gebelik kategorisi de A zaten ilaçların. Sen de devam etseydin keske arkadaşım ama 4-5 gibi degerler cok etkilemezmis bebeği . Asıl sorun cok yüksek değerlerde çıkıyormuş. 3. Ay sonrası kendi tiroit bezleri calismaya başlıyormuş zaten bebislerin.merhaba arkadaşlar gebeliğimin başında tsh değerim 3.70 civarı çıkmıştı dahilye doktoru levotiron adlı ilaç verip bi ay sonra kontrole gel dedi. gittim 2.41 e düştü ve doğuma kadar kullanmam gerektiini söylemişti ben bi yerden sonra bu ilacı bıraktım. biraz öncede bi konuda bebeğin gelişimini etkiliyor vs gibi şeyler okudum ve üzüldüm. her gittiğimde sıkıntısız hastaneden dönüyorum bebeğimin sağlıklı olduğu söyleniyor. şimdi kullanmıyorum ama kafama takıldı ben gibi yapan yada bu denli bi sorunla karşılasan var mı ? pazartesi hastaneye gideceğim tekrar bi kan testi isticem ama yinede çok muammada kaldım korktum açıkcası
Teşekkür ederim canım saolcok gecmis olsun canim dis agrisi cok zor hele ki gebelikte Rabbim kolaylik versin ins biran önce gecer
canim bir once gebeligimde 36. Haftada dönmustu, ebemiz secde pozisyonununda durup kalcanizi sag sola dogru hareket ettirin surekli demisti. Bende ise yaramisti ins döner seninki de
ins guzel haberlerle dönersin evine. Uyuyorsa belki ondan begenmedi. Guzel dusunelim ins guzel olsun
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Evet ya 8 ay boyu o kadar dikkat ettim parolu bile aşırı zor durumlarda içtim şimdi antibiyotik içiyorum.Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldırsın inşallahSon zamanlar herkeste bir problem çıkıyor sanki neden böyle oldu anlamadım
Aaaaaaa hıçkırıyor muBenim minnakta yapıyor, hıçkırıyor bebişler :)
Bebek hıçkırıyor:)
Masallah ins hayirla alirsin canim yavrunu kucagina.Bugünku randevuma göre
Kilosu 2.960 kg olmus
27 şubatta sezeryan günümü verdi. Muhtemelen 3.300 3.600 arası doğum ongoruyor
Ilk oğlan 2300 doğunca bu iyi geldi baya ele avuca gelir heralde
Çok panik olmakla birlikte uyuyamicam artik heyecan stres bastı beni.
Aaaaaaa hıçkırıyor muhahahahaha cok iyiymiş ay benim bıdığım yaa çok teşekkurler şimsi bir gülme geldi :))
Benimde aynı canım özellikle yemek yedikten sonra hıçkırıyor benimki 10 dk yakın sürüyo ama çok güzel bi duyguGünaydın anneler benim bebisin hickirigini nerdeyse 10 haftadır hissediyorum ve oyle böyle degil günde en az 3 kere midesine düşkün olacak bu kerata :)
Heyecan korku endişe mutluluk herşey var canım bende 2. Olunca bile bile gidiyosun ya daha kötü oluyo bide evde bi kuzuyu da bırakıyosun herşeyden önce onu düşünüyosunNasilsiniz kizlar doğumlar yaklaştı ben çok heycanliyim sizde de var mi heycan
Ne güzel canim ikinciyi bekleyenler bence daha şanslı bol bol dua etcez canim bu gunlerde hem kendimiz icin hem kuzularımız içinHeyecan korku endişe mutluluk herşey var canım bende 2. Olunca bile bile gidiyosun ya daha kötü oluyo bide evde bi kuzuyu da bırakıyosun herşeyden önce onu düşünüyosun
Aynen canım ilk doğumu olacak arkadaşlarda korkmasın hiç çok güzel bi duygu yaşadığın mutluluk ne acı bırakıyo ne bişeyNe güzel canim ikinciyi bekleyenler bence daha şanslı bol bol dua etcez canim bu gunlerde hem kendimiz icin hem kuzularımız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?