2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim minnakta yapıyor, hıçkırıyor bebişler :)

Akşama kadar düştü şükür 12-8 çıkıyor birkaç gündür hastane stresi çok yaşadım psikolojik olarak da yıprandım onların etkili olduğunu düşünüyorum şimdiden sonra dinlenicem inşllh tekrarlamaz

Benim de 5. Ayima kadar normaldi. 5. Aydan sonra tsh 5e kadar cıktı. Ilac başladı doktorum. Her ay tahlil verdim ve hamileliğin sonuna kadar kullanacaksın dedi canım. Ben her sabah içiyorum. Icersen degil icmezsen sorun olur demişti. Gebelik kategorisi de A zaten ilaçların. Sen de devam etseydin keske arkadaşım ama 4-5 gibi degerler cok etkilemezmis bebeği . Asıl sorun cok yüksek değerlerde çıkıyormuş. 3. Ay sonrası kendi tiroit bezleri calismaya başlıyormuş zaten bebislerin.

Teşekkür ederim canım saol

Sabahtan beri yavaş hareket eden oğlum çok sukur sert hareketlere döndü. Arada korkutuyorlar.dogsun tek parmakla yanağına yanağına pit pit vurucam

Bugünku randevuma göre
Kilosu 2.960 kg olmus
27 şubatta sezeryan günümü verdi. Muhtemelen 3.300 3.600 arası doğum ongoruyor
Ilk oğlan 2300 doğunca bu iyi geldi baya ele avuca gelir heralde
Çok panik olmakla birlikte uyuyamicam artik heyecan stres bastı beni.

Masallah ins hayirla alirsin canim yavrunu kucagina.
Az kalmis ben son haftaalr surekli her an gelebilir endisesiyle ysadigim icin boylesi de kolay degil. Evde yalniz kaldigimda hemen panikliyorum ya simdi olursa
Cocuklari kime birakacagim nasil olacak diye. İns hayirla saglikla gelsinler de bekleyisimiz boyle olsun tek.

Aaaaaaa hıçkırıyor mu hahahahaha cok iyiymiş ay benim bıdığım yaa çok teşekkurler şimsi bir gülme geldi :))

Evet çok şirin oluyor. Geçen akşam bizim ufaklık hıçkırık krizine girsi sanki sürekli pıt pıııtt :)
Yüzünü,kokusunu çok merak ediyorum, ama aynı bedende olmayıda çok özleyeceğim

Gunaydin kizlar. Bugün nasilsiniz? Bebesim iyi görünüyor yani oynuyor sukur sabahtan beri sandım var dogum sancısı değil elbet gaz tuvalet gibi. Afedersiniz. Halsiz bırakıyor beni.

Günaydın anneler benim bebisin hickirigini nerdeyse 10 haftadır hissediyorum ve oyle böyle degil günde en az 3 kere midesine düşkün olacak bu kerata :)

Nasilsiniz kizlar doğumlar yaklaştı ben çok heycanliyim sizde de var mi heycan
Heyecan korku endişe mutluluk herşey var canım bende 2. Olunca bile bile gidiyosun ya daha kötü oluyo bide evde bi kuzuyu da bırakıyosun herşeyden önce onu düşünüyosun

Heyecan korku endişe mutluluk herşey var canım bende 2. Olunca bile bile gidiyosun ya daha kötü oluyo bide evde bi kuzuyu da bırakıyosun herşeyden önce onu düşünüyosun
Ne güzel canim ikinciyi bekleyenler bence daha şanslı bol bol dua etcez canim bu gunlerde hem kendimiz icin hem kuzularımız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…