• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benimde 2 gündür belimden karnıma doğru sancılarım oluyo yalancı sancılar sanırım ama dogumun yaklastigininda habercisi çok heyecanliyim:anneadayı:
Benim de Allah nasip ederse ilk dogumun olacak. Gecen gece adet sancısı gibi sancim başladı. Cok heyecanlandim ama gecti bir süre sonra. Bir de benim takibimin oldugu hastane bize 1bucuk saat uzaklikta, merkezde. Doguda görev yapiyoruz esimle. Korkuyorum yolda zorlanirsam, yetisemezsek diye. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. :KK17:

Günaydın kızlar kontrolüm var bakalım ne durumdayız .agrıları ve su ile karışık gelen sarı akıntıyı soracağım çünkü epey var.herkes iyidir inşallah.

Gunaydin kizlar. Benim okulda son haftam. 3. Çocuğum olduğu halde heyecan aynı heyecan. Aynı kaygi.38.haftadan sonra başlarız artık dogum hikayelerine. Subat anneleri masallah bebeklerini kucaklarına aldılar.

Gunaydin kizlar. Benim okulda son haftam. 3. Çocuğum olduğu halde heyecan aynı heyecan. Aynı kaygi.38.haftadan sonra başlarız artık dogum hikayelerine. Subat anneleri masallah bebeklerini kucaklarına aldılar.
Insallah hayirlisiyla bizde aliriz günler yaklaşınca heycan artiyo ilk olunca merak kaygi heycan hepsi karışık oluyo

Günaydınlar olsun mart anneleri
Bizimde yarın kontrol
Çatı yapılacakmıs
Gecen hafta 1 sancım cikti
Bakalim yarin neler olacak bebek 3025 gr dı
Bu hafta kac bakalim
Normal dogum olsun diye cok kilo alma diyor doktor
Ama artik cok gec ;))))
Bebek 2 haftada cok asiri almazsa insallah normal olacagiz bakalim

Selam herkese bu benim ikinci doğum allah nasip ederse arada kasılmalar oluyor geçiyor ama kızımdaki gibi değil daha değişik ve aşağıya kadar hisediyorum hani karımız agrırı wc ye gitme ihtiyacı duyarız ya onun gibi bugünde sol kasıktan aşaığı bir ağrı var içten değil ama inş 38 e kadarbekleriz tabi benim sezeryan olduğu için arası yakın birde nasıl olucak bu sefer baklım doktorumuz yurt dışından dönmüş şükür bir hafta yoktu bu hafta kontorle gidecem bakalım ne diycek allhım hepimize yar ve yardımcı olsun şuan 35+4 düz dmem oki sizde de öyle ağrılar varmı:anneadayı:

Kizlar kontrolden ciktim nst den bildiriyorum dogurmadim :110: saka bi yana 2877 kg 49.5 cm ile gerileme 2 hafta olmus oldu dra gire. Su yine sinirda. Bebek kanala girmemis ama tamamen kanal girisinde asagida dedi. Bundan snr ki asama kanal ve dogum. Yola cikmis yani bebis. Ben de zaten yuruyusu hic toparlayamaz oldum. Dr cuma bidaha gel suyuna bakicam sadece dedi risk etmeyelim dedi. Bolca.dinlen dedi vs. Haftaya dogururum belki diye umutlandim. Hayirlisi ile gelsin bu bebisler artikkkk:KK76:

Merhaba kizlar.benimde yarin kontrolum var.kendimi cok zorluyorum iş yapiyorum ne olcak benim bu halim bilmiyorum.sonrada agrilar basliyor.bende hamilelikle beraber temizlik takintisi artti.yapmamam gerekiyo ama dyramiyorum

Merhaba kizlar.benimde yarin kontrolum var.kendimi cok zorluyorum iş yapiyorum ne olcak benim bu halim bilmiyorum.sonrada agrilar basliyor.bende hamilelikle beraber temizlik takintisi artti.yapmamam gerekiyo ama dyramiyorum
Aynı ben doktorum eğilip sakin iş yapma bsebegin 38.haftaya kadar dayansın dedi. Aksi gibi ev temizleyesim geliyor

İnglesina trilogy en beğenilen bebek arabalarından. Bütçe sıkıntısı olmayan bence inglesina alsın :) diğer türlü Kraft pocket ya da Chicco nun bi modeli vardı travel o

inglesina satan biri var yurtdışndan getiriyor 4000 e alıyorsunuz araba ve anakucağını

Kızlar sabah kontrolüm vardı şükür sıkıntı yok ama bebeğin testislerden birinde sıvı toplanmış dedi dogunca çocuk doktoruna gösterin dedi .internette baktım su fıtığı diye geçiyor valla canım sıkıldı biraz.2813 olmuş 35+3 bugün boyunu hiç demedi demiyor.sağlıkla gelsin hepsi inşallah

Kntrolden ciktim sabah 10 da gidip nst cektirdim oglen 3 e kadar dktora gisteremedim 3 de dktora girdim nstyi begenmedi oynamamis tekrar cektircen dedi ultrosonla bakti 3 kilo 380 gram olmus nst cektir gel dedi sezeryama hala yok diyor etmicek sezeryan gittim nst cektiridm snra dktor ciktigi icin dktoru bulamadim anca gelebldim eve de skldim yoruldum sabahtir hastanede beklyordum artik yarin ozele godecem ya epdral nrmal dogum ettirecem yada sezeryan isticem bakalim devlet bunaltti beni zorla normal dogum ettirecek bana anlamiyorum ya

Back