- 4 Kasım 2012
- 635
- 2.054
- 313
- 37
Netten takip edebilirsin cnm indirimleri. Emzik istemiyirsan sen emzik olursun haberin olsun. Emzik olmak igrenc bisi. Oyle ki emzirmeyi sirf bu yuzden hic sevmedim. Ne zmn kestim ozmn anladim nasil guzel bisey oldugunu. Bnm kizim tutmamisti. Keske tutsaydi ah keske. Bir arkadas sen gibi karsiydi ikincide verdi ne salakmisim diyor oyle buyuk rahatlik ki. Zarar kismina gwlicek olursak asiri pimpiriklilik bu kadari kanimca zira hepimiz emdik simdi cikan modellerse cokkk daha kaliteli icin rahat olsun.Arkadaşlar merhaba benimde kontrolum mart basında dogum tarihini alıcaz öncesinde cagırmadı en son ocak sonu gitmiştim.e bebekteki indirimleri takip ediyormusunuz gecmişi okuyamadım biberon olarak avent yenidogan almayı dusunuyorum.emzik almıcam sizede tavsiye etmem
Canim basasagi pozisyon almiatir ama asagi indi demek kanala girdi demek oda en erken 2 hafta kala olur doguma. Gogus altina 4 parmak sigmali der eskiler hatta kanala girdigini anlamak icin. Benim ilk dogumda dogurdugum gun kanala girmişti. Bunda 37deyim gecen kontrolum vardi ben hep makatta agri var sanki bebe vajinamda diorum ama kanala girmemis 38den once nadir olur zaten dedi dr da bilgine.Arkadaslar iyi aksamlarbugun karnim aşağı indi. Oglumun hareketlerini de aşağıda hissediyorum baya. Ilk hamileligim acemiyim biraz da normal mi yavas yavas inmesi? Kontrolume 1 hafta var da.
Cnm cok ciddi bisi bu. Prekelamsi olabilirsin o yuzden tansiyon onemlidir. Hamile.tansiyonu dusuk olur genelde. Prekelamsiyi arastir bi arkadasim 40. Haftada analsildi acil doguma alindi ama son hafta olmasina ragmen sikintili bir surec yasadilar aman diyim yedigine ictigine dikkat et. Odemini tansiyonunu iyi takip et dr ne diyorsa dinle.İyi akşamlar kızlar aranızda tansiyon yüksekliği olan var mı bugünkü kontrolümde tansiyonum yüksek çıktı 14-10 çıktı ne yapmam lazım sıkı gözetime alındım.
Canim basasagi pozisyon almiatir ama asagi indi demek kanala girdi demek oda en erken 2 hafta kala olur doguma. Gogus altina 4 parmak sigmali der eskiler hatta kanala girdigini anlamak icin. Benim ilk dogumda dogurdugum gun kanala girmişti. Bunda 37deyim gecen kontrolum vardi ben hep makatta agri var sanki bebe vajinamda diorum ama kanala girmemis 38den once nadir olur zaten dedi dr da bilgine.
cok gecmis olsun canim dis agrisi cok zor hele ki gebelikte Rabbim kolaylik versin ins biran önce gecerKızlar günaydın 10 gündür diş problemiyle uğraşıyorumEn son dün artık antibiyotik başladı dr. Ciddi enfeksiyon var diş etlerimde .Umarım herkes iyidir
canim bir once gebeligimde 36. Haftada dönmustu, ebemiz secde pozisyonununda durup kalcanizi sag sola dogru hareket ettirin surekli demisti. Bende ise yaramisti ins döner seninki deBenim kızım hala baş aşağı değil. Doktorum büyük ihtimalle dönmezse sezaryana alırım dedi. Allah herkesi bebişine hayırlısıyla kavuştursun. Bel ağrılarım, gece uykularım, çekilmez hal aldı.
ins guzel haberlerle dönersin evine. Uyuyorsa belki ondan begenmedi. Guzel dusunelim ins guzel olsunHerkese merhaba bugün de tekrar hastanedeyiz. Nst ye bağlandık. Ama dr beğenmedi tekrar istedi bekliyorum. İnş herşey yolundadır.
Tansiyon yüksekliğim bugün de var ama idrarımda protein çıkmadı ilaç kullanmaya devam ediyorum sizce bir tehlike var mıdır
Sonunda eve gelebildim. Bugünde 3 kere nst ye bağlanmak zorunda kaldım. Çikolata yedikten sonra bağlandığımda hareketi biraz etti ama dr yeterli değil dedi. Biraz dolaşıp tekrar bağlan dedi ve ondan sonra hareketi fazlalaştı.cok gecmis olsun canim dis agrisi cok zor hele ki gebelikte Rabbim kolaylik versin ins biran önce gecer
canim bir once gebeligimde 36. Haftada dönmustu, ebemiz secde pozisyonununda durup kalcanizi sag sola dogru hareket ettirin surekli demisti. Bende ise yaramisti ins döner seninki de
ins guzel haberlerle dönersin evine. Uyuyorsa belki ondan begenmedi. Guzel dusunelim ins guzel olsun
sana bahsetmiştim kardeşimde de tansiyon yüksekliği vardı. biraz riskli bir durum seni korkutmak istemem ama dikkatli olmalısın. doktorun riske göre zaten karar verecektir.
Bebek hıçkırıyor:)Arkadaşlar merhaba, umarım bebişler sağlıkla büyüyor siz de keyiflesinizdir. Benim sağ tarafımda boyle pıt-pıt bir atma oluyor, kalp atışı desem degildir, damar atmasi mı acaba bilemedim. Düzenli bir atış oluyor. Arada başlıyor arada kayboluyor, böyle bir şey yaşayan var mı aranizda? Bir de doğum eğitimine gideniniz oldu mu acaba? Kocaman sevgiler.
Canım tansiyon gerçekten önemli. Dr verdikleri ilacı ve diyet verdiyse ona muhakak dikkat et. Annemde hamilelik öncesinde vardı tansiyon ve önceleri herhalde drlar bu kadar dikkat etmiyordu. Annem 8 aylık doğum etti ve 1150 gr olarak. Doğum sonrası neredeyse komaya giriyordu. Dr ilaç üzerine ilaç vererek bütün gece sıkı bir takip ederek komaya girmeden kurtuldu. Kardeşim de 2,5 ay küvezde kaldı.Tansiyon yüksekliğim bugün de var ama idrarımda protein çıkmadı ilaç kullanmaya devam ediyorum sizce bir tehlike var mıdır
Bebek hışkırması o canım. O sayede yutkunmayı öğreniyor. Diyaframı gelişiyor diye biliyorumArkadaşlar merhaba, umarım bebişler sağlıkla büyüyor siz de keyiflesinizdir. Benim sağ tarafımda boyle pıt-pıt bir atma oluyor, kalp atışı desem degildir, damar atmasi mı acaba bilemedim. Düzenli bir atış oluyor. Arada başlıyor arada kayboluyor, böyle bir şey yaşayan var mı aranizda? Bir de doğum eğitimine gideniniz oldu mu acaba? Kocaman sevgiler.
İlacı kendi kendine bıraktın.merhaba arkadaşlar gebeliğimin başında tsh değerim 3.70 civarı çıkmıştı dahilye doktoru levotiron adlı ilaç verip bi ay sonra kontrole gel dedi. gittim 2.41 e düştü ve doğuma kadar kullanmam gerektiini söylemişti ben bi yerden sonra bu ilacı bıraktım. biraz öncede bi konuda bebeğin gelişimini etkiliyor vs gibi şeyler okudum ve üzüldüm. her gittiğimde sıkıntısız hastaneden dönüyorum bebeğimin sağlıklı olduğu söyleniyor. şimdi kullanmıyorum ama kafama takıldı ben gibi yapan yada bu denli bi sorunla karşılasan var mı ? pazartesi hastaneye gideceğim tekrar bi kan testi isticem ama yinede çok muammada kaldım korktum açıkcası
Geçmiş olsun canımKızlar günaydın 10 gündür diş problemiyle uğraşıyorumEn son dün artık antibiyotik başladı dr. Ciddi enfeksiyon var diş etlerimde .Umarım herkes iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?