Bende cok heycanla bekliyorum canimGunaydon kizlar. Bakalim normal suremcinde ilk kimler doguracak38de baslar dogumlar patir patir. Hergun birini duyariz artik. Ilk kizimda oyle olmustu. Hatta bizim arkads grubundaki kizlarla hepimiz agustos anneleri olmamiza ragmen 24 25 26 27 temmuzda dogurmustuk kizlarla 1er gun arayla
Günaydın canım cidden marak heyecan hepsi bir arada hayırlısı ile sağlıkla kavuşalım yavrularımızaGünaydın kizlar az kaldi doğumlara bakalim doğumlarımız ne zaman başlayacak
Aynen doktorum 38 e kadar dayan dediGunaydon kizlar. Bakalim normal suremcinde ilk kimler doguracak38de baslar dogumlar patir patir. Hergun birini duyariz artik. Ilk kizimda oyle olmustu. Hatta bizim arkads grubundaki kizlarla hepimiz agustos anneleri olmamiza ragmen 24 25 26 27 temmuzda dogurmustuk kizlarla 1er gun arayla
İki gundur bende de iyice artti. Halbuki evdeyim cikmiyorum da disari.Günaydın kızlar nasılsınız şu karın setleşmesi toplanma sık oluyor dogum yaklaşıyor diye mi daha var benim epey..
Canım kasılmalar ürkütüyor daha zaman var çünkü..senin erken doğum riski mi var canım cumartesi erken de ondan sordum.canım panik oluyor ister istemez ama annenler gelir oyle olur doğum inşallah vakit var.sen içini ferah tut.ben istanbuldayım annem amasyada oldugu halde ya geç kalırsa ne yaparım diyorum ...senin de ikinci çocuk mu canım?İki gundur bende de iyice artti. Halbuki evdeyim cikmiyorum da disari.
Ctesiye kadar dogum olursa yogunbakim
Unitesinolan bir hastanede dogum yapman gerekiyor demisti hastanem.orayi da pek sevemedim, Onun stresi mi yapiyor. Esim de dun disten ameliyat oldu, Annemler de turkiyeden carsamba gelecek suan olsa dogum
Baya bi kaos olur iki cocukla ondan mi gerilip
Duruyorum ben de bilemedim
26. haftadan beri evdeyim rahimagzi kisaligindan dolayi erken dogum riskim vardir. Sukur haftalar ilerledikce rahatladim sindi zaten riskli donemi atlattim ama tabi anne karnindaki hergun cok onemli yavrular icin. Benim iki kizim var 3. yu bekliyoruz. Yalniz kucuk kizim daha bir yasinda ondan stresli gecti erken dogum olursa kime birakirim kaygisiyla. Hayirla zamaninda gelsinler ins canim dedigin gibi.Canım kasılmalar ürkütüyor daha zaman var çünkü..senin erken doğum riski mi var canım cumartesi erken de ondan sordum.canım panik oluyor ister istemez ama annenler gelir oyle olur doğum inşallah vakit var.sen içini ferah tut.ben istanbuldayım annem amasyada oldugu halde ya geç kalırsa ne yaparım diyorum ...senin de ikinci çocuk mu canım?
amiiin insallah canim. Bizim pazar haftadönümümuz evlilik yildonumunu bu kadar heycanla beklemiyorum, heheSelam kızlar bizde bugün 35+0 olduk rabbim vaktinde saatinden hayırlısıyla sağlıcakla kucaklamamızı nasip etsin hepimze inşhaftayada benim kontorolüm var bakalım doğumla alakalı nasıl bir yol izleycez hayırlısyla
26. haftadan beri evdeyim rahimagzi kisaligindan dolayi erken dogum riskim vardir. Sukur haftalar ilerledikce rahatladim sindi zaten riskli donemi atlattim ama tabi anne karnindaki hergun cok onemli yavrular icin. Benim iki kizim var 3. yu bekliyoruz. Yalniz kucuk kizim daha bir yasinda ondan stresli gecti erken dogum olursa kime birakirim kaygisiyla. Hayirla zamaninda gelsinler ins canim dedigin gibi.
amiiin insallah canim. Bizim pazar haftadönümümuz evlilik yildonumunu bu kadar heycanla beklemiyorum, hehe
Canım iyi akşamlar.tansiyon yüksekliği yaşamadım arada düşüyor ama.arkadaşımın bir kez yüksek çıktı sonra normal oldu senin de bir seferliğine çıkmıştır canım kontrol altında olsun bak nasıl devam edecek.inşallah bir seferliğine böyle olmuştur tekrar yüksek çıkmaz canım benim.İyi akşamlar kızlar aranızda tansiyon yüksekliği olan var mı bugünkü kontrolümde tansiyonum yüksek çıktı 14-10 çıktı ne yapmam lazım sıkı gözetime alındım.
Canım hayırlı haberler ile dön inşallah..ay bebeğini kucağına alacağın günü nasipse öğreneceksin.su içme bende de arttı bu ara içim yanıyo gibi hararet oluyor.vaktimiz yaklaşıyor.Benim de yarın saat 10da kontrolüm var sezeryan günü verecek
Bi de kasılma arttı alttan son kez bakacak
Adet ağrıları gibi başladı sabahları çok hissediyorum
Kış ayın olmasına rağmen aşırı şu içme ihtiyacı hissediyorum normalde kisin aklıma gelmez demekki gebelikte vücut istiyor
36.haftama girdim haliyle doğum olsa da korkulacak bir şey olmadığını söylemişti bakalım yarın neler dicek...
Merhaba canim.normal asagi inmesi dogum.yaklasiyor.benim 1.5 aydir bas asagi pozisyonda.karnim asagida.cok.zorluyor artik beni.hayirlisiyla kucagina alirsin bebegini ins.Arkadaslar iyi aksamlarbugun karnim aşağı indi. Oglumun hareketlerini de aşağıda hissediyorum baya. Ilk hamileligim acemiyim biraz da normal mi yavas yavas inmesi? Kontrolume 1 hafta var da.
Cok teşekkür ederim yanitin icin arkadaşım. Insallah hepimiz sağlıkla kavuşalım evlatlarimiza. :)Merhaba canim.normal asagi inmesi dogum.yaklasiyor.benim 1.5 aydir bas asagi pozisyonda.karnim asagida.cok.zorluyor artik beni.hayirlisiyla kucagina alirsin bebegini ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?