- 4 Kasım 2012
- 635
- 2.054
- 313
- 37
Netten takip edebilirsin cnm indirimleri. Emzik istemiyirsan sen emzik olursun haberin olsun. Emzik olmak igrenc bisi. Oyle ki emzirmeyi sirf bu yuzden hic sevmedim. Ne zmn kestim ozmn anladim nasil guzel bisey oldugunu. Bnm kizim tutmamisti. Keske tutsaydi ah keske. Bir arkadas sen gibi karsiydi ikincide verdi ne salakmisim diyor oyle buyuk rahatlik ki. Zarar kismina gwlicek olursak asiri pimpiriklilik bu kadari kanimca zira hepimiz emdik simdi cikan modellerse cokkk daha kaliteli icin rahat olsun.Arkadaşlar merhaba benimde kontrolum mart basında dogum tarihini alıcaz öncesinde cagırmadı en son ocak sonu gitmiştim.e bebekteki indirimleri takip ediyormusunuz gecmişi okuyamadım biberon olarak avent yenidogan almayı dusunuyorum.emzik almıcam sizede tavsiye etmem
Canim basasagi pozisyon almiatir ama asagi indi demek kanala girdi demek oda en erken 2 hafta kala olur doguma. Gogus altina 4 parmak sigmali der eskiler hatta kanala girdigini anlamak icin. Benim ilk dogumda dogurdugum gun kanala girmişti. Bunda 37deyim gecen kontrolum vardi ben hep makatta agri var sanki bebe vajinamda diorum ama kanala girmemis 38den once nadir olur zaten dedi dr da bilgine.Arkadaslar iyi aksamlarbugun karnim aşağı indi. Oglumun hareketlerini de aşağıda hissediyorum baya. Ilk hamileligim acemiyim biraz da normal mi yavas yavas inmesi? Kontrolume 1 hafta var da.
Cnm cok ciddi bisi bu. Prekelamsi olabilirsin o yuzden tansiyon onemlidir. Hamile.tansiyonu dusuk olur genelde. Prekelamsiyi arastir bi arkadasim 40. Haftada analsildi acil doguma alindi ama son hafta olmasina ragmen sikintili bir surec yasadilar aman diyim yedigine ictigine dikkat et. Odemini tansiyonunu iyi takip et dr ne diyorsa dinle.İyi akşamlar kızlar aranızda tansiyon yüksekliği olan var mı bugünkü kontrolümde tansiyonum yüksek çıktı 14-10 çıktı ne yapmam lazım sıkı gözetime alındım.