2019 KPSS

zarifenur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
859
1.071
2019 da kpss ye gireceğim . Tarih ve coğrafya da çok zorlanıyorum. Dershaneye gitmeden halledebilir miyim önerebileceğiniz video falan var mı. Yoksa dershaneye mi yazılayım ?
Yardımcı olursanız sevinirim.

Bende senin gibiyim başlayamıyorum da hala benim hocam videoları var YouTube da onları izlerseniz belki fayda sağlar tabi düzenli çalışmak da gerekiyor..

Bende senin gibiyim başlayamıyorum da hala benim hocam videoları var YouTube da onları izlerseniz belki fayda sağlar tabi düzenli çalışmak da gerekiyor..
Ya başlasam düzenli çalışırım da işte nerden nasıl çalışacağımı oturtamadım tam

2019 da kpss ye gireceğim . Tarih ve coğrafya da çok zorlanıyorum. Dershaneye gitmeden halledebilir miyim önerebileceğiniz video falan var mı. Yoksa dershaneye mi yazılayım ?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Dershaneye gitmeden halledersiniz. Tarih ramazan yetgin,coğrafya engin eraydın. Hemen başlayın bence çünkü düşünmek yetmiyor bir yerden giriş yapmalı. Zamanla oturacak zaten

Coğrafya asla yapamazdım hiçte sevmezdim ama engin hoca sayesinde hem temelim oldu hem dersi sevdim. Sınavda 12 doğrum vardı bir kaçını da kendi dikkatsizligimden kaçırdım bilmediğimden değil. Üzerine düşünce oluyo

Çalışmalar nasıl gidiyor kızlar. Hala çalışıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…