Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya başlasam düzenli çalışırım da işte nerden nasıl çalışacağımı oturtamadım tamBende senin gibiyim başlayamıyorum da hala benim hocam videoları var YouTube da onları izlerseniz belki fayda sağlar tabi düzenli çalışmak da gerekiyor..
Bakıcam teşekkürlerBenim hocam güzeldir.
https://www.youtube.com/channel/UCjLv1XVYi5K4Pq33lY0K22w
Dershaneye gitmeden halledersiniz. Tarih ramazan yetgin,coğrafya engin eraydın. Hemen başlayın bence çünkü düşünmek yetmiyor bir yerden giriş yapmalı. Zamanla oturacak zaten2019 da kpss ye gireceğim . Tarih ve coğrafya da çok zorlanıyorum. Dershaneye gitmeden halledebilir miyim önerebileceğiniz video falan var mı. Yoksa dershaneye mi yazılayım ?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler öneriniz için . Not tutarak mı izleyeyim videoları yoksa konu anlatım kitabından takip mi edeyim ?Dershaneye gitmeden halledersiniz. Tarih ramazan yetgin,coğrafya engin eraydın. Hemen başlayın bence çünkü düşünmek yetmiyor bir yerden giriş yapmalı. Zamanla oturacak zaten
Kesinlikle not tutun. Ünite sonunda notları tekrar edin ve ünite sorularını çözün. Belli aralıklarla tekrar etmeye özen gösterin kalıcı olsunTeşekkürler öneriniz için . Not tutarak mı izleyeyim videoları yoksa konu anlatım kitabından takip mi edeyim ?
Çok teşekkür ederim en kısa zamanda başlıycamKesinlikle not tutun. Ünite sonunda notları tekrar edin ve ünite sorularını çözün. Belli aralıklarla tekrar etmeye özen gösterin kalıcı olsun
Başarılar dilerim. Zor bir süreç malesef ama sekiz ay var o yüzden kaçan bir saat bile önemliÇok teşekkür ederim en kısa zamanda başlıycam
Not tutarak çok zaman alır. Video ders kitabı var. Onları almanızı tavsiye ederim.Teşekkürler öneriniz için . Not tutarak mı izleyeyim videoları yoksa konu anlatım kitabından takip mi edeyim ?