Ben 9. Haftadayım. 2 kere oldu sadece. O da yeni başladık. Ben de çok korkuyordum. Doktora sordum 8 hatalık artık haftada 1 olabailir dedi. Korun ya da koruma demedi. Ama şu an isteksizim. İlk başlarda isteksizlik normalmiş. Sen doktoruna sor öyle başla. Doktor kontrol edip onay verdikten sonra bi sorun olmaz bence . Eşim de sağolsun zorlamaz asla. Olmasa da olur der.
Bu arada Kadın doğum asistanı arkadaşım korunmanıza gerek yok demişti
Sorun değil canım. Korkunun ecele faydası yok

ben rahatım daha çok. Aklıma geliyor arada ama kovuyorum o düşünceleri. Şunu unutma, kadın doğumda asistan arkadaşım diyor ki stres hormonların baş düşmanı. Bunu aklında tut hep ve sakin ol canım. Allah ın izniyle hiç bi şey olmad inşallah.
Hayırlı olsun. Sağlıklı bir süreç dilerim canım :)
Amin canım inşallah. Rahat olup keyfini çıkaralım bence. Bende de ara ara olmuyor bulantı. Şans bizimki belki de. Herkesin gebeliği aynı olmuyor. Herkes farklı birbirinden canım. Herkes sağlıklı bir süreç geçirir inşallah.
Bulantı yok ama diğer belirtiler var işte kuzum. Bulantı yaşamayan şanslı bence. Ben ortada biriyim . Hiç bulantim yokken birden kusuyorum. Bazen de sadece bulantı oluyor. Bazen de hiç bi şey. Diğer belirtiler bende de var ama. Keyfini çıkaralım bence
Hadi gözünaydın canım. Sağlıkla ilerler inşallah. Benimki de ilk başta o kadardı. 3.79 du. Sonra 16 oldu. İçini ferah tut sen.
Allah yardımcın olsun canım. Ben geçen okulda kustum. Onun dışında hep bulantı hali şükür. Evde oluyor kusmalar. Okulda zor ama baya ya