• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben de oraya gidiyorum Diler hanıma ☺
Hadi yaaa, öğretmendin sen de değil mi? Bizim camia hep onda zaten 😀
Tesekkir ederim 😊 hepimizin saglikli kolay dogumlari olsun inşallah 😍
Amin canım. İnşallah :))
Ya siz böyle birbirinize hastane-doktor öneriyorusunuz ya çok özeniyorum 😀 burda doğum merkezleri var ve sadece uzman ebeler çalışıyor. Bütün gebelik takibi ve doğum işi onlarda. Sadece benim gibi riskli gebeler hastanede jinekologa gidebiliyorlar. Zaten hastane de 1 tane koca şehirde, öyle özel-devlet olayı yok. Gerçi hakkını yiyemem hastane tr’deki özel hastanelerden çok daha iyi ama yine de çok özeniyorum yaa 😀
Hangi ülkedesin canım. Valla yaşam şartları iyiyse daha şanslısındır o zaman ;)

Hadi yaaa, öğretmendin sen de değil mi? Bizim camia hep onda zaten 😀

Amin canım. İnşallah :))

Hangi ülkedesin canım. Valla yaşam şartları iyiyse daha şanslısındır o zaman ;)
Hollanda’dayım canım ben ama ne bileyim herkes doktor falan öneriyor ben kalıyorum öyle ne diyeyim bende dün Mvr. Van Kampen’a gittim ama memnun kalmadım falan demek istiyorum yaa 😀

Evet sen sanslisin. Esim cok sinirlenmisti kavga cikti hatta hastanede bagirip cagirdi bende huzursuz oldum. Doktorun kimdi senin yine ayni doktora mi gidiyorsun
Derya yaşara gittim ben Canım.bu sefer de ona gitmeyi planlıyorum :) çok üzüldüm valla senin için.o şekilde nasıl bekletmişler hayret birşey.hesabını veremezlerdi

Derya yaşara gittim ben Canım.bu sefer de ona gitmeyi planlıyorum :) çok üzüldüm valla senin için.o şekilde nasıl bekletmişler hayret birşey.hesabını veremezlerdi
Derya yasar mi 😂 o kadinla konusmuyoruz. Ilk doktorum oydu medipoldeki . Hamileligim son haftalarinda cocuk karnimda cirpinir gibi oldu bir aksam ve elini ayagini cok net gormeye basladim karnimdan panik oldum suyum mu bittti farketmeden diye. Ona mesaj attim aksam 9 10 gibi boyle boyle bir durum var napayim dedim. Cok merak ediyorsan acile gidersin. Yazmis yalnizca cildirdim .bir dolu sey yazdim ona hatta gidip sikayette ettim😂

Hollanda’dayım canım ben ama ne bileyim herkes doktor falan öneriyor ben kalıyorum öyle ne diyeyim bende dün Mvr. Van Kampen’a gittim ama memnun kalmadım falan demek istiyorum yaa 😀
😂😂 sağlık olsun . Sağlıklı bi süreç olsun, iyi takip edilsin yeter canım.
Derya yasar mi 😂 o kadinla konusmuyoruz. Ilk doktorum oydu medipoldeki . Hamileligim son haftalarinda cocuk karnimda cirpinir gibi oldu bir aksam ve elini ayagini cok net gormeye basladim karnimdan panik oldum suyum mu bittti farketmeden diye. Ona mesaj attim aksam 9 10 gibi boyle boyle bir durum var napayim dedim. Cok merak ediyorsan acile gidersin. Yazmis yalnizca cildirdim .bir dolu sey yazdim ona hatta gidip sikayette ettim😂
Ayy iyi yapmışsın. Nası sınır bozucu bi cevap yaaa 😡
Selam kızlar uzun süredir takipteydim sonunda bende katılıyorum aranıza bugun kalp atışlarını duyduk bebegimin ♥🙈
Hoşgeldin:) hayırlı olsun. Sağlıklı bi süreç nasip olur inşallah

Ay inanmıyorum valla şok oldum.kaç yılında doğum yaptın

😂😂 sağlık olsun . Sağlıklı bi süreç olsun, iyi takip edilsin yeter canım.

Ayy iyi yapmışsın. Nası sınır bozucu bi cevap yaaa 😡

Hoşgeldin:) hayırlı olsun. Sağlıklı bi süreç nasip olur inşallah
Tabiki o anki yasadigim soku hala hatirliyorum cok guleryuzlu ilgili gibi gorunen bir kadindi aslinda hic beklemezdim ondan ama sagolsun 30.haftadan sonra doktor degistirmeme sebep oldu

Sonra gittiğin doktordan memnun kaldın mı peki?
Iste duygu hanima gittim suanki doktorum dedigim gibi yogun olmadigi zamanlardi ve cok ilgili anlayisli bir kadin aslinda . Ama suan kapisi tiklim tiklim oldugundan iceri girmenizle cikmaniz bir oluor acele edior durmadan bir doguma yetisiyor. Birde soylemistim onda dogum yapacakken saatlerce koridorda bekletilmistim sozde 8 de olacak ameliyatı 😑o yuzden komple hastane degistiriyorum umarim burasi da oyle cikmaz

Sonra gittiğin doktordan memnun kaldın mı peki?
Birde sunu da soyleyeyim kizlar gittiginiz hastanenin bebek yogun bakim unitesi olup olmadigini sorgulayin lutfen. Kardesimin esi Esenler Medipol de butun muayenelerini oldu basindan 35. Haftaya kadar. 35.haftada sancilandi ve nişan i geldi ve erken dogumu basladi yani. Hastaneyi aradim geliyoruz 35 haftalik dogumu basladi diye bana aaa gelmeyin erken dogumsa biz yaptiramayiz baska bebek yogun bakim unitemiz yok bizim baska hastane bulun dediler . Bir şok da orda yasadik. Peki medipol mega hastanenize gonderin o zaman dedim orda da yer yok malesef zaman kaybetmeden yogun bakim unitesi olan bir hastane bulun dediler saka gibiydi cidden. Medilife hastanesine gittik onlar aldi cok sukur yogun bakima da gerek kalmadi bebek kucuklugune ragmen saglikliydi

Slm kızlar bugün doktora gittik kese yolk saç ve bebek göründü ama çok küçük dedi kese normal konumu iyi dedi kalp atışı için cuma randevu aldım inş gidince duyarım

Eklentiler

• 20190330_204548.webp
    20190330_204548.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 67
Back