- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Ben 9. Haftadayım. 2 kere oldu sadece. O da yeni başladık. Ben de çok korkuyordum. Doktora sordum 8 hatalık artık haftada 1 olabailir dedi. Korun ya da koruma demedi. Ama şu an isteksizim. İlk başlarda isteksizlik normalmiş. Sen doktoruna sor öyle başla. Doktor kontrol edip onay verdikten sonra bi sorun olmaz bence . Eşim de sağolsun zorlamaz asla. Olmasa da olur der.Hanimlar ya biraz mahrem bir sual olacak ama iliski durumunuz nasil? Esim de ben de korkuyoruz sanirim öğrendigimizden beri sifirlandi ve konusmuyoruz dahi bu konuyu hic
Bu arada Kadın doğum asistanı arkadaşım korunmanıza gerek yok demişti
Sorun değil canım. Korkunun ecele faydası yokCanım çok özür dilerim. Korkutmak, kötü düşünce sokmak istemedim. Belki binde bir olan şeylerdir bunlar. Ben bir kaç arkadaşımın yaşadığından çok etkilendim anlaşılan.
Anksiyetem tavan yaptı.. özür dilerim kötü etkilediysemsen beni takma... ben böyle devam edersem psikoloğa bile gitmeyi düşünüyorum. Ara ara çok yoğun korku geliyor
![]()

Hayırlı olsun. Sağlıklı bir süreç dilerim canım :)Slm kizlar ben sanirim aralik annesiyim sata gore 4+1 haftalik betaya gore(866) 5+2haftalik.henuz kese goremedik buyuk bi ihtimal 4+1 iz.hepimize saglikli huzurlu bir gebelik ve bebeklerimizinde saglikli sihatli salih ve saliha evlatlar olmasini dilerim![]()
Amin canım inşallah. Rahat olup keyfini çıkaralım bence. Bende de ara ara olmuyor bulantı. Şans bizimki belki de. Herkesin gebeliği aynı olmuyor. Herkes farklı birbirinden canım. Herkes sağlıklı bir süreç geçirir inşallah.K Kutsal Alerji canım bende merak ediyorum allah etmesin kalbi durması durumunda belirti oluyor mu diye, bugün sabah midem de bulanmadı çok fazla gel git yaşıyorum. allahım bebişlerimizi orusun. korktuğumuza uğratmasın
Bulantı yok ama diğer belirtiler var işte kuzum. Bulantı yaşamayan şanslı bence. Ben ortada biriyim . Hiç bulantim yokken birden kusuyorum. Bazen de sadece bulantı oluyor. Bazen de hiç bi şey. Diğer belirtiler bende de var ama. Keyfini çıkaralım bencegünaydın bayanlar bugün itibariyle 7+5 iz. ama ne bulantım ne kusmam var , hiç bişeyim yok. hamileler çaydan tiksinir bende tık yok neden böyle. uyku hali, yorgunluk, cinsel isteksizlik var , iştahım bazen açık bazen kapalı . ama bu durum normal mi bilmiyorum bünyeden mi kaynaklı , bakıyorum herkes öğürüyor kusuyor bende tık yok neden ki![]()

Hadi gözünaydın canım. Sağlıkla ilerler inşallah. Benimki de ilk başta o kadardı. 3.79 du. Sonra 16 oldu. İçini ferah tut sen.Bugün bebişimi ve kalp atisini gördüm hanimlarr :))) daha 3mm. Cok ufak degil mii
Allah yardımcın olsun canım. Ben geçen okulda kustum. Onun dışında hep bulantı hali şükür. Evde oluyor kusmalar. Okulda zor ama baya yaMide bulantısından cani çıkan bir ben miyim acaba ? Okulda sınıflar , koridorlar , yanıma nasılsın demeye gelen arkadasım bile koktu bugun bana. lavaboya zor yetiştim. 12 haftaya gelsek de geçse bu bulantılar![]()