• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ins kasim annesi olcam ama bu ilk gunlerde bogazim cok agriyo ne yapabilirim
Ayni sıkıntı bende de var. Sol bademciğim şiş. Bol su içmekten ve tuzlu su gargaradan başka bir şey yapamaiyorum. Doktora gitsem ilaç verecek ilk 3 ay ilaçların zararı cok daha fazla. Dinlen, uyu bol bol.

Bagcilardayim ben kuzum ama gidecegim hastane florya hastanesi
Bağcılar Medipol mega hastanesini de tavsiye ederim.kızımı orda doğurdum çok memnun kaldık hastaneden.şimdi de oraya gideceğim inşallah.yakınsan bir dene istersen

Günaydın. Dün gece bi anda kanamam oldu. Çok korktum hemen doktorumu aradım 3 tane progestan iç ve dinlen , sabah gel hemen dedi. Birazdan gitcem. İnşallah aranızdan ayrılmam
Allah korusun canım. Önemsiz bi şeydir inşallah . Sağlıkla gel inşallah :dua:
Ins kasim annesi olcam ama bu ilk gunlerde bogazim cok agriyo ne yapabilirim
Hayırlı olsun . Çok çok geçmiş olsun .Hiç bilmiyorum :(
Esenyurtta hangi hastane Canım?
Reyap hastanesi canım. Diler e gidiyorum.

Bağcılar Medipol mega hastanesini de tavsiye ederim.kızımı orda doğurdum çok memnun kaldık hastaneden.şimdi de oraya gideceğim inşallah.yakınsan bir dene istersen
Evet ben de ilk doğumumu orda yaptım yakın olsam yine oraya giderdim. Dr um Nagihan hanımdı çok tatlı bir dr. Tavsiye ediyorum

Doktorun sıkıntı yok dediyse bence çok okuma çok araştırma. Benimde ilk gebeliğim hiç bir şey bilmiyorum. Yenidoğmuş bebek hiç görmedim yakınlarımın olsada yanlarında bulunmadım. Gebelik birazda içgüdüsel içgüdülerini dinle. Kitap oku ben 3 kitap aldım eğer okumasaydım başıma gelen çoğu şeyden korkardım ama bazı şeylerin doğal akış olduğunu gördüm.
Hangi kitapları okudun canım bizlerede tavsiye olarak isimleri söylersen mutlu olurum

Zaten medipoldeyim bende oglumu burda dogurdum ama inanilmaz yogunlasmis duygu hanim .ayni hastanede baska doktorada gecmek istemiorum pisman olursam donemem birdaha o yuzden komple hastaneyi degistiriorrum. Birde oglumu dogururken bana sabah 7 de gel 8 30 da ameliyat dediler. Saat 12 ye kadar oda vermediler o halde kac saat koridorda beklettiler. Saat 2 de aldilar sezeryana. Sebebide baska hasta aldık .kardesim benim sabah 7 ye randevum yok mu sen bir sekilde o odayi ayarlamak zorundasin.sorumsuzluklari var anlicagin o yuzden bastan degistirmek iyi olacak

Zaten medipoldeyim bende oglumu burda dogurdum ama inanilmaz yogunlasmis duygu hanim .ayni hastanede baska doktorada gecmek istemiorum pisman olursam donemem birdaha o yuzden komple hastaneyi degistiriorrum. Birde oglumu dogururken bana sabah 7 de gel 8 30 da ameliyat dediler. Saat 12 ye kadar oda vermediler o halde kac saat koridorda beklettiler. Saat 2 de aldilar sezeryana. Sebebide baska hasta aldık .kardesim benim sabah 7 ye randevum yok mu sen bir sekilde o odayi ayarlamak zorundasin.sorumsuzluklari var anlicagin o yuzden bastan degistirmek iyi olacak
Çok kötü olmuş Canım haklısın.Bana da 7 gibi gel dediler.ben 7,5 gibi gittim.işlemler falan derken doğumhaneye sancı odasına aldılar 8,5 gibi.Doğumdan sonra da hemen odamıza geçtik.şimdi düşünüyorum da iyi denk gelmiş.biz hiç sıkıntı yaşamadık ama işte bir olumsuzluk olunca insan soğuyor.

Çok kötü olmuş Canım haklısın.Bana da 7 gibi gel dediler.ben 7,5 gibi gittim.işlemler falan derken doğumhaneye sancı odasına aldılar 8,5 gibi.Doğumdan sonra da hemen odamıza geçtik.şimdi düşünüyorum da iyi denk gelmiş.biz hiç sıkıntı yaşamadık ama işte bir olumsuzluk olunca insan soğuyor.
Evet sen sanslisin. Esim cok sinirlenmisti kavga cikti hatta hastanede bagirip cagirdi bende huzursuz oldum. Doktorun kimdi senin yine ayni doktora mi gidiyorsun

Ustelik benim onceki sezeryandan olan dikislerim yirtilmisti ona ragmen beklettiler. Ic kanamadan bebekte bende zarar gorsek hesabini nasil vereceklerdi acaba

Ya siz böyle birbirinize hastane-doktor öneriyorusunuz ya çok özeniyorum 😀 burda doğum merkezleri var ve sadece uzman ebeler çalışıyor. Bütün gebelik takibi ve doğum işi onlarda. Sadece benim gibi riskli gebeler hastanede jinekologa gidebiliyorlar. Zaten hastane de 1 tane koca şehirde, öyle özel-devlet olayı yok. Gerçi hakkını yiyemem hastane tr’deki özel hastanelerden çok daha iyi ama yine de çok özeniyorum yaa 😀

Back