2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
çok şükür sevindim canım çıkmaması çok iyi

Hanimlar günleriniz nasil geciyor? Ben otobus minibüs biniyorum. Binmek zorundayim. Disari da cikiyorum ama kendimi yormuyorum hic. Ama benle ayni zamanda hamile bir arkadasim evden hic cikmiyormus. Hicbir is yapmiyormus yemek bile yapmiyormus. Bende mi bir problem var acaba

çok teşekkür ederim canım. inş bende sonuç alırım

Ay evet sorma bir a4 kagidi dolu test istedi 890 lira istediler yaptirmadim bende saglik ocaginda yapcam olanlari geri kalanini yaparim hastanede
öyle mi benden sadece bir tüp kan ve idrar örnegi istediler canım

Ay evet sorma bir a4 kagidi dolu test istedi 890 lira istediler yaptirmadim bende saglik ocaginda yapcam olanlari geri kalanini yaparim hastanede
benimki özel hastane muayene ücreti haricinde tahlil için 30 tl ödeme yaptım

Ben çalışıyorum ayaktada bekliyorum dışarıya görevede gidiyorum. Midem bulandığı için yemek yapmıyorum evdede pek iş yapmıyorum açıkçası ama doktorum ağır kaldırma dışında her türlü sporu yapabilirsin riskin yok demişti. Hareketsizlik pıhtı oluşumuna sebep oluyormuş eğer bir risk yoksa

dışarı çıkıyorum mecbur çalışıyorum çünkü canım arkadaşının düşük tehlikesi falan mı var ? yemek konusuna gelince onu bende pek yapmıyorum malum mide bulantıları

Kızlar merhaba. Gebelik testlerini yaptıraniniz var mı?? Benm anti cmv igg yuksek bi de anti rubella igg yüksek. Bu ne demek bilen var mı??
Daha onceden gecirmissin
Bagisikligin var demek
Korkulacak bisey degil,aksine Allah korusun ama yine bu viruslere maruz kaliraan vucudunun savinma mekanizmasi sayesinde bebegine bisey olmayacagi anlamina geliyor

Cok sagol canim icimi ferahlattin

Sen doğru olanı yapıyorsun canım,hamilelik hastalık değildir hiçbirşey yapmasanda olacak olanı engelleyemezsin melesef
Ben hamilelikten önce ne yapıyorsam aynını hala yapıyorum ama tabiki dikkat ederek,dinlenerek,yapacaklarını gün içine yayarak...
Arkadaşında düşük riskimi varmış??

dışarı çıkıyorum mecbur çalışıyorum çünkü canım arkadaşının düşük tehlikesi falan mı var ? yemek konusuna gelince onu bende pek yapmıyorum malum mide bulantıları
Yok canim düşük riski falan yok ama tutunmasi icin dedi. Benim bulantilarim bugün basladi biraz. Ama arkadas bulanti icin degil ayakta durmamak icinmis

Yok canim düşük riski falan yok ama tutunmasi icin dedi. Benim bulantilarim bugün basladi biraz. Ama arkadas bulanti icin degil ayakta durmamak icinmis
Kendimizi yormuycaz. Ağır kaldırmıycaz, yükseğe uzanmıycaz. Risk yoksa rutin hayatımıza devam edicez. Dinlene dinlene fazla efor sarf etmeden. Sen sormadan 5 dk önce bir doktorun yazısını okuyordum bununla ilgili. Kendini dış dünyada soyutlamak ciddi psikolojik problemlere sebep oluyormuş. Ayrıca artık yatarak gebelik geçirme devri kapanmış. Hamileleik vücudun en fazla pıhtı ürettiği zamanmış ve yatmak bunu tetikliyormuş. Birde bunun kilo tarafı var tabi. Yiyip yiyip yatarsak çok kilo alırız hem bebeğe hem bize zarar

Kızlar merhaba bugün dr kontrolüm vardı. Sata göre 7+2 ama ultrasona göre 8+2 dedi. Kalp atışlarını duyduk çok şükür Her şey yolunda dedi ve 1 ay sonraya gün verdi. Darısı duymayanlara olsun inşallahhhhhh. Bu arada kalp atışı için 140-160 arası dedi gayet normal dedi. Ama net sayıyı söylemedi. Bende umutlanmıştım cinsiyet tahmini yapacaktım. Önceki sayfalarda kızlar 140 üzeri atışlarda kız olma ihtimali daha yüksek demişlerdi

Cok tesekkurler. Ben kendimi yormadan disari cikiyorum isimi de yapiyorum. Ancak o arkadas o sekilde söyleyince ben mi hata yapiyorum acaba demistim. Cok sagolun

Oyle diyorlar ama gerceklik payi yok bence inanma

Kızlar yaa mide bulantısı diyoruz ama sanki bnmki bulantı gibi değil. Böyle sanki midem kasiliyor gibi böyle saçma bi his. yemek yemesem kotu yesem daha da kötü... surekli bi rahatsizlik hissi... sizde de boyle olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…