çok şükür sevindim canım çıkmaması çok iyiçook teşekkürler canım nitrit negatif yazıyor yassı epitel 5 yazıyor bbenden idrar kültürü de istemiş onun sonucunu şimdi girince gördüm üreme olmadı yazıyor onda demek bende enfeksiyon yok. son zamanlarda akıntım sarımsı oluyordu şüphelenmiştim demek onunla ilgisi yokmuş içim rahatladı
çok teşekkür ederim canım. inş bende sonuç alırımcanım benimde gecen hafta cıktı antibiyotik yazdı bakteri oranı 103 cıktı canım ben kendim veterinerlik okuyorum oradan testleri ezberledim ne olduğunu Dr demeden anladım e nabızdan bakınca drda hap verdi 20 gün kullandım dun test yaptırdım enfeksiyon kalmamış çok şükür.hamilelikte sıkça olan durum tedavi edilirse sorun kalmıyor canım
öyle mi benden sadece bir tüp kan ve idrar örnegi istediler canımAy evet sorma bir a4 kagidi dolu test istedi 890 lira istediler yaptirmadim bende saglik ocaginda yapcam olanlari geri kalanini yaparim hastanede
benimki özel hastane muayene ücreti haricinde tahlil için 30 tl ödeme yaptımAy evet sorma bir a4 kagidi dolu test istedi 890 lira istediler yaptirmadim bende saglik ocaginda yapcam olanlari geri kalanini yaparim hastanede
Ben çalışıyorum ayaktada bekliyorum dışarıya görevede gidiyorum. Midem bulandığı için yemek yapmıyorum evdede pek iş yapmıyorum açıkçası ama doktorum ağır kaldırma dışında her türlü sporu yapabilirsin riskin yok demişti. Hareketsizlik pıhtı oluşumuna sebep oluyormuş eğer bir risk yoksaHanimlar günleriniz nasil geciyor? Ben otobus minibüs biniyorum. Binmek zorundayim. Disari da cikiyorum ama kendimi yormuyorum hic. Ama benle ayni zamanda hamile bir arkadasim evden hic cikmiyormus. Hicbir is yapmiyormus yemek bile yapmiyormus. Bende mi bir problem var acaba
dışarı çıkıyorum mecbur çalışıyorum çünkü canım arkadaşının düşük tehlikesi falan mı var ? yemek konusuna gelince onu bende pek yapmıyorum malum mide bulantılarıHanimlar günleriniz nasil geciyor? Ben otobus minibüs biniyorum. Binmek zorundayim. Disari da cikiyorum ama kendimi yormuyorum hic. Ama benle ayni zamanda hamile bir arkadasim evden hic cikmiyormus. Hicbir is yapmiyormus yemek bile yapmiyormus. Bende mi bir problem var acaba
Daha onceden gecirmissinKızlar merhaba. Gebelik testlerini yaptıraniniz var mı?? Benm anti cmv igg yuksek bi de anti rubella igg yüksek. Bu ne demek bilen var mı??
Rubella toxoplazma ve Cmv haric hepsini saglik ocagi yapiyorAy evet sorma bir a4 kagidi dolu test istedi 890 lira istediler yaptirmadim bende saglik ocaginda yapcam olanlari geri kalanini yaparim hastanede
Cok sagol canim icimi ferahlattinBen çalışıyorum ayaktada bekliyorum dışarıya görevede gidiyorum. Midem bulandığı için yemek yapmıyorum evdede pek iş yapmıyorum açıkçası ama doktorum ağır kaldırma dışında her türlü sporu yapabilirsin riskin yok demişti. Hareketsizlik pıhtı oluşumuna sebep oluyormuş eğer bir risk yoksa
Sen doğru olanı yapıyorsun canım,hamilelik hastalık değildir hiçbirşey yapmasanda olacak olanı engelleyemezsin melesefHanimlar günleriniz nasil geciyor? Ben otobus minibüs biniyorum. Binmek zorundayim. Disari da cikiyorum ama kendimi yormuyorum hic. Ama benle ayni zamanda hamile bir arkadasim evden hic cikmiyormus. Hicbir is yapmiyormus yemek bile yapmiyormus. Bende mi bir problem var acaba
Sanırım sağlık ocağına göre değişiyor, bizimkinde idrar testi yok mesela , kan testlerinin bazılarını da yapmıyolar nedenseRubella toxoplazma ve Cmv haric hepsini saglik ocagi yapiyor ☺
Yok kuzum ne 30 tl si en az 15 20 test yazmisbenimki özel hastane muayene ücreti haricinde tahlil için 30 tl ödeme yaptım
Yok gittim 9 tanesini yapmiyorlarmis onlari hastanede yapcam mecburRubella toxoplazma ve Cmv haric hepsini saglik ocagi yapiyor
Yok canim düşük riski falan yok ama tutunmasi icin dedi. Benim bulantilarim bugün basladi biraz. Ama arkadas bulanti icin degil ayakta durmamak icinmisdışarı çıkıyorum mecbur çalışıyorum çünkü canım arkadaşının düşük tehlikesi falan mı var ? yemek konusuna gelince onu bende pek yapmıyorum malum mide bulantıları
Kendimizi yormuycaz. Ağır kaldırmıycaz, yükseğe uzanmıycaz. Risk yoksa rutin hayatımıza devam edicez. Dinlene dinlene fazla efor sarf etmeden. Sen sormadan 5 dk önce bir doktorun yazısını okuyordum bununla ilgili. Kendini dış dünyada soyutlamak ciddi psikolojik problemlere sebep oluyormuş. Ayrıca artık yatarak gebelik geçirme devri kapanmış. Hamileleik vücudun en fazla pıhtı ürettiği zamanmış ve yatmak bunu tetikliyormuş. Birde bunun kilo tarafı var tabi. Yiyip yiyip yatarsak çok kilo alırız hem bebeğe hem bize zararYok canim düşük riski falan yok ama tutunmasi icin dedi. Benim bulantilarim bugün basladi biraz. Ama arkadas bulanti icin degil ayakta durmamak icinmis
Cok tesekkurler. Ben kendimi yormadan disari cikiyorum isimi de yapiyorum. Ancak o arkadas o sekilde söyleyince ben mi hata yapiyorum acaba demistim. Cok sagolunKendimizi yormuycaz. Ağır kaldırmıycaz, yükseğe uzanmıycaz. Risk yoksa rutin hayatımıza devam edicez. Dinlene dinlene fazla efor sarf etmeden. Sen sormadan 5 dk önce bir doktorun yazısını okuyordum bununla ilgili. Kendini dış dünyada soyutlamak ciddi psikolojik problemlere sebep oluyormuş. Ayrıca artık yatarak gebelik geçirme devri kapanmış. Hamileleik vücudun en fazla pıhtı ürettiği zamanmış ve yatmak bunu tetikliyormuş. Birde bunun kilo tarafı var tabi. Yiyip yiyip yatarsak çok kilo alırız hem bebeğe hem bize zarar
Oyle diyorlar ama gerceklik payi yok bence inanmaKızlar merhaba bugün dr kontrolüm vardı. Sata göre 7+2 ama ultrasona göre 8+2 dedi. Kalp atışlarını duyduk çok şükürHer şey yolunda dedi ve 1 ay sonraya gün verdi. Darısı duymayanlara olsun inşallahhhhhh. Bu arada kalp atışı için 140-160 arası dedi gayet normal dedi. Ama net sayıyı söylemedi. Bende umutlanmıştım cinsiyet tahmini yapacaktım. Önceki sayfalarda kızlar 140 üzeri atışlarda kız olma ihtimali daha yüksek demişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?