• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar yaa mide bulantısı diyoruz ama sanki bnmki bulantı gibi değil. Böyle sanki midem kasiliyor gibi böyle saçma bi his. yemek yemesem kotu yesem daha da kötü... surekli bi rahatsizlik hissi... sizde de boyle olan var mi :dua::eek:
bende bulantı yokta yanma var tuaf haldeyim hayatımda ilk defa midem yanıyor oglumda 5 ay acildeydim mide bulantısından ilaç bile fayda etmemişti.:işsiz:

Hanimlar günleriniz nasil geciyor? Ben otobus minibüs biniyorum. Binmek zorundayim. Disari da cikiyorum ama kendimi yormuyorum hic. Ama benle ayni zamanda hamile bir arkadasim evden hic cikmiyormus. Hicbir is yapmiyormus yemek bile yapmiyormus. Bende mi bir problem var acaba
Hamile değilken nasılsam öyleyim neredeyse. Ev işini de yapıyorum, yemek te yapıyorum, işe de gidiyorum hem de bisikletle 😀bisiklete çok daha dikkatli biniyorum bir de yıkanan çamaşırlarla dolu sepeti eşim üst kata çıkarıp, asıyor onu yapmıyorum o kadar.
Bulantım da öyle çok yok. Akşamları hafif hafif bulanıyor 1 saat kadar geçiyor sonra o yüzden yemek yapma olayı hiç sıkıntı değil.
Haftasonu trenle başka bir şehire gezmeye gittik mesela, yoruldukça oturup dinlene dinlene gezdim. Bana çok saçma geliyor hiçbir problem yoksa 9 ay yatıp bebek beklemek.

Kızlar yaa mide bulantısı diyoruz ama sanki bnmki bulantı gibi değil. Böyle sanki midem kasiliyor gibi böyle saçma bi his. yemek yemesem kotu yesem daha da kötü... surekli bi rahatsizlik hissi... sizde de boyle olan var mi :dua::eek:
Benim agzimda degisik bir tat var.Hicbir seyden tat alamiyorum..O tat da midemi bulandiriyor..Uzun sure bir sey yemezsem midem boşsa bulanti basliyor.Genelde sabah ve oglen bulantim cok oluyor.Aksam bu saatlerde geciyor..Gunde en az iki kere istifra ediyorum..Cok cabuk yoruluyorum.Bugun oglen 3 saat uyumusum..

Kızlaaaar pazar günü gittim doktora :) şükür keseyi gördük 12mm dedi boyutuna ama bebeği göremedik haftaya gidicem tekrar buda resmi son adet tarihim 17 şubat doktor 5 haftalık dedi ama bndeki programlar 6 haftalık diyor bilemedim haftaya gore kese boyutu nasıl sizce ?

Eklentiler

• FBC23FA3-0148-48AC-AED1-DB8D4C0D12C5.webp
    FBC23FA3-0148-48AC-AED1-DB8D4C0D12C5.webp
    33 KB · Görüntüleme: 44
Hamile değilken nasılsam öyleyim neredeyse. Ev işini de yapıyorum, yemek te yapıyorum, işe de gidiyorum hem de bisikletle 😀bisiklete çok daha dikkatli biniyorum bir de yıkanan çamaşırlarla dolu sepeti eşim üst kata çıkarıp, asıyor onu yapmıyorum o kadar.
Bulantım da öyle çok yok. Akşamları hafif hafif bulanıyor 1 saat kadar geçiyor sonra o yüzden yemek yapma olayı hiç sıkıntı değil.
Haftasonu trenle başka bir şehire gezmeye gittik mesela, yoruldukça oturup dinlene dinlene gezdim. Bana çok saçma geliyor hiçbir problem yoksa 9 ay yatıp bebek beklemek.
Ben de trenle bir yere gitmeyi planliyordum. Cok sagolun icimi rahatlattiniz:)

Ben aynen anlattığın gibiyim ama yiyince o anlık düzeliyo gibi oluyo sonra yine aynı his 😯

Günaydın enerjim çok düşük kizlar bildiğiniz yattigim köşeden kalmadım yok midemde başladı bulanmaya kizim omuldan gelene kadar kipirdamak istemiyorum niye böyle oldum ki ben🙈

Başlarda hiç bir belirtim yoktu sancıdan başka anaaammm şuan be yatabiliyorum ne kalkabiliyorum bulantıyı geçtim kusuyorum hem de çok baskıyla 😔

Merhaba kızlar, bu ay geç yumurtladım 3/7 mart arasında. 22 Martta kan testinde bhcg 40 çıktı. 25’inde doktorum söylememesine rağmen ben tekrar yaptım 261 olmuş. Değerlerim normal mi sizce?? İlk gebeliğim ve forumu okudukça ister istemez kaygı yapıyor insan. Doktorum ultrasonda ‘ keseyi göremiyorum ama görünüşe göre gebesin’ dedi keseyi görmek için 12 nisana gün verdi

Kızlaaaar pazar günü gittim doktora :) şükür keseyi gördük 12mm dedi boyutuna ama bebeği göremedik haftaya gidicem tekrar buda resmi son adet tarihim 17 şubat doktor 5 haftalık dedi ama bndeki programlar 6 haftalık diyor bilemedim haftaya gore kese boyutu nasıl sizce ?
benim 5+3ken kesem 11.2 mm di canım hatta benimde ultrasonda 6+1 olarak çıkmıştı. bence kese boyutu normal ama ben bebişi de görmüştüm

Merhabalar ben de yeni katıldım aranıza yeni keşfettim bu siteyi inşallah hepimiz sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik geçiriz
☺️Benimde sat 26 Ocak ama geç döllenme olduğu için daha yeni 7 haftalık yarım doktora gideceğim kalp atışını duydum ama yine de heyecanlıyım

Merhabalar ben de yeni katıldım aranıza yeni keşfettim bu siteyi inşallah hepimiz sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik geçiriz
☺Benimde sat 26 Ocak ama geç döllenme olduğu için daha yeni 7 haftalık yarım doktora gideceğim kalp atışını duydum ama yine de heyecanlıyım
merhaba hoşgeldin hayırlı olsun :) ilk gebeliğin mi , benimde sat 25 ocak geç döllenme dedi dr 7+2 yiz şuan

Hayırlısıyla 3 gebelik olacak başta çok korkmuştum beta hcg düşük çıktı dış gebelikten şüphelendiler vajinal ultrasyon yapınca kese ve kalp atışını duydum.. Yarın da ilk testlerini yapacağım inşallah güzel haberler alırım.. Sizin ilk gebeliğiniz mi?

Hayırlısıyla 3 gebelik olacak başta çok korkmuştum beta hcg düşük çıktı dış gebelikten şüphelendiler vajinal ultrasyon yapınca kese ve kalp atışını duydum.. Yarın da ilk testlerini yapacağım inşallah güzel haberler alırım.. Sizin ilk gebeliğiniz mi?
hayırlısı olsun, benim ilk evet inşallah allah kısmet ederse :)

Back