hmmm anladım , banada geç döllenme dedi 7+1 mişim , seninki bi tık daha geç döllenme galiba bana göre :)25 ocak kuzum
Evet birkac gun var cok da degil :)) hemen hemen ayni zamanlarda dogumumuz :)gerci benim sezeryan olacagi icin 2 hafta erken olacak muhtemelenhmmm anladım , banada geç döllenme dedi 7+1 mişim , seninki bi tık daha geç döllenme galiba bana göre :)
banada doğum ekim sonu kasım başı dedi canım bakalım inşallah herşey yolunda giderde alırız kucaklarımıza :) benim ilk gebeliğim oldugu için normal doğuma istekliyim nsip olursaAynen
Evet birkac gun var cok da degil :)) hemen hemen ayni zamanlarda dogumumuz :)gerci benim sezeryan olacagi icin 2 hafta erken olacak muhtemelen
ben bugün verdim kanı henüz aramadım sonuç için, hiçbir fikrim yok dr bişey demedi miKızlar merhaba. Gebelik testlerini yaptıraniniz var mı?? Benm anti cmv igg yuksek bi de anti rubella igg yüksek. Bu ne demek bilen var mı??
Canim bende de yüksek cıktı o ama korkulacak bisey yokmuş,geçmişte geçirdiğin viral enfeksiyon oluğunu gösteriyor.(daha cok cocuklukta geçirilen bulaşıcı hastalıklar)Kızlar merhaba. Gebelik testlerini yaptıraniniz var mı?? Benm anti cmv igg yuksek bi de anti rubella igg yüksek. Bu ne demek bilen var mı??
Insallah planladigin gibi olur canimbanada doğum ekim sonu kasım başı dedi canım bakalım inşallah herşey yolunda giderde alırız kucaklarımıza :) benim ilk gebeliğim oldugu için normal doğuma istekliyim nsip olursa
inşallah canım :) o günleri de görelim hep birlikte. senden kan idrar örneği istedi miInsallah planladigin gibi olur canimo zaman sen 41 e kadar beklersin belki kasimim 7 8 ine kadarda gider seninki
Kızıma hamileyken bende de çıkmıştı sonra idrar kültürü yaptırmıştım bi kaş gün kullanılacak bi fitil vermişti doktor o kadar. Önemli bişey değildir olabiliyor demişti doktorkızlar benimde sonuçlarım çıkmış kan tahlilinde şükür bişey yok , idrarda enfeksiyon çıkmış yarın tekrar gidip idrar kültür testi vereceğim inşallah önemli bişey değildir
öyle mi içimi rahatlattın canım sağolasınKızıma hamileyken bende de çıkmıştı sonra idrar kültürü yaptırmıştım bi kaş gün kullanılacak bi fitil vermişti doktor o kadar. Önemli bişey değildir olabiliyor demişti doktor
enfeksiyon olduğunu hangi değerden anladın canım ? yada doktor mu söyledi sana enfeksiyon olduğunukızlar benimde sonuçlarım çıkmış kan tahlilinde şükür bişey yok , idrarda enfeksiyon çıkmış yarın tekrar gidip idrar kültür testi vereceğim inşallah önemli bişey değildir
telefonla arayıp sonucumu sorduğumda söyledi ben görmedimenfeksiyon olduğunu hangi değerden anladın canım ? yada doktor mu söyledi sana enfeksiyon olduğunu
Sağol canım cok tesekkur ederim.Canim bende de yüksek cıktı o ama korkulacak bisey yokmuş,geçmişte geçirdiğin viral enfeksiyon oluğunu gösteriyor.(daha cok cocuklukta geçirilen bulaşıcı hastalıklar)
Cmv igm yüksek çıkarsa enfeksiyon yeni geçiriliyor demekmiş asıl tehlikeli olan oymus
canım benimde gecen hafta cıktı antibiyotik yazdı bakteri oranı 103 cıktı canım ben kendim veterinerlik okuyorum oradan testleri ezberledim ne olduğunu Dr demeden anladım e nabızdan bakınca drda hap verdi 20 gün kullandım dun test yaptırdım enfeksiyon kalmamış çok şükür.hamilelikte sıkça olan durum tedavi edilirse sorun kalmıyor canımkızlar benimde sonuçlarım çıkmış kan tahlilinde şükür bişey yok , idrarda enfeksiyon çıkmış yarın tekrar gidip idrar kültür testi vereceğim inşallah önemli bişey değildir
anti CMV lgg yüksek cıktı ama cmv lgM normal cıktı Dr dediki hamileliğin ilk haftasına dek geldiği zaman ateşli hastalıgım oldu o hastalıktaki virüs kanda 10 günden sonra kendini gösteriyormuş daha sonra düşüyormuş sonrasındaki yaptırdımda kanda normal çıktı enfeksiyon varsa kanda yüksek çıkıyor canımKızlar merhaba. Gebelik testlerini yaptıraniniz var mı?? Benm anti cmv igg yuksek bi de anti rubella igg yüksek. Bu ne demek bilen var mı??
sen anlıyormuşsun canım hangi değere bakmam gerekiyor enfeksiyon olup olmadığını anlamam için ?canım benimde gecen hafta cıktı antibiyotik yazdı bakteri oranı 103 cıktı canım ben kendim veterinerlik okuyorum oradan testleri ezberledim ne olduğunu Dr demeden anladım e nabızdan bakınca drda hap verdi 20 gün kullandım dun test yaptırdım enfeksiyon kalmamış çok şükür.hamilelikte sıkça olan durum tedavi edilirse sorun kalmıyor canım
sen anlıyormuşsun canım hangi değere bakmam gerekiyor enfeksiyon olup olmadığını anlamam için ?
Nitrit oranı bende pozitiftir normalde negatif olması lazım bakteri 0-45 referans benim 103 tu (referans oranı hastaneden hastaneye değişebilir fakat benimki çok yüksek bir orandı) Epitel(yassı) 0-10 bende 15 di bakteri oranı çok etkili canım Dr yanma varmı dedi yoktu koku yoktu fakat her zaman acık sarı olan idrarım koyu çıkmıştı idrar kültürü verdimdesen anlıyormuşsun canım hangi değere bakmam gerekiyor enfeksiyon olup olmadığını anlamam için ?
çook teşekkürler canım nitrit negatif yazıyor yassı epitel 5 yazıyor bbenden idrar kültürü de istemiş onun sonucunu şimdi girince gördüm üreme olmadı yazıyor onda demek bende enfeksiyon yok. son zamanlarda akıntım sarımsı oluyordu şüphelenmiştim demek onunla ilgisi yokmuş içim rahatladıNitrit oranı bende pozitiftir normalde negatif olması lazım bakteri 0-45 referans benim 103 tu (referans oranı hastaneden hastaneye değişebilir fakat benimki çok yüksek bir orandı) Epitel(yassı) 0-10 bende 15 di bakteri oranı çok etkili canım Dr yanma varmı dedi yoktu koku yoktu fakat her zaman acık sarı olan idrarım koyu çıkmıştı idrar kültürü verdimde
Ay evet sorma bir a4 kagidi dolu test istedi 890 lira istediler yaptirmadim bende saglik ocaginda yapcam olanlari geri kalanini yaparim hastanedeinşallah canım :) o günleri de görelim hep birlikte. senden kan idrar örneği istedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?