12.haftada elini kolunu oynattığını göreceksin önce sonra seninle ilitisime gecicek bebegin sen konusunca elini koyunca minik tekmelerini hissetdikçe biraz icin yumusar.... doguma kadar soru isaretlerin de olabilir ama bir kere koklayinca iste asil hepsi o zaman gecer gider ...iki gunn sonra hatta ıyiki doğurmuşum filan dersinHer şeyin mantıken farkında oluyorsun ama kendini hazır hissetmemek farklı bir duygu. Keşke önce isteyenlere verseydin allahımda dedim başta. Çok istemekte istememekte saygı duyulması gereken duygular ama dikkatli olmalıydım tabi ki benim hatam. 9 ayda adapte olurum diye düşünüyorum
Her şeyin mantıken farkında oluyorsun ama kendini hazır hissetmemek farklı bir duygu. Keşke önce isteyenlere verseydin allahımda dedim başta. Çok istemekte istememekte saygı duyulması gereken duygular ama dikkatli olmalıydım tabi ki benim hatam. 9 ayda adapte olurum diye düşünüyorum
Günaydın enerjim çok düşük kizlar bildiğiniz yattigim köşeden kalmadım yok midemde başladı bulanmaya kizim omuldan gelene kadar kipirdamak istemiyorum niye böyle oldum ki benGünaydınnnn Mucizelerin Anneleri
Nasılsınız ? Nasıl Gidiyor ?
Cinsiyetlerini öğrenmeye 1 ayımız var ama siz neler hissediyorsunuz ?
Allah kolaylik verdin canim. cok zor olmus. bu aralarda surekli diķatini dagitacak seyler yapmaya calis..Asla almıyo biberonu keçi sütü felan aldık ama hiçişe yaramıyor ayran içiyo onla avutuyorum kendimi süt içmesede ayran içiyo diyorum. Gögsüm de şişti iyice valla cok zormus. İkisinin arasında cok yaş olmasın dedik hemen yaptık ama sütten kesmem gerekecegini hiç düşünmüyordum. Bebe bi yandan aglıyo ben bi yandan :)
Herseyin en guzelini alirsin tabi. Evrene pozitif enerji gonder bu kez kavusacaksinoyyy kıyamam yaaa
Açıkçası korkuyorum 8 yıldan sonra tedavisiz oldu ben de heveslenip hüsrana uğramaktan korkuyorum. Yoksa içim gidiyor elbiseleri, bebeğe ait birşeyler görünce Rabbim sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip eylesin herşeyin en güzelini alırız zamanı gelsin bi
bende 2014 mart annesiydim simdide 2019 kazim olacagimmerhaba bende ilk cocukta kizimda 2015 kasim annesiydim:) oglumda 2018 nisan annesiyim sim simdi kismetse 2019 kasim annesi olavam
saglik ocagina basvur belki igne olur kirtulursun canim.dün verdiğim tahlillerin sonucu çıkmış kızlar. b12 im yine düşükanladığım kadarıyla çok az da kansızlığım var bu sonuçları aile hekimi de görebiliyor sanırım hastane yerine ona gitsem nolur ki acaba
trombosite kekik suyu iyi gelir ama hamilelikde olurmu sormak lazimFolik asitimde b12 de vardı benim. O şekilde tercih edebilirsin aslında. Bolca et yemen gerekiyor. Benimde trombositim düşük ama ne yapmam gerek bilmiyorum
bebegi besleyen damarlara fazla kan geliyo merak etme normal canimBayanlar kasıklarınızın alt sol tarafı batıyor mu. Ve tik tik atıyor saatlerdir böyle rahatsız edecek kadar değil ama endişeliyim bilen var mı niye
hic kasma kendini. uzaktan bi yabanci gibi izle vucudunu degisimlerini. bi isik mutlaka gelecektir. ogrenir ogrenmez seveceksin diye bisey yok. Dahha annelik hormonlarin baslamadi. zamana birak ve kendini suclama. bende ilk cocugumda heyecanliydim ama kalp atisinda aglamamistim. ama simdi biliyorum o duyguyu bu kez aglarim.eşim düşüncelerimi biliyor. Onun isteği ve dikkatsizliği yüzünden oldu zaten. Midem bulanırken oturup ağlıyorum bazen psikolojim bozuldu sanırım. Aldırmak gibi bir düşüncem olmadı ama ilk doktora gittiğimde burda bebek falan yok değerler yanlış çıkmış demesini ya da birinin bunların hepsi şakaydı demesini çok istedim. Kendimce hayatım bir an da değişti. Çok korkuyorum duruma alışamamaktan.
merhaba canım iyiyz çok şükür bugün doktordan geldim herşey yolunda sen ugün kaç haftalık oldun :)Günaydınnnn Mucizelerin Anneleri
Nasılsınız ? Nasıl Gidiyor ?
Cinsiyetlerini öğrenmeye 1 ayımız var ama siz neler hissediyorsunuz ?
Ben hala bekliyorum giremedim daha kuzum hayirli olsunn sen gordun demekmerhaba bayanlar güzel haberlerle geldim elhamdülillah, kalp atışını duyduk miniğimin 7+1 imiş. geç döllenme dedi dr allahım bekleyen herkese nasip etsin :) kalp atışını duyma çok farklı bi his şaşkın ve mutlu bişey oldum allahım sonumuzu getirsin kızlar
sağol canım, evet gördük canım darısı sana benim saatim erkendi ya öğrenirsin sende :)Ben hala bekliyorum giremedim daha kuzum hayirli olsunn sen gordun demek
Girdim canim gec dollenme 6+3 dedi kalp gumbur gumbur 136 dedi kalp atisinasağol canım, evet gördük canım darısı sana benim saatim erkendi ya öğrenirsin sende :)
teşekkür ederim bu çok iyi geldihic kasma kendini. uzaktan bi yabanci gibi izle vucudunu degisimlerini. bi isik mutlaka gelecektir. ogrenir ogrenmez seveceksin diye bisey yok. Dahha annelik hormonlarin baslamadi. zamana birak ve kendini suclama. bende ilk cocugumda heyecanliydim ama kalp atisinda aglamamistim. ama simdi biliyorum o duyguyu bu kez aglarim.
hadi hayırlı uğurlu olsun devamı da gelsin miniklerimizi kucaklarımızada alalım :) benimde kalp atışı ultrasyon kağıdında 120 yazıyor . ama ben sormadım dr da bişey demediGirdim canim gec dollenme 6+3 dedi kalp gumbur gumbur 136 dedi kalp atisina
Bende sormadim zaten doktor kendi soyledihadi hayırlı uğurlu olsun devamı da gelsin miniklerimizi kucaklarımızada alalım :) benimde kalp atışı ultrasyon kağıdında 120 yazıyor . ama ben sormadım dr da bişey demedi
evet bizede dinletti ekrandada gördüm dalgaları, evet yazıyor mesela 120hz gibiBende sormadim zaten doktor kendi soylediama dinletti kalp atisini acelesi vardi doguma gidecekti cok birsey soramadim. Ultrason kagidinda yaziyor mu oyle kalp atisi hic dikkat etmedm
canım senin son adet tarihin neydi ki 6+3Bende sormadim zaten doktor kendi soylediama dinletti kalp atisini acelesi vardi doguma gidecekti cok birsey soramadim. Ultrason kagidinda yaziyor mu oyle kalp atisi hic dikkat etmedm
25 ocak kuzumcanım senin son adet tarihin neydi ki 6+3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?