Seninde hayırlısı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.. İlkler biraz yorucu ve heyecanlı olur elinden geldikçe dinlenmeye çalışhayırlısı olsun, benim ilk evet inşallah allah kısmet ederse :)
Hadi canım.. 1 ay mı var?Günaydınnnn Mucizelerin Anneleri
Nasılsınız ? Nasıl Gidiyor ?
Cinsiyetlerini öğrenmeye 1 ayımız var ama siz neler hissediyorsunuz ?
Hangi hastane bu ya ne kadar uygun burda nerden alacaklarini sasiriyorlar. Bu arada kizlar hastanelerinizin dogum fiyatlarinu ogrendiniz mi ben bugun unutmasam sorcam tahlil vermeye gittigimde:) benim sadece idrar vekan tahlili vardı, bu sabahta gidip idrar kültürü tahlili verdim o da 24 tl imiş. enfeksiyonum çok fazlaymış ona canım sıkıldı ya
sağol canım, çalışıyorum ama masa başı olduğu için çok yorucu değil, evde de dinleniyorum dikkat ediyorum olabildiğince :)Seninde hayırlısı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.. İlkler biraz yorucu ve heyecanlı olur elinden geldikçe dinlenmeye çalış ☺
canım benim bildiğim fiyatlar böyle ve çokta ilgililer , tertemiz heryer. NCR HOSPİTAL adı. epidural doğum yakın zamanda görümcem aynı yerde yaptı 1400 tl normal doğumda 900 demişti görümcem. dr muayene ücreti de 80 tlHangi hastane bu ya ne kadar uygun burda nerden alacaklarini sasiriyorlar. Bu arada kizlar hastanelerinizin dogum fiyatlarinu ogrendiniz mi ben bugun unutmasam sorcam tahlil vermeye gittigimde
Valla cok iyi ben 2015 te 1900 e dogurmustum bu hastanede simdi ne kadardir bilmiorum o zaman muayene ucreti 80 liraydi doktorun . Simdi 170 lira veriorum. Birde cok hastasi var esimle dun gittik degistir bu doktoru doçente gec dedi sıra oluyor diye. Onun muayene ucreri 270 lira oldugu icin cok fazla hasta tercih etmiyor sakin oluyor. Bende dusunmedim degil ama doktorumdan da cok memnunumcanım benim bildiğim fiyatlar böyle ve çokta ilgililer , tertemiz heryer. NCR HOSPİTAL adı. epidural doğum yakın zamanda görümcem aynı yerde yaptı 1400 tl normal doğumda 900 demişti görümcem. dr muayene ücreti de 80 tl
10 11. Haftadan sonra gorunuyor da doktorlar soylemiyor bakmaHadi canım.. 1 ay mı var?
İnşallah o kadar çabul gösterir kendini.. ayy yeni bir heyecan.
Ben kaybetme korkusu yaşıyorum niyeyse onun dışında bir sorunum yok çok şükür. Ama kaybetme korkusu yoğun oluyor bazen. Okuduğum ve görüştüğüm insanlardan etkilendim.
Sürekli ultrasonla gidip bakasım var:)
banada bu hastane uygun geldi benim bildigim dpgum 2500 civarı falan , araştırdım en uygun muayene ücretide bunda dr da iyi tavsiye üzerine gitmiştim öyle yani,Valla cok iyi ben 2015 te 1900 e dogurmustum bu hastanede simdi ne kadardir bilmiorum o zaman muayene ucreti 80 liraydi doktorun . Simdi 170 lira veriorum. Birde cok hastasi var esimle dun gittik degistir bu doktoru doçente gec dedi sıra oluyor diye. Onun muayene ucreri 270 lira oldugu icin cok fazla hasta tercih etmiyor sakin oluyor. Bende dusunmedim degil ama doktorumdan da cok memnunum
Kuzum erken saate alamiyorum ki ben kizimi okula hazirlayip goturup birskiorum ya olmuyor saatler çakısıyorbanada bu hastane uygun geldi benim bildigim dpgum 2500 civarı falan , araştırdım en uygun muayene ücretide bunda dr da iyi tavsiye üzerine gitmiştim öyle yani,
bunun da hastası çok ama ilk randevuyu alınca beklemedim çok sadece dr u bekledim ilk beni aldı . sende öyle alsan randevuyu ilk seni alırlar
hmm anladım, bende çalıştığım için en erken saati alıyorumKuzum erken saate alamiyorum ki ben kizimi okula hazirlayip goturup birskiorum ya olmuyor saatler çakısıyor
merhaba hoşgeldin , hayırlı olsun :)slm arkadaşlar aranıza yenı katılıyoruz mınık fasulyemle 5 haftalıgız bızde tahmını dogum 26 kasım gorunuyor
Hayirli olsun gozunuz aydin..Benim de dogum tarihim 26 Kasim:))Bebegimin de 14 kasim gorunuyor insallah.:)slm arkadaşlar aranıza yenı katılıyoruz mınık fasulyemle 5 haftalıgız bızde tahmını dogum 26 kasım gorunuyor
Yani biz ne kadar dikkat edersek edelim erkeklerden kaynaklı enfeksiyon olabiliyoruz. İşte iç çamaşırları kaynatmak ve çok çok su içmek iyi geliyor diye biliyoruminşallah ya , bende zaten hep vardı bu enfeksiyon o kadarda dikkat ederim halbuki, nasıl oluyor anlamıyor. özellikle daha çok dikkat etmem gereken bişeyler var mı ki yapsam
Canım bende oğlumda gezmediğim özel hastane kalmadı ama normal doğuma karşılardı GAZİYE gidiyorum orada devam edicem inşallah özel hastanede çoğu bana gece olursa normal doğuma girmem falan dedilerkızlar hastane konusunda kafam çok karışıyoankarada yaşayan var mı özel sağlık sigortası yaptırdınız mı? çukurambardaki koru 7500 gibi fiyat istiyo doğum paketi yaptırdınız mı yoksa sadece muayene mi oluyosunuz ?
Evet bence de cok uyguna yapilmis ben sadece 3 tahlil icin 290 lira odedimHangi hastane bu ya ne kadar uygun burda nerden alacaklarini sasiriyorlar. Bu arada kizlar hastanelerinizin dogum fiyatlarinu ogrendiniz mi ben bugun unutmasam sorcam tahlil vermeye gittigimde
programlar 4+0-4+6 arasına 5 hafta 5+0-5+6 arasına 6 hafta diyorlar.Kızlaaaar pazar günü gittim doktora :) şükür keseyi gördük 12mm dedi boyutuna ama bebeği göremedik haftaya gidicem tekrar buda resmi son adet tarihim 17 şubat doktor 5 haftalık dedi ama bndeki programlar 6 haftalık diyor bilemedim haftaya gore kese boyutu nasıl sizce ?
Hadi canım.. 1 ay mı var?
İnşallah o kadar çabul gösterir kendini.. ayy yeni bir heyecan.
Ben kaybetme korkusu yaşıyorum niyeyse onun dışında bir sorunum yok çok şükür. Ama kaybetme korkusu yoğun oluyor bazen. Okuduğum ve görüştüğüm insanlardan etkilendim.
Sürekli ultrasonla gidip bakasım var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?