2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günaydınnnn Mucizelerin Anneleri
Nasılsınız ? Nasıl Gidiyor ?
Cinsiyetlerini öğrenmeye 1 ayımız var ama siz neler hissediyorsunuz ?
Hadi canım.. 1 ay mı var?
İnşallah o kadar çabul gösterir kendini.. ayy yeni bir heyecan.
Ben kaybetme korkusu yaşıyorum niyeyse onun dışında bir sorunum yok çok şükür. Ama kaybetme korkusu yoğun oluyor bazen. Okuduğum ve görüştüğüm insanlardan etkilendim.
Sürekli ultrasonla gidip bakasım var:)

:) benim sadece idrar vekan tahlili vardı, bu sabahta gidip idrar kültürü tahlili verdim o da 24 tl imiş. enfeksiyonum çok fazlaymış ona canım sıkıldı ya
Hangi hastane bu ya ne kadar uygun burda nerden alacaklarini sasiriyorlar. Bu arada kizlar hastanelerinizin dogum fiyatlarinu ogrendiniz mi ben bugun unutmasam sorcam tahlil vermeye gittigimde

Seninde hayırlısı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.. İlkler biraz yorucu ve heyecanlı olur elinden geldikçe dinlenmeye çalış ☺
sağol canım, çalışıyorum ama masa başı olduğu için çok yorucu değil, evde de dinleniyorum dikkat ediyorum olabildiğince :)

Hangi hastane bu ya ne kadar uygun burda nerden alacaklarini sasiriyorlar. Bu arada kizlar hastanelerinizin dogum fiyatlarinu ogrendiniz mi ben bugun unutmasam sorcam tahlil vermeye gittigimde
canım benim bildiğim fiyatlar böyle ve çokta ilgililer , tertemiz heryer. NCR HOSPİTAL adı. epidural doğum yakın zamanda görümcem aynı yerde yaptı 1400 tl normal doğumda 900 demişti görümcem. dr muayene ücreti de 80 tl

Valla cok iyi ben 2015 te 1900 e dogurmustum bu hastanede simdi ne kadardir bilmiorum o zaman muayene ucreti 80 liraydi doktorun . Simdi 170 lira veriorum. Birde cok hastasi var esimle dun gittik degistir bu doktoru doçente gec dedi sıra oluyor diye. Onun muayene ucreri 270 lira oldugu icin cok fazla hasta tercih etmiyor sakin oluyor. Bende dusunmedim degil ama doktorumdan da cok memnunum

10 11. Haftadan sonra gorunuyor da doktorlar soylemiyor bakma

banada bu hastane uygun geldi benim bildigim dpgum 2500 civarı falan , araştırdım en uygun muayene ücretide bunda dr da iyi tavsiye üzerine gitmiştim öyle yani,
bunun da hastası çok ama ilk randevuyu alınca beklemedim çok sadece dr u bekledim ilk beni aldı . sende öyle alsan randevuyu ilk seni alırlar

Kuzum erken saate alamiyorum ki ben kizimi okula hazirlayip goturup birskiorum ya olmuyor saatler çakısıyor

kızlar hastane konusunda kafam çok karışıyo ankarada yaşayan var mı özel sağlık sigortası yaptırdınız mı? çukurambardaki koru 7500 gibi fiyat istiyo doğum paketi yaptırdınız mı yoksa sadece muayene mi oluyosunuz ?

inşallah ya , bende zaten hep vardı bu enfeksiyon o kadarda dikkat ederim halbuki, nasıl oluyor anlamıyor. özellikle daha çok dikkat etmem gereken bişeyler var mı ki yapsam
Yani biz ne kadar dikkat edersek edelim erkeklerden kaynaklı enfeksiyon olabiliyoruz. İşte iç çamaşırları kaynatmak ve çok çok su içmek iyi geliyor diye biliyorum

Canım bende oğlumda gezmediğim özel hastane kalmadı ama normal doğuma karşılardı GAZİYE gidiyorum orada devam edicem inşallah özel hastanede çoğu bana gece olursa normal doğuma girmem falan dediler bide keciörende oturuyorum çankaya falan uzakta kalıyor

Ben şırnaktayım özel hastane yok özel muaynehaneye gidiyorum 100 tl. Doğumu memleketim bursada yapıcam oradada 4000 tl den başlıyor doğum fiyatları. Özel sağlık sigortası yaptırsammı diye düşünmeye başladım

Evet bence de cok uyguna yapilmis ben sadece 3 tahlil icin 290 lira odedim
Dogum fiyati aldim
Iki hastane arasinda kalmistik ama benim yuksek riskli gebelik sayildigindan Medicana'da dogumun olmasi gerekiyor
Verilen fiyat inanilmaz Ama yapicak bisey yok
Bobrek ameliyatimi da orda olmustum
Guvenebildigim tek yer orasi
Allah maddi manevi hepimize yardim etsin

programlar 4+0-4+6 arasına 5 hafta 5+0-5+6 arasına 6 hafta diyorlar.
benim de son adet tarihi 20 şubat kese dün 6 mm küçük mü acaba 4+6. günde

Aynı korkuyu ben de yaşıyorum sancılarım oluyor hala birşey olcak sanıyorum. Allah'ın verdiği mucize bu 8 yıl bekletti kendiliğinden oldu nasip etmiş elhamdulillah inşallah tamamına erer şuan da onun emaneti doğup büyüse de. Rabbim hüsrana uğratmasın hiç birimizinkini. içini ferah tut. Eşin 10 defa El mubdiu okuyuo parmaklarıyla karnına gezdirsin Rabbim sımsıkı tutundursun. Sağlıklı hayırlı olsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…