• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Her şeyin mantıken farkında oluyorsun ama kendini hazır hissetmemek farklı bir duygu. Keşke önce isteyenlere verseydin allahımda dedim başta. Çok istemekte istememekte saygı duyulması gereken duygular ama dikkatli olmalıydım tabi ki benim hatam. 9 ayda adapte olurum diye düşünüyorum
12.haftada elini kolunu oynattığını göreceksin önce sonra seninle ilitisime gecicek bebegin sen konusunca elini koyunca minik tekmelerini hissetdikçe biraz icin yumusar.... doguma kadar soru isaretlerin de olabilir ama bir kere koklayinca iste asil hepsi o zaman gecer gider ...iki gunn sonra hatta ıyiki doğurmuşum filan dersin😍😍😍
insallah istememe sebebin evliliğin değildir sadece psikolojik olarak hazır olmamandir o en kolay olani çünkü...

Her şeyin mantıken farkında oluyorsun ama kendini hazır hissetmemek farklı bir duygu. Keşke önce isteyenlere verseydin allahımda dedim başta. Çok istemekte istememekte saygı duyulması gereken duygular ama dikkatli olmalıydım tabi ki benim hatam. 9 ayda adapte olurum diye düşünüyorum

Buraya kim ne yazarsa hepsi o kadar boş ki tekmelerini hissetsen de için bi tuhaf olcak sevineceksin belki ama dogup da kucagına aldıgın an dünya tamamen bebeginin etrafında dönüyor gibi oluyo. Suam 17 aylık bi oğlum var uyuttum ama yanından kalkıp da kendi yatagıma gidemiyorum sabaha kadar özlüyorum bambaşka tarifsiz bisey. 38 haftalıkken kanamam olmustu doktor sezeryan olman gerekiyo yatış yapalm dedi ve ben cocugu doğurmaya hiç hazır değildim ağladım istemiyorm niraz daha bekleyelim dedim hastaneden cıkıl yaptım şimdi de gözümün önünden ayıramıyorum :)

Günaydınnnn Mucizelerin Anneleri 😍💕
Nasılsınız ? Nasıl Gidiyor ?
Cinsiyetlerini öğrenmeye 1 ayımız var ama siz neler hissediyorsunuz ? 😊

Günaydınnnn Mucizelerin Anneleri 😍💕
Nasılsınız ? Nasıl Gidiyor ?
Cinsiyetlerini öğrenmeye 1 ayımız var ama siz neler hissediyorsunuz ? 😊
Günaydın enerjim çok düşük kizlar bildiğiniz yattigim köşeden kalmadım yok midemde başladı bulanmaya kizim omuldan gelene kadar kipirdamak istemiyorum niye böyle oldum ki ben🙈

günaydın kızlar benim de bulantılarım arttı iyice en kötüsü bu sabahtı 1 2 tane tuzlu kraker yedim ama yinede bulanıyor ve halsizim :(

Günaydın kızlar SAT 20 Şubat yani 5. haftada 5. gündeyim (4+5 günlük) bugün randevu aldım kese görünür mü sizce?

Asla almıyo biberonu keçi sütü felan aldık ama hiçişe yaramıyor ayran içiyo onla avutuyorum kendimi süt içmesede ayran içiyo diyorum. Gögsüm de şişti iyice valla cok zormus. İkisinin arasında cok yaş olmasın dedik hemen yaptık ama sütten kesmem gerekecegini hiç düşünmüyordum. Bebe bi yandan aglıyo ben bi yandan :)
Allah kolaylik verdin canim. cok zor olmus. bu aralarda surekli diķatini dagitacak seyler yapmaya calis..
oyyy kıyamam yaaa 😍😍
Açıkçası korkuyorum 8 yıldan sonra tedavisiz oldu ben de heveslenip hüsrana uğramaktan korkuyorum. Yoksa içim gidiyor elbiseleri, bebeğe ait birşeyler görünce Rabbim sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip eylesin herşeyin en güzelini alırız zamanı gelsin bi 😍😍😍
Herseyin en guzelini alirsin tabi. Evrene pozitif enerji gonder bu kez kavusacaksin😙
merhaba bende ilk cocukta kizimda 2015 kasim annesiydim:) oglumda 2018 nisan annesiyim sim simdi kismetse 2019 kasim annesi olavam
bende 2014 mart annesiydim simdide 2019 kazim olacagim
dün verdiğim tahlillerin sonucu çıkmış kızlar. b12 im yine düşük :KK43: anladığım kadarıyla çok az da kansızlığım var bu sonuçları aile hekimi de görebiliyor sanırım hastane yerine ona gitsem nolur ki acaba
saglik ocagina basvur belki igne olur kirtulursun canim.
Folik asitimde b12 de vardı benim. O şekilde tercih edebilirsin aslında. Bolca et yemen gerekiyor. Benimde trombositim düşük ama ne yapmam gerek bilmiyorum
trombosite kekik suyu iyi gelir ama hamilelikde olurmu sormak lazim
Bayanlar kasıklarınızın alt sol tarafı batıyor mu. Ve tik tik atıyor saatlerdir böyle rahatsız edecek kadar değil ama endişeliyim bilen var mı niye
bebegi besleyen damarlara fazla kan geliyo merak etme normal canim
eşim düşüncelerimi biliyor. Onun isteği ve dikkatsizliği yüzünden oldu zaten. Midem bulanırken oturup ağlıyorum bazen psikolojim bozuldu sanırım. Aldırmak gibi bir düşüncem olmadı ama ilk doktora gittiğimde burda bebek falan yok değerler yanlış çıkmış demesini ya da birinin bunların hepsi şakaydı demesini çok istedim. Kendimce hayatım bir an da değişti. Çok korkuyorum duruma alışamamaktan.
hic kasma kendini. uzaktan bi yabanci gibi izle vucudunu degisimlerini. bi isik mutlaka gelecektir. ogrenir ogrenmez seveceksin diye bisey yok. Dahha annelik hormonlarin baslamadi. zamana birak ve kendini suclama. bende ilk cocugumda heyecanliydim ama kalp atisinda aglamamistim. ama simdi biliyorum o duyguyu bu kez aglarim.

merhaba bayanlar güzel haberlerle geldim elhamdülillah, kalp atışını duyduk miniğimin 7+1 imiş. geç döllenme dedi dr allahım bekleyen herkese nasip etsin :) kalp atışını duyma çok farklı bi his şaşkın ve mutlu bişey oldum allahım sonumuzu getirsin kızlar :KK200::nazar::anneadayı:

merhaba bayanlar güzel haberlerle geldim elhamdülillah, kalp atışını duyduk miniğimin 7+1 imiş. geç döllenme dedi dr allahım bekleyen herkese nasip etsin :) kalp atışını duyma çok farklı bi his şaşkın ve mutlu bişey oldum allahım sonumuzu getirsin kızlar :KK200::nazar::anneadayı:
Ben hala bekliyorum giremedim daha kuzum hayirli olsunn sen gordun demek 😊

Günaydın kızlar benimde bulantılar baya çoğaldı halsizlik var hiçbişey yapasım yok işte ruh gibiyim. Sabah süt ve kraker yedim ama o bile midemde durmadı 😞 oğlumdaki gibi zorlayacak bu hamileliğimde beni

Selam kızlar nihayet kan testi sonucumu öğrendim cuma vermiştim bugün çıktı 722 cumartesi randevu aldım gitmişken keseyi de göreyim diye umarım herşey yolunda gider

hic kasma kendini. uzaktan bi yabanci gibi izle vucudunu degisimlerini. bi isik mutlaka gelecektir. ogrenir ogrenmez seveceksin diye bisey yok. Dahha annelik hormonlarin baslamadi. zamana birak ve kendini suclama. bende ilk cocugumda heyecanliydim ama kalp atisinda aglamamistim. ama simdi biliyorum o duyguyu bu kez aglarim.
teşekkür ederim bu çok iyi geldi 🙏🏻

Girdim canim gec dollenme 6+3 dedi kalp gumbur gumbur 136 dedi kalp atisina 😊
hadi hayırlı uğurlu olsun devamı da gelsin miniklerimizi kucaklarımızada alalım :) benimde kalp atışı ultrasyon kağıdında 120 yazıyor . ama ben sormadım dr da bişey demedi

hadi hayırlı uğurlu olsun devamı da gelsin miniklerimizi kucaklarımızada alalım :) benimde kalp atışı ultrasyon kağıdında 120 yazıyor . ama ben sormadım dr da bişey demedi
Bende sormadim zaten doktor kendi soyledi 😊 ama dinletti kalp atisini acelesi vardi doguma gidecekti cok birsey soramadim. Ultrason kagidinda yaziyor mu oyle kalp atisi hic dikkat etmedm

Bende sormadim zaten doktor kendi soyledi 😊 ama dinletti kalp atisini acelesi vardi doguma gidecekti cok birsey soramadim. Ultrason kagidinda yaziyor mu oyle kalp atisi hic dikkat etmedm
evet bizede dinletti ekrandada gördüm dalgaları, evet yazıyor mesela 120hz gibi

canım senin son adet tarihin neydi ki 6+3

Back