Biz mi ağırdan alıyoruz diğer kızlar mi çok hızlı bende bilemedimBenim de sat 15 şubat cuma günü kan verdim pazartesi öğreneceğim haftaya cumartesi de randevu aldım idrar da pozitif çıktı biraz ağırdan alıyorum galiba
İdrak edip kabullenmem tam 2 ayımı aldı ama sonunda içime sindirebildim :) dilerim en kısa zamanda atlatırsınBenimd planlı olmayan ilk gebeliğim. Olayın şokunu atlatma aşamasındayım
Valla ben ameliyathanede bile istifra etmistimo kadar sürdü mü ya ? 9 ay nasıl dayanırım
Ben sindirebildim mi bilmiyorum. Kalp atışlarını duyduğumda ağlamadım mesela. Birde çok bulantım var hayatım allak bullak oldu keyfini çıkaramıyorum. İçimde hissetmeden alışamıycam sanırım.İdrak edip kabullenmem tam 2 ayımı aldı ama sonunda içime sindirebildim :) dilerim en kısa zamanda atlatırsın❤
Çok zor olmuştur ben bir haftada mahfoldum seni düşünemiyorum bile. Bende istifra nadir bulantı fazlasıyla var ama bu sabah şükür hapı aldım şu an iyi durumdayımValla ben ameliyathanede bile istifra etmistim
Hamileligimde 14 kg verdim
Allah kimseye vermesin bu sekilde bi hamilelik
Benim durumum cok nadir oluyormus
O yuzden ilk 3aydan sonra gecer seninki
Allah dusmanimin basina vermesin cinsindendiÇok zor olmuştur ben bir haftada mahfoldum seni düşünemiyorum bile. Bende istifra nadir bulantı fazlasıyla var ama bu sabah şükür hapı aldım şu an iyi durumdayım
Benim sat tarihim 22 şubat senin ki ne canımİnşallah sağlıkla ilerler, aramızda 1 gün varmış ☺
Benimki de 22 ŞubatBenim sat tarihim 22 şubat senin ki ne canım
İnşallah sağlıklı ilerler zamanında sağlıkla doğar miniklerBenimki de 22 Şubat
Amin hepimizinki inşallahİnşallah sağlıklı ilerler zamanında sağlıkla doğar minikler
Hayırlı olsunMerhaba bende aranıza yeni katıldım benimde Kasım gözüküyor doğuminşAllah erken doğum olmazsa ❤
Sağol canımHayırlı olsun
Şöyle söyleyeyim geçen hafta kalp atışını dinledim. Doktora aldırma düşüncemden dahi bahsettim bana dediği kalp atışını duyduğun gibi aklından silinir merak etme demek oldu. Dinledim bırak ağlamayı içimde bir şeyler bile kıpırdamadı. Psikologla bile konuştum vs vs. Ama burda eş kişisinin tutumu çok önemli. Kararımı değiştirmemde büyük etken. Eşinizle bunları açık bir şekilde paylaşın. Benim de asıl içime sindirmem tam olarak tekmelerini hissetmemle olr elbette. Bazıları doğuştan anne doğar bazıları da bizim gibi zamanla..Ben sindirebildim mi bilmiyorum. Kalp atışlarını duyduğumda ağlamadım mesela. Birde çok bulantım var hayatım allak bullak oldu keyfini çıkaramıyorum. İçimde hissetmeden alışamıycam sanırım.
eşim düşüncelerimi biliyor. Onun isteği ve dikkatsizliği yüzünden oldu zaten. Midem bulanırken oturup ağlıyorum bazen psikolojim bozuldu sanırım. Aldırmak gibi bir düşüncem olmadı ama ilk doktora gittiğimde burda bebek falan yok değerler yanlış çıkmış demesini ya da birinin bunların hepsi şakaydı demesini çok istedim. Kendimce hayatım bir an da değişti. Çok korkuyorum duruma alışamamaktan.Şöyle söyleyeyim geçen hafta kalp atışını dinledim. Doktora aldırma düşüncemden dahi bahsettim bana dediği kalp atışını duyduğun gibi aklından silinir merak etme demek oldu. Dinledim bırak ağlamayı içimde bir şeyler bile kıpırdamadı. Psikologla bile konuştum vs vs. Ama burda eş kişisinin tutumu çok önemli. Kararımı değiştirmemde büyük etken. Eşinizle bunları açık bir şekilde paylaşın. Benim de asıl içime sindirmem tam olarak tekmelerini hissetmemle olr elbette. Bazıları doğuştan anne doğar bazıları da bizim gibi zamanla..
Hayirli olsun.Saglikla kucaginiza alin insallah.:)Hanımlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım :) planlı olmayan ilk gebelik söz konusu :) Kasım’da insallah bebeğimi alacağım kucağıma ❤
Benim de 23 şubatBenim sat tarihim 22 şubat senin ki ne canım
Deli gibi çocuk isteyip hasretiyle tutuşup sahip olamayanları düşünüp biraz teselli olabilirsiniz belkieşim düşüncelerimi biliyor. Onun isteği ve dikkatsizliği yüzünden oldu zaten. Midem bulanırken oturup ağlıyorum bazen psikolojim bozuldu sanırım. Aldırmak gibi bir düşüncem olmadı ama ilk doktora gittiğimde burda bebek falan yok değerler yanlış çıkmış demesini ya da birinin bunların hepsi şakaydı demesini çok istedim. Kendimce hayatım bir an da değişti. Çok korkuyorum duruma alışamamaktan.
Her şeyin mantıken farkında oluyorsun ama kendini hazır hissetmemek farklı bir duygu. Keşke önce isteyenlere verseydin allahımda dedim başta. Çok istemekte istememekte saygı duyulması gereken duygular ama dikkatli olmalıydım tabi ki benim hatam. 9 ayda adapte olurum diye düşünüyorumDeli gibi çocuk isteyip hasretiyle tutuşup sahip olamayanları düşünüp biraz teselli olabilirsiniz belkibı büyük bir lütuf ve gerçekten bir mucize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?