• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Doktor bulantım için zofran isimli bir hap verdi. İçinde 10 tane var ve 100 tl. Şükür alabiliyoruz ama durumun yoksa bulantı çekmeye bile mecbursun anlaşılan. Rabbim zorda olanada yardım etsin.
Ben 5 sene once ilk basta yarim hapla baslayip,9.ayda gunde 2,5 hapa cikmistim 😔
Umarim en kisa surede birakirsiniz
Cunku belli bir donemden sonra dozu arttirmaniz gerekiyor,ise yaramiyor 😑

Hayirli olsun canim bende 2015 kasim annesiydim. Cok da memnun kalmadim kasim cocugundan ama olsun başa geldi bir kere. 😂
Yaa, neden memnun kalmadın? Bize belkş biraz anlatırsın nasıl oluyor kasım bebeği? Kasımda doğum yapmak? Kış çocuğu tamamen:)

Merhaba kızlar bende insllah Kasım annesi olucam 5+1 haftayim sat 15 şubattı bugün kanda 875 çıktı deger normal mi sizce ve 3 gün sonra tekrar kan testi yaptırdıktan sonra doktora gidicem bi terslik Olmazsa keseyi görürüm ama kalp atışını da duyar miyiz sizce

Son düzenleme:
Yaa, neden memnun kalmadın? Bize belkş biraz anlatırsın nasıl oluyor kasım bebeği? Kasımda doğum yapmak? Kış çocuğu tamamen:)
Bir kere kış dogumu hic guzel degil 😂icinizi sıkmiş gibi olmayayim ama eve tıkanıyorsunuz lohusalıkta var zorluyor biraz birde ben gezmeyi seven biri oldugum icin cok sıkılmıştım ilk 2 ay. Cocugu hep sarıp sarmaliyorsunuz üşicek hasta olucak korkusuyla. Ama hamileliginiz bahar ve yaza denk geldigi icin bol bol gezersiniz . Bebege gelecek olursak ilk aylarda kasim bebegi olmasi akrep burcu etkisi cok fazla degil ama buyudukce dik başli lider ruhlu kimseyi kendine karistirmak istemeyen bir cocuk cikiyor birde kiskançlıklari var ki akla zarar. Babasıyla beni yan yana gordugunde cildiriyor . 4 yasinda cocuk bana anne artik babamla gorusmeni istemiyorum mesaj atiyor ama sen cevap verme diyor dusunun gerisini 😂😂

Merhaba kızlar bende insllah Kasım annesi olucam 5+1 haftayim sat 15 şubattı bugün kanda 875 çıktı deger normal mi sizce ve 3 gün sonra tekrar kan testi yaptırdıktan sonra doktora gidicem bi terslik Olmazsa keseyi görürüm ama kalp atışını da duyar miyiz sizce
Belki geç döllenmedir ama 2 günde bir düzenli ölçtürün. değerin azlığı çokluğu değil düzenli artması önemliymiş. Kalp atışları için erken olabilir. 7+1 de yani bugün duydum ben.

Bayanlar kasıklarınızın alt sol tarafı batıyor mu. Ve tik tik atıyor saatlerdir böyle rahatsız edecek kadar değil ama endişeliyim bilen var mı niye

Bir kere kış dogumu hic guzel degil 😂icinizi sıkmiş gibi olmayayim ama eve tıkanıyorsunuz lohusalıkta var zorluyor biraz birde ben gezmeyi seven biri oldugum icin cok sıkılmıştım ilk 2 ay. Cocugu hep sarıp sarmaliyorsunuz üşicek hasta olucak korkusuyla. Ama hamileliginiz bahar ve yaza denk geldigi icin bol bol gezersiniz . Bebege gelecek olursak ilk aylarda kasim bebegi olmasi akrep burcu etkisi cok fazla degil ama buyudukce dik başli lider ruhlu kimseyi kendine karistirmak istemeyen bir cocuk cikiyor birde kiskançlıklari var ki akla zarar. Babasıyla beni yan yana gordugunde cildiriyor . 4 yasinda cocuk bana anne artik babamla gorusmeni istemiyorum mesaj atiyor ama sen cevap verme diyor dusunun gerisini 😂😂
Ayyy deme ya :) dik başlı olacak yani... yandık desene :cool:

Benim de sat 15 şubat cuma günü kan verdim pazartesi öğreneceğim haftaya cumartesi de randevu aldım idrar da pozitif çıktı biraz ağırdan alıyorum galiba

Back