2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
merhaba bende ilk cocukta kizimda 2015 kasim annesiydim:) oglumda 2018 nisan annesiyim sim simdi kismetse 2019 kasim annesi olavam
Masallahhh canim Allah saglikla kucagina aldirsin insallah son iki cocuk arasinda cok yas farki olmuyor iyi arkadas olurlar

Bende lekelenme bile yok a a doktor kanama alanı vwr dedi direk düşüğe bağladı delirtiyolsr adamı hemen strese sokuyolar :)

Yerimm ya kucucuk buu buna da erkek diyorum hadi bakalim
Essah mı yaa Eşim dışında herkes kız diyor ben de kız istiyordum Allahım sağlıklı hayırlı eylesin inşallah farketmez, biz bunu bile hayal edemiyorduk çok şükür :))
Bende lekelenme bile yok a a doktor kanama alanı vwr dedi direk düşüğe bağladı delirtiyolsr adamı hemen strese sokuyolar :)
Kuzum sen bakma onlara bazı doktorlara sinir oluyorum. Bana da önce dış gebelik olabilir dediler sonra kese var bebek yok boş gebelik olabilir dediler Allaha bıraktım Rabbim zeval vermesin hiç birimizinkine de
maşallah ya sağlıkla büyüsün inşaallah :) bende senin gibi bişey almak için canım gidiyor ama durduruyorum kendimi zamanı gelsin en güzellerini alırım şimdi çook erken diyorum :)

Yani o sevinci eeeeen zirvesini yaşıyorum tarifsiz Tabii ki vakti zamanı gelsin herşeyin en güzelini alırız kuzucuklarımıza Rabbim nasip eylesin inşallah

Kizlar asermeleriniz basladi mi? Suan deli gibi eksi birsey yiyorum adini soylemeyeyim burdaki herkes hamiş ve aklima tatlilar geldiginde midem bulaniyor

amin canımsın amin sağlıkla gelsinler bi pazartesi olsaydı bende kaygıyı atsaydım :)

Kizlar asermeleriniz basladi mi? Suan deli gibi eksi birsey yiyorum adini soylemeyeyim burdaki herkes hamiş ve aklima tatlilar geldiginde midem bulaniyor
benim öyle aman aman canımın istedigi bişey yok ama geçen gün aşırı derece ekşi bişey istedi canım bende adını vermiym :) doya doya yemiştim . başlar artık yavaştan

benim öyle aman aman canımın istedigi bişey yok ama geçen gün aşırı derece ekşi bişey istedi canım bende adını vermiym :) doya doya yemiştim . başlar artık yavaştan
ayy ekşi istedikçe kız olma ihtimaline daha çok yaklaşıyorum ister istemez

ayy ekşi istedikçe kız olma ihtimaline daha çok yaklaşıyorum ister istemez
benim ki kız diyorum ben içime doğuyor çünkü , elim hep pembiş kokoş şeylere gidiyor. ve hissediyorum bakalım nasip sağlıklı olsunlarda.

bundan 5 6 sene önce eşimle flört dönemimizde yazmış olduğum mektup var saklıyorum oorda bile yazmışım kızımız olacak , şöyle de böyle de diye :) ilginç ama yakında öğreneceğiz.

ailelere söyledinz mi

benimde içime kız doğuyor hemde öyle böyle değil :) ailelerimiz ve bir kaç arkadaşımız biliyor :)

benimde içime kız doğuyor hemde öyle böyle değil :) ailelerimiz ve bir kaç arkadaşımız biliyor :)
biz henüz ailelere söylemedik biraz zaman geçsin diyorum ama inşallah herşey yolunda giderse pazartesi günü ailelerimize de söylemek istiyoruz havalara uçacaklar eminim.

ama içimde tutamayıp ablama,kuzenime,arkadaşıma ve eltime söyledim . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…