insan kimseye söylemeyince patlayacakmış gibi hissediyor çok iyi biliyorum ilk öğrendiğim an eşime söylememiştim küçük bi sürpriz yapmak istediğim için ama iş yerime gelir gelmez arkadaşıma söylemiştimbiz henüz ailelere söylemedik biraz zaman geçsin diyorum ama inşallah herşey yolunda giderse pazartesi günü ailelerimize de söylemek istiyoruz havalara uçacaklar eminim.
ama içimde tutamayıp ablama,kuzenime,arkadaşıma ve eltime söyledim . :)
aynen öyle sanki saklayınca günah işliyormuşum gibime geliyor :) ama napıym nazara inanıyorumm beninsan kimseye söylemeyince patlayacakmış gibi hissediyor çok iyi biliyorum ilk öğrendiğim an eşime söylememiştim küçük bi sürpriz yapmak istediğim için ama iş yerime gelir gelmez arkadaşıma söylemiştim
ooo epey pahalıymış neden öyleymiş canım reçete karşılamıyor sanırım. bulantın oldugunda mı içeceksin sadeceDoktor bulantım için zofran isimli bir hap verdi. İçinde 10 tane var ve 100 tl. Şükür alabiliyoruz ama durumun yoksa bulantı çekmeye bile mecbursun anlaşılan. Rabbim zorda olanada yardım etsin.
Bende ilk hamileliğimde hep ekşi yedim tatlının yüzüne bakmadım kız hissediyordum ama oğlum olduayy ekşi istedikçe kız olma ihtimaline daha çok yaklaşıyorum ister istemez
Maşallah canım gözünüz aydın darısı başımızaEki Görüntüle 2249404 Kalp atışlarını duyduk biraz önce :) 7+2 dedi doktor. Uygulamada 7+0 görünüyor çok garip bir hismiş.
olsun bir dahaki bebişe nasiptir belki canım o zaman yaparsın sürpriz :)aynen öyle sanki saklayınca günah işliyormuşum gibime geliyor :) ama napıym nazara inanıyorumm ben
bende eşime sürpriz yapmayı çok isterdim ama o an heyecandanarayıp söylemiştim :)
Yok canım karşılamıyormuş günde bir adet kullanılıyormuş. Çok zorladığında kullanıcam ama 12. Haftaya kadar sürerse servet yatırmam gerekebilir ilacaooo epey pahalıymış neden öyleymiş canım reçete karşılamıyor sanırım. bulantın oldugunda mı içeceksin sadece
hadi yaBende ilk hamileliğimde hep ekşi yedim tatlının yüzüne bakmadım kız hissediyordum ama oğlum oldu ☺
Maşallah canım gözünüz aydın darısı başımıza
evet haklısın çok pahalı gerçektende içinde 30 tane olsa anlıycam ama sadece 10 adet tanesi 10 tlYok canım karşılamıyormuş günde bir adet kullanılıyormuş. Çok zorladığında kullanıcam ama 12. Haftaya kadar sürerse servet yatırmam gerekebilir ilaca
sağol canımmaşallah canım
Amin en yakın zamanda sizlerde görün inşallahBende ilk hamileliğimde hep ekşi yedim tatlının yüzüne bakmadım kız hissediyordum ama oğlum oldu ☺
Maşallah canım gözünüz aydın darısı başımıza
Ayni seyi dusunuorum bende pazartesi 10.45 randevum var . Gun sayiyorumamin canımsın amin sağlıkla gelsinler bi pazartesi olsaydı bende kaygıyı atsaydım :)
hapın tanesi 10 liraya geliyor resmen evet pahalıymış ama hayatını çok etkiliyorsa yapacak bişey yok canım iyi gelir inşallah geçer bulantınYok canım karşılamıyormuş günde bir adet kullanılıyormuş. Çok zorladığında kullanıcam ama 12. Haftaya kadar sürerse servet yatırmam gerekebilir ilaca
Benim sadece sabah değil tüm gün sürüyor çok halsiz bırakıyor. İşte evde sürekli suratsızım kendimi tutuyorumevet haklısın çok pahalı gerçektende içinde 30 tane olsa anlıycam ama sadece 10 adet tanesi 10 tl
bende sabah kalkınca midem bulanıyor hemen o an kalkıp su içip üzerine kraker tarzı tuzlu bikaç bişeyler yiyorum çok şükür geçiyor
öyle mi benim sabah saat 8 de bakalın ne olacak :) şuan kaç haftalık sizinkiAyni seyi dusunuorum bende pazartesi 10.45 randevum var . Gun sayiyorum
Çekmektense verilir bencede ama durumu olmayan napsın yazık günah reçetenin karşılanması lazımdıhapın tanesi 10 liraya geliyor resmen evet pahalıymış ama hayatını çok etkiliyorsa yapacak bişey yok canım iyi gelir inşallah geçer bulantın
hmm o zaman ilacı alman mantıklı olmuş canım geçer inşallah yarasınBenim sadece sabah değil tüm gün sürüyor çok halsiz bırakıyor. İşte evde sürekli suratsızım kendimi tutuyorum
Hic bilmiorum kuzum sat 25 ocak ama bebek gormedgmz icin kesn bisey soylememisti pazsrtesi nelli olur heraldeöyle mi benim sabah saat 8 de bakalın ne olacak :) şuan kaç haftalık sizinki
Kuzum doktor bana mide bulantisi hapi yazmisti kizima hamileyken ve sigorta karsiliyordu sana ozel olani yazmis anlasmasi vardir muhtemelenDoktor bulantım için zofran isimli bir hap verdi. İçinde 10 tane var ve 100 tl. Şükür alabiliyoruz ama durumun yoksa bulantı çekmeye bile mecbursun anlaşılan. Rabbim zorda olanada yardım etsin.
Ilk ne zaman gitmiştin de göremedin canim,benimkide sat 28 ocak.Hic bilmiorum kuzum sat 25 ocak ama bebek gormedgmz icin kesn bisey soylememisti pazsrtesi nelli olur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?