Cok sukur sevindim senin adına kuzum. Ee hani ultrason resmi yok muCanımm tşk ederim gittim çok şükür bebişi yine gördüm kalp atışını yine duydum düşük riskim kalmamış ama yine de dikkat etmen şart dedi. bugün 7+2yiz 1 cm den büyüşmüş. Rabbim sağlıklıca kucağomıza almayı nasip eylesin hepimizin inşallah çok mutluyum çok
Baktım şimdi daha görünmüyor sabah 9 gibi vermistiminternete 2 saat içinde düşüyor sonuç zaten e-nabızdan takip edebilirsin bende ordan öğrenmiştim :)
süper canım maşallahCanımm tşk ederim gittim çok şükür bebişi yine gördüm kalp atışını yine duydum düşük riskim kalmamış ama yine de dikkat etmen şart dedi. bugün 7+2yiz 1 cm den büyüşmüş. Rabbim sağlıklıca kucağomıza almayı nasip eylesin hepimizin inşallah çok mutluyum çok
senin geç döllenme sanırım değil mi canım ? satlarımız aynı çünkü. alttan muayenenin sakıncası olacağını sanmıyorum yani muayene derken ultrasonla baktı dimi alttan ?Hanimlar 3 gün evvel kan degerim 633 cikmisti. Bugün doktora geldim. Degerin henüz düşük ama bakalim dedi. Alttan muayene etti. Sizce alttan muayenenin bir sakincasi olur mu? Keseyi gördü doktor. Cok yeni henüz cok kücük dedi. Bebegi zaten duyamayiz dedi. Bir terslik yoktur dimi
Evet canim ultrasonla bakti. Senin yumurtlama zamanin ne zamandi? Evet gec döllenme gibi benimkisenin geç döllenme sanırım değil mi canım ? satlarımız aynı çünkü. alttan muayenenin sakıncası olacağını sanmıyorum yani muayene derken ultrasonla baktı dimi alttan ?
vajinal ultrasonun hiç bir sakıncası olmadığını söylüyor bütün doktorlar merak etme birşey olmaz. benim 23 şubattı yumurtlama günüm. ovulasyon testiyle takip ettiğim için net biliyorumEvet canim ultrasonla bakti. Senin yumurtlama zamanin ne zamandi? Evet gec döllenme gibi benimki
Inşallah canım hepimize büyümüş desene bidikCanımm tşk ederim gittim çok şükür bebişi yine gördüm kalp atışını yine duydum düşük riskim kalmamış ama yine de dikkat etmen şart dedi. bugün 7+2yiz 1 cm den büyüşmüş. Rabbim sağlıklıca kucağomıza almayı nasip eylesin hepimizin inşallah çok mutluyum çok
Ben de ovulasyonla takip ediyordum canim. Net günüm 1 Mart yumurtlama.vajinal ultrasonun hiç bir sakıncası olmadığını söylüyor bütün doktorlar merak etme birşey olmaz. benim 23 şubattı yumurtlama günüm. ovulasyon testiyle takip ettiğim için net biliyorum
Tam 1 hafta var aramizda bence 1 hafta sonra tekrar git doktora canimBen de ovulasyonla takip ediyordum canim. Net günüm 1 Mart yumurtlama.
inşallah canım sen stres yapma kendine de çok dikkat et, kalp atışlarını gördünüz mü bebişin ?Ben de dün doktora gittim ilk muayene 5+2 kese 7mm içerde kanama alanı var düşük riski var dediprogestan başladık bekliyoruz bakalım inşallah bişey olmaz.
Cok fazla yorma kendini mumkun oldukça yat kuzum dikkat et kendine atlaticaksiniz insallah merak etmeBen de dün doktora gittim ilk muayene 5+2 kese 7mm içerde kanama alanı var düşük riski var dediprogestan başladık bekliyoruz bakalım inşallah bişey olmaz.
inşallah canım sen stres yapma kendine de çok dikkat et, kalp atışlarını gördünüz mü bebişin ?
İnşallah ya 17 aylık bi oglum var ilaç kullanacsgım için sütten kesmen gerek dedi bi yandan bulantılsr bi yandan ona memeyi unuttutma cabaları psikolojik olarak çöktüm resmen 2 gündeCok fazla yorma kendini mumkun oldukça yat kuzum dikkat et kendine atlaticaksiniz insallah merak etme
Allah yardımcın olsun canım geçecek inşallah hepsiHayır henüz sadece keseyi gördük kalp atısı için 15 gün sonra cagırdı ama ben salı günü baska bi doktora gidicem.
İnşallah ya 17 aylık bi oglum var ilaç kullanacsgım için sütten kesmen gerek dedi bi yandan bulantılsr bi yandan ona memeyi unuttutma cabaları psikolojik olarak çöktüm resmen 2 günde
Allah yardımcın olsun canım geçecek inşallah hepsi
Gidecegim canim. Sen ne zaman duydun kalp atisiniTam 1 hafta var aramizda bence 1 hafta sonra tekrar git doktora canim
benim doktorum 12. haftadan önce dinletmeyi uygun görmüyor canım sesini duymadım ama dün ilk randevumda ultrason ekranında pıt pıt atışını gördüm Allahıma sonsuz şükürGidecegim canim. Sen ne zaman duydun kalp atisini
Ahh kuzum ya Allah sabır versin o zaman sutten kesmek cok kolay olmuyor malesef biberona alisiksa onla oyalarsinHayır henüz sadece keseyi gördük kalp atısı için 15 gün sonra cagırdı ama ben salı günü baska bi doktora gidicem.
İnşallah ya 17 aylık bi oglum var ilaç kullanacsgım için sütten kesmen gerek dedi bi yandan bulantılsr bi yandan ona memeyi unuttutma cabaları psikolojik olarak çöktüm resmen 2 günde
Hayirli olsun canim bende 2015 kasim annesiydim. Cok da memnun kalmadim kasim cocugundan ama olsun başa geldi bir kere.2017 kasım annesiyim 1 oğlum var, şimdi yine kasım annesi olacağımı öğrendimbeklemiyorduk ama hayırlısı böyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?