• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
biz henüz ailelere söylemedik biraz zaman geçsin diyorum ama inşallah herşey yolunda giderse pazartesi günü ailelerimize de söylemek istiyoruz havalara uçacaklar eminim.

ama içimde tutamayıp ablama,kuzenime,arkadaşıma ve eltime söyledim . :)
insan kimseye söylemeyince patlayacakmış gibi hissediyor çok iyi biliyorum ilk öğrendiğim an eşime söylememiştim küçük bi sürpriz yapmak istediğim için ama iş yerime gelir gelmez arkadaşıma söylemiştim :KK68:

Doktor bulantım için zofran isimli bir hap verdi. İçinde 10 tane var ve 100 tl. Şükür alabiliyoruz ama durumun yoksa bulantı çekmeye bile mecbursun anlaşılan. Rabbim zorda olanada yardım etsin.

insan kimseye söylemeyince patlayacakmış gibi hissediyor çok iyi biliyorum ilk öğrendiğim an eşime söylememiştim küçük bi sürpriz yapmak istediğim için ama iş yerime gelir gelmez arkadaşıma söylemiştim :KK68:
aynen öyle sanki saklayınca günah işliyormuşum gibime geliyor :) ama napıym nazara inanıyorumm ben

bende eşime sürpriz yapmayı çok isterdim ama o an heyecandanarayıp söylemiştim :)

Doktor bulantım için zofran isimli bir hap verdi. İçinde 10 tane var ve 100 tl. Şükür alabiliyoruz ama durumun yoksa bulantı çekmeye bile mecbursun anlaşılan. Rabbim zorda olanada yardım etsin.
ooo epey pahalıymış neden öyleymiş canım reçete karşılamıyor sanırım. bulantın oldugunda mı içeceksin sadece

aynen öyle sanki saklayınca günah işliyormuşum gibime geliyor :) ama napıym nazara inanıyorumm ben

bende eşime sürpriz yapmayı çok isterdim ama o an heyecandanarayıp söylemiştim :)
olsun bir dahaki bebişe nasiptir belki canım o zaman yaparsın sürpriz :)

ooo epey pahalıymış neden öyleymiş canım reçete karşılamıyor sanırım. bulantın oldugunda mı içeceksin sadece
Yok canım karşılamıyormuş günde bir adet kullanılıyormuş. Çok zorladığında kullanıcam ama 12. Haftaya kadar sürerse servet yatırmam gerekebilir ilaca

Bende ilk hamileliğimde hep ekşi yedim tatlının yüzüne bakmadım kız hissediyordum ama oğlum oldu ☺

Maşallah canım gözünüz aydın darısı başımıza 🥰
hadi ya :KK48: erkek derse şok olmamak için çok kaptırmamaya çalışıyorum kendimi ama nasip tabiki Allahın işi biz ne olursa razıyız yeter ki sağlıklı olsun :KK200::KK68:

Yok canım karşılamıyormuş günde bir adet kullanılıyormuş. Çok zorladığında kullanıcam ama 12. Haftaya kadar sürerse servet yatırmam gerekebilir ilaca
evet haklısın çok pahalı gerçektende içinde 30 tane olsa anlıycam ama sadece 10 adet tanesi 10 tl

bende sabah kalkınca midem bulanıyor hemen o an kalkıp su içip üzerine kraker tarzı tuzlu bikaç bişeyler yiyorum çok şükür geçiyor

hapın tanesi 10 liraya geliyor resmen evet pahalıymış ama hayatını çok etkiliyorsa yapacak bişey yok canım iyi gelir inşallah geçer bulantın :KK200:

evet haklısın çok pahalı gerçektende içinde 30 tane olsa anlıycam ama sadece 10 adet tanesi 10 tl

bende sabah kalkınca midem bulanıyor hemen o an kalkıp su içip üzerine kraker tarzı tuzlu bikaç bişeyler yiyorum çok şükür geçiyor
Benim sadece sabah değil tüm gün sürüyor çok halsiz bırakıyor. İşte evde sürekli suratsızım kendimi tutuyorum

Kuzum doktor bana mide bulantisi hapi yazmisti kizima hamileyken ve sigorta karsiliyordu sana ozel olani yazmis anlasmasi vardir muhtemelen

Hic bilmiorum kuzum sat 25 ocak ama bebek gormedgmz icin kesn bisey soylememisti pazsrtesi nelli olur heralde
Ilk ne zaman gitmiştin de göremedin canim,benimkide sat 28 ocak.
10 gün önce keseyi görelim diye gittik kalp atışını duyduk şükür.
Seninki de mutlaka görünür artık nerdeyse 8 haftalık olcak,sağlıkla duy inşllah sesini rahatla ❤

dün verdiğim tahlillerin sonucu çıkmış kızlar. b12 im yine düşük :( anladığım kadarıyla çok az da kansızlığım var bu sonuçları aile hekimi de görebiliyor sanırım hastane yerine ona gitsem nolur ki acaba

Back