Hahhaah neden,bende akrep burcu olacak keske 1 hafta erken olaydi diye söylenmedim de değilHayirli olsun canim bende 2015 kasim annesiydim. Cok da memnun kalmadim kasim cocugundan ama olsun başa geldi bir kere.
Neden ki canim? Benim hamilelik daha geriden geliyor herhalde. Allah kucagina almayi nasip etsin :)benim doktorum 12. haftadan önce dinletmeyi uygun görmüyor canım sesini duymadım ama dün ilk randevumda ultrason ekranında pıt pıt atışını gördüm Allahıma sonsuz şükürve dün 5+3 tüm
kalp atisini dinletince bebege ısı gidiyormus canim henuz cok kucuk olduklari icin etkilenmesinler o ısıdan diye. Amiin hepimize nasip etsin insallah o hareketliligi o pıt pıt atışı gormek dunyalara bedelmisNeden ki canim? Benim hamilelik daha geriden geliyor herhalde. Allah kucagina almayi nasip etsin :)
cok gecmis olsun canim ya insallah etkilenmez bebisinArkadaşlar hastalağım çok ağırlaştı, kulak bb a gittim. 1 peenisilin iğne yedim.
Antibiyotik tedavisine başlıyorum inşallah çocuğuma zarar gelmez...
Ayy evet akrep burcu oglum baş edemiyorum . Oysa ki kizim balik burcu o kadar anlayisli laf dinleyen bir cocuk ki arada daglar kadar fark varHahhaah neden,bende akrep burcu olacak keske 1 hafta erken olaydi diye söylenmedim de değil
Allah sağ salim kucağımiza almayi nasip etsinde gerisi kolay
Ahh kuzum ya Allah sabır versin o zaman sutten kesmek cok kolay olmuyor malesef biberona alisiksa onla oyalarsin
İnşallah canımcok gecmis olsun canim ya insallah etkilenmez bebisin
Cok sukur sevindim senin adına kuzum. Ee hani ultrason resmi yok mu
Inşallah canım hepimize büyümüş desene bidikgeçen kızıma birşeyler almak için girdim e bebeğe insanın hemen gözü kayıyor yenidoğan tulumlarına filan bi ben miyim böyle elinde olmadan bakan yoka sizlerede varmi kizlar
Ben de dün doktora gittim ilk muayene 5+2 kese 7mm içerde kanama alanı var düşük riski var dediprogestan başladık bekliyoruz bakalım inşallah bişey olmaz.
Masallah canim darisi basima insalllah :) ya genelde dinletiyorlar. Cok sasirdim bu dediginekalp atisini dinletince bebege ısı gidiyormus canim henuz cok kucuk olduklari icin etkilenmesinler o ısıdan diye. Amiin hepimize nasip etsin insallah o hareketliligi o pıt pıt atışı gormek dunyalara bedelmis
Çok güzel maşallah darısı başımıza ben de haftaya cumartesiye randevu aldım inş gidince görürüm
merhaba bende ilk cocukta kizimda 2015 kasim annesiydim:) oglumda 2018 nisan annesiyim sim simdi kismetse 2019 kasim annesi olavamHayirli olsun canim bende 2015 kasim annesiydim. Cok da memnun kalmadim kasim cocugundan ama olsun başa geldi bir kere.
merhaba bende ilk cocukta kizimda 2015 kasim annesiydim:) oglumda 2018 nisan annesiyim sim simdi kismetse 2019 kasim annesi olacamHayirli olsun canim bende 2015 kasim annesiydim. Cok da memnun kalmadim kasim cocugundan ama olsun başa geldi bir kere.
merhaba bende ilk cocukta kizimda 2015 kasim annesiydim:) oglumda 2018 nisan annesiyim sim simdi kismetse 2019 kasim annesi olacamHayirli olsun canim bende 2015 kasim annesiydim. Cok da memnun kalmadim kasim cocugundan ama olsun başa geldi bir kere.
insallah canim benimMasallah canim darisi basima insalllah :) ya genelde dinletiyorlar. Cok sasirdim bu dedigine
Çok güzel maşallah darısı başımıza ben de haftaya cumartesiye randevu aldım inş gidince görürüm
Yerimm ya kucucuk buu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?