2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hayirli olsun canim bende 2015 kasim annesiydim. Cok da memnun kalmadim kasim cocugundan ama olsun başa geldi bir kere.
Hahhaah neden,bende akrep burcu olacak keske 1 hafta erken olaydi diye söylenmedim de değil
Allah sağ salim kucağımiza almayi nasip etsinde gerisi kolay

benim doktorum 12. haftadan önce dinletmeyi uygun görmüyor canım sesini duymadım ama dün ilk randevumda ultrason ekranında pıt pıt atışını gördüm Allahıma sonsuz şükür ve dün 5+3 tüm
Neden ki canim? Benim hamilelik daha geriden geliyor herhalde. Allah kucagina almayi nasip etsin :)

Arkadaşlar hastalağım çok ağırlaştı, kulak bb a gittim. 1 peenisilin iğne yedim.
Antibiyotik tedavisine başlıyorum inşallah çocuğuma zarar gelmez...

Neden ki canim? Benim hamilelik daha geriden geliyor herhalde. Allah kucagina almayi nasip etsin :)
kalp atisini dinletince bebege ısı gidiyormus canim henuz cok kucuk olduklari icin etkilenmesinler o ısıdan diye. Amiin hepimize nasip etsin insallah o hareketliligi o pıt pıt atışı gormek dunyalara bedelmis

Hahhaah neden,bende akrep burcu olacak keske 1 hafta erken olaydi diye söylenmedim de değil
Allah sağ salim kucağımiza almayi nasip etsinde gerisi kolay
Ayy evet akrep burcu oglum baş edemiyorum . Oysa ki kizim balik burcu o kadar anlayisli laf dinleyen bir cocuk ki arada daglar kadar fark var

Ahh kuzum ya Allah sabır versin o zaman sutten kesmek cok kolay olmuyor malesef biberona alisiksa onla oyalarsin

Asla almıyo biberonu keçi sütü felan aldık ama hiçişe yaramıyor ayran içiyo onla avutuyorum kendimi süt içmesede ayran içiyo diyorum. Gögsüm de şişti iyice valla cok zormus. İkisinin arasında cok yaş olmasın dedik hemen yaptık ama sütten kesmem gerekecegini hiç düşünmüyordum. Bebe bi yandan aglıyo ben bi yandan :)

oyyy kıyamam yaaa
Açıkçası korkuyorum 8 yıldan sonra tedavisiz oldu ben de heveslenip hüsrana uğramaktan korkuyorum. Yoksa içim gidiyor elbiseleri, bebeğe ait birşeyler görünce Rabbim sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip eylesin herşeyin en güzelini alırız zamanı gelsin bi

Ben de dün doktora gittim ilk muayene 5+2 kese 7mm içerde kanama alanı var düşük riski var dedi progestan başladık bekliyoruz bakalım inşallah bişey olmaz.

Canım hiç korkma ben de düşük riski atlattım. Kanamam oldu sancım oldu çok kötü oldum. Düne kadar rahimimde kanama vardı çok şükür dün riskimin kalmadığını söyledi. Doktor yanlış hareketten zorlu kusmaktan olmuş olabilir dedi. tam 10 gün sadece yattım progestan kullandım. Daha hamileliğin başı canım imkanın varsa sadece uzan dinlen korkma

kalp atisini dinletince bebege ısı gidiyormus canim henuz cok kucuk olduklari icin etkilenmesinler o ısıdan diye. Amiin hepimize nasip etsin insallah o hareketliligi o pıt pıt atışı gormek dunyalara bedelmis
Masallah canim darisi basima insalllah :) ya genelde dinletiyorlar. Cok sasirdim bu dedigine

Hayirli olsun canim bende 2015 kasim annesiydim. Cok da memnun kalmadim kasim cocugundan ama olsun başa geldi bir kere.
merhaba bende ilk cocukta kizimda 2015 kasim annesiydim:) oglumda 2018 nisan annesiyim sim simdi kismetse 2019 kasim annesi olacam

merhaba bende ilk cocukta kizimda 2015 kasim annesiydim:) oglumda 2018 nisan annesiyim sim simdi kismetse 2019 kasim annesi olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…