• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canımm tşk ederim gittim çok şükür bebişi yine gördüm kalp atışını yine duydum düşük riskim kalmamış ama yine de dikkat etmen şart dedi. bugün 7+2yiz 1 cm den büyüşmüş. Rabbim sağlıklıca kucağomıza almayı nasip eylesin hepimizin inşallah çok mutluyum çok🙏
Cok sukur sevindim senin adına kuzum. Ee hani ultrason resmi yok mu 😊

Canımm tşk ederim gittim çok şükür bebişi yine gördüm kalp atışını yine duydum düşük riskim kalmamış ama yine de dikkat etmen şart dedi. bugün 7+2yiz 1 cm den büyüşmüş. Rabbim sağlıklıca kucağomıza almayı nasip eylesin hepimizin inşallah çok mutluyum çok🙏
süper canım maşallah :KK200:

Hanimlar 3 gün evvel kan degerim 633 cikmisti. Bugün doktora geldim. Degerin henüz düşük ama bakalim dedi. Alttan muayene etti. Sizce alttan muayenenin bir sakincasi olur mu? Keseyi gördü doktor. Cok yeni henüz cok kücük dedi. Bebegi zaten duyamayiz dedi. Bir terslik yoktur dimi
senin geç döllenme sanırım değil mi canım ? satlarımız aynı çünkü. alttan muayenenin sakıncası olacağını sanmıyorum yani muayene derken ultrasonla baktı dimi alttan ?

senin geç döllenme sanırım değil mi canım ? satlarımız aynı çünkü. alttan muayenenin sakıncası olacağını sanmıyorum yani muayene derken ultrasonla baktı dimi alttan ?
Evet canim ultrasonla bakti. Senin yumurtlama zamanin ne zamandi? Evet gec döllenme gibi benimki

Evet canim ultrasonla bakti. Senin yumurtlama zamanin ne zamandi? Evet gec döllenme gibi benimki
vajinal ultrasonun hiç bir sakıncası olmadığını söylüyor bütün doktorlar merak etme birşey olmaz. benim 23 şubattı yumurtlama günüm. ovulasyon testiyle takip ettiğim için net biliyorum

Inşallah canım hepimize büyümüş desene bidik😍 geçen kızıma birşeyler almak için girdim e bebeğe insanın hemen gözü kayıyor yenidoğan tulumlarına filan bi ben miyim böyle elinde olmadan bakan yoka sizlerede varmi kizlar😊😊😊

vajinal ultrasonun hiç bir sakıncası olmadığını söylüyor bütün doktorlar merak etme birşey olmaz. benim 23 şubattı yumurtlama günüm. ovulasyon testiyle takip ettiğim için net biliyorum
Ben de ovulasyonla takip ediyordum canim. Net günüm 1 Mart yumurtlama.

Ben de dün doktora gittim ilk muayene 5+2 kese 7mm içerde kanama alanı var düşük riski var dedi :( progestan başladık bekliyoruz bakalım inşallah bişey olmaz.

Ben de dün doktora gittim ilk muayene 5+2 kese 7mm içerde kanama alanı var düşük riski var dedi :KK43: progestan başladık bekliyoruz bakalım inşallah bişey olmaz.
inşallah canım sen stres yapma kendine de çok dikkat et, kalp atışlarını gördünüz mü bebişin ?

Ben de dün doktora gittim ilk muayene 5+2 kese 7mm içerde kanama alanı var düşük riski var dedi :KK43: progestan başladık bekliyoruz bakalım inşallah bişey olmaz.
Cok fazla yorma kendini mumkun oldukça yat kuzum dikkat et kendine atlaticaksiniz insallah merak etme

inşallah canım sen stres yapma kendine de çok dikkat et, kalp atışlarını gördünüz mü bebişin ?

Hayır henüz sadece keseyi gördük kalp atısı için 15 gün sonra cagırdı ama ben salı günü baska bi doktora gidicem.

Cok fazla yorma kendini mumkun oldukça yat kuzum dikkat et kendine atlaticaksiniz insallah merak etme
İnşallah ya 17 aylık bi oglum var ilaç kullanacsgım için sütten kesmen gerek dedi bi yandan bulantılsr bi yandan ona memeyi unuttutma cabaları psikolojik olarak çöktüm resmen 2 günde :(

Hayır henüz sadece keseyi gördük kalp atısı için 15 gün sonra cagırdı ama ben salı günü baska bi doktora gidicem.

İnşallah ya 17 aylık bi oglum var ilaç kullanacsgım için sütten kesmen gerek dedi bi yandan bulantılsr bi yandan ona memeyi unuttutma cabaları psikolojik olarak çöktüm resmen 2 günde :KK43:
Allah yardımcın olsun canım geçecek inşallah hepsi

Gidecegim canim. Sen ne zaman duydun kalp atisini
benim doktorum 12. haftadan önce dinletmeyi uygun görmüyor canım sesini duymadım ama dün ilk randevumda ultrason ekranında pıt pıt atışını gördüm Allahıma sonsuz şükür :KK68: ve dün 5+3 tüm

İnşallah ya 17 aylık bi oglum var ilaç kullanacsgım için sütten kesmen gerek dedi bi yandan bulantılsr bi yandan ona memeyi unuttutma cabaları psikolojik olarak çöktüm resmen 2 günde :KK43:
Ahh kuzum ya Allah sabır versin o zaman sutten kesmek cok kolay olmuyor malesef biberona alisiksa onla oyalarsin

Back