Canım benimde oğlumda 9 ay kusmam oldu şuan senin gibi yanmalarım oluor gaviskon kullanıyorum iyi geliyorArkadaslar iyi aksamlar
Icinizde mide yanmasi yasayan var mi?
Kizima hamileligimde 9 ay istifra ettim,cok fenaydi.
Bu hamileligimde bulanti ya da istifra yok cok sukur ama asiri bir mide yanmasi var.Ejderha gibi alev cikaricam nerdeysedaha betermis bu durum bide tabi bas donmesi ve tansiyon dusuklugu Mide yanmasi yasaynlar neler yapiyor?Yardimci olabilirmisiniz ☺
seninle aynıyız canım bugün randevum var belki kalp atışını görebilirim diyordum ama göremicem sanırımKızlar ben geldim keseyi gördük çok şükür 7 mm miniğim 2 hafta sonra kalp atışı için çağrdı.
Canım benimde oğlumda 9 ay kusmam oldu şuan senin gibi yanmalarım oluor gaviskon kullanıyorum iyi geliyor
Bizde bebek oluşmamış daha sende tek keseyi görebilirsin canın daha çok küçüklerseninle aynıyız canım bugün randevum var belki kalp atışını görebilirim diyordum ama göremicem sanırım
Heyecanla bekliyordun randevuyu insallah bebegide gorup kalp atisini duyarsinda ikisi de aradan cikar stresin biter en azindanseninle aynıyız canım bugün randevum var belki kalp atışını görebilirim diyordum ama göremicem sanırım
Hadi bakalım inşallahGüzel haberlerini bekliyorum
seninle aynıyız canım bugün randevum var belki kalp atışını görebilirim diyordum ama göremicem sanırım
aminnn allah razi olsun canim hastanedeyim suan bekliyorum :)Heyecanla bekliyordun randevuyu insallah bebegide gorup kalp atisini duyarsinda ikisi de aradan cikar stresin biter en azindan
İnsallah canim benim ben ilk muayene icin devlete geldim bakalim insallah seninde riskin kalmamistir artikCanım inşallah kalp atışını duyabilirsin. Erdem Hastanesindeki Özlem Fatoş hocadan çok memnunum moral verici neşeli konuşuyor. Bugün benim de kontrölüm var geçen hafta kalp atışını duymuştuk bakalım bugün riskim ne durumda
ayyy hadi bakalım senınkının kalp atısını duyablicek misin:)İnsallah canim benim ben ilk muayene icin devlete geldim bakalim insallah seninde riskin kalmamistir artik ❤
Benim adet gününde 554 tü. Yani değere göre iki olduğunu sanmam. Belki erken yumurtladın çok farklı bir beta değil. Keseden anlaşılır bence varsaKızllar ikiz gebelikte ölçülen ilk beta kaç olmalı aranızda hiç ikiz gebelik yaşayan varmı bn adetime bir kala baktırdığımda beta 677.8 cıkmıştı şimdi üstünden 5 gün daha geçti ikiz olabilir diyolarlar cevremden pazar günü doktora gidicez inş bakalım neler beklıyor beni :)) görürüz inş keseyi
Ah cok sukur bir minik kız mi geliyor yoksa ilk cocugun muydu
evet canım ilk :) neden kız dedin kiii içine mi doğdu yoksaAh cok sukur bir minik kız mi geliyor yoksa ilk cocugun muydu
Ay yok kiz kesenin sag tarafina konumlanmış ya o yuzden dedimevet canım ilk :) neden kız dedin kiii içine mi doğdu yoksa
benimde 809du adet olmam gereken gün ama kontrole gittiğimde bi tane kese vardı doktor ikiz olabilir diye bişey demedi :)Kızllar ikiz gebelikte ölçülen ilk beta kaç olmalı aranızda hiç ikiz gebelik yaşayan varmı bn adetime bir kala baktırdığımda beta 677.8 cıkmıştı şimdi üstünden 5 gün daha geçti ikiz olabilir diyolarlar cevremden pazar günü doktora gidicez inş bakalım neler beklıyor beni :)) görürüz inş keseyi
Merhaba .. bende 4. Haftamda grip olmuştum doktorum günde 2 bardak ıhlamuru geçme demişti bilgin olsunAyyy çok iyi geldi bana burası cok saolun kızlar ilaç falan hiç içmedim sadece ıhlamur içiyorum bugun bırazdaha ıyıyım şükür bu arada bende bol du içenlerdenim yararı olur zararı olmaz düşüncesindeyim rabbim sağsalim kucağımıza almak nasip etsin inşş
aaa ilk defa duyduumAy yok kiz kesenin sag tarafina konumlanmış ya o yuzden dedimerkek kesenin soluna kiz sagina yerlesir derler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?