5 subattı canım. 166 boy 75 kilo ile hamile kaldım. dikkat etmek lazım. Kilolu hamile kalıpda hç kilo almayan arkadasım var. Benimki o boyutta değil ama umarım sadece 10 kg ile kapatırım.Hayirli ugurlu olsun :) son adet tarihiniz ne zamandi acaba? Bir de boy ve kilonuz nedir sizin icin mahzuru yoksa sorabilir miyim. Sanirim ben de kilom fazla kaldim malesef
canım cahilliğime ver :) yolk sac ne ???Kızlar merhaba benim sat 6 subattı. Bugün doktora gittim devlet hastanesine hem tahlilleri yatirayim diye. Ultrasonda da baktı doktor sadece kese göründü ne yolk sac vardı ne bebek ne kalp atışı. Daha erken dedi 4-5 haftalık dedi ana sat ı bile sormadı muayeneden önce. Yolk sac ta görünmesi gerekmiyomuydu acaba makinemi kötüydü ya da sorun mu var ki
Aynen ben de öyleyim... Teşekkür ederim.. Ben de bakayım ona. :)Ben de cok iciyorum..Ilk ogrendigim zamanlar 10 dakika su icmesem dudaklarim kuruyordu..Dudaklarim yaniyordu,catlaklar vardi.Kupkuruydu.Gunlerce su icmemisim gibi.Eczaneden bitkisel bir nemlendirici aldim.O biraz duzeltti ama normalmiş canim.
Canım seninle herşeyimiz bire bir aynı bende 4 artı 2 ve bende adetime 2 gün kala öğrendim 756 çıktı. Bende değer yüksek diye korktum ama bilemiyorum doktora da cumartesi gidicem biraz beklemek istedim.ve bende çok kötü hastalandım grip oldum acile gittim antibyotik verdi doktor gebelikte zararsız olanından.icime sinmedi ama doktor dedi kullanmazsan daha kötü olur bebek için de senin içinde.sonra eczaneye de sordum o da Hiç bir sıkıntı olmaz kullanın dedi.kullandim 2 gün sonra düzeldim şükür şimdi iyiyimKızlaaar merhaba ywni üye oldum geldim aranıza :) 4 haftalık +2 günlük gebeyim :) çok şükür rabbime bunhaberi alana kadar 1 ayda 9doğurdum resmenrabbim isteyen herkese versin inşşşş Adetime 12 gün kala tesr yapmaya başladım tabiki negatifti sonra acile gittim beta 1.4 dü sonra bir hafta geçti adetime 7 gün varken Erken gebelik testiyle öğrendim silik cıktı havalara uctum sonra en son adetime bir gün kala acile tekrar gidip kan verdim betahcg 677.8 cıktı 4 haftalık olduğumuzu öğrendim :))) iki sorum var kızlar Bu değer normalmi biraZ daha bekleyip doktora oyle gidiyimde keseyi göreyim diye beklıyorum yalnışmı yapıyorum 2.sorumda birden grip oldum burnum akıyo ve hapşırık halsizlik neden böyle oldum birden hiç anlamadım bebeğime bişi olurmu kızlar cok korktum nette yazılanlrı görünce
Canım seninle herşeyimiz bire bir aynı bende 4 artı 2 ve bende adetime 2 gün kala öğrendim 756 çıktı. Bende değer yüksek diye korktum ama bilemiyorum doktora da cumartesi gidicem biraz beklemek istedim.ve bende çok kötü hastalandım grip oldum acile gittim antibyotik verdi doktor gebelikte zararsız olanından.icime sinmedi ama doktor dedi kullanmazsan daha kötü olur bebek için de senin içinde.sonra eczaneye de sordum o da Hiç bir sıkıntı olmaz kullanın dedi.kullandim 2 gün sonra düzeldim şükür şimdi iyiyim
Amin canım inaallahCok gecmiş olsun canımm ben korkup parolbile içmedim olsun atlatırız inş ateşim yok şükür halsızlık var agzım burnum yara olmuş bidebizde doktor arastırıyoruz ankarada hep gıdıp goruşmek hemde kese için bi muayene olayım dıyorum bırazdaha beklıyımde gorurum inş bebeğimi sanada hayırlı olsun canımm sağlıkla gelsin inşşş
Degerin cok guzel benim adetim iki gun gecti 152 cikmistiKızlaaar merhaba ywni üye oldum geldim aranıza :) 4 haftalık +2 günlük gebeyim :) çok şükür rabbime bunhaberi alana kadar 1 ayda 9doğurdum resmenrabbim isteyen herkese versin inşşşş Adetime 12 gün kala tesr yapmaya başladım tabiki negatifti sonra acile gittim beta 1.4 dü sonra bir hafta geçti adetime 7 gün varken Erken gebelik testiyle öğrendim silik cıktı havalara uctum sonra en son adetime bir gün kala acile tekrar gidip kan verdim betahcg 677.8 cıktı 4 haftalık olduğumuzu öğrendim :))) iki sorum var kızlar Bu değer normalmi biraZ daha bekleyip doktora oyle gidiyimde keseyi göreyim diye beklıyorum yalnışmı yapıyorum 2.sorumda birden grip oldum burnum akıyo ve hapşırık halsizlik neden böyle oldum birden hiç anlamadım bebeğime bişi olurmu kızlar cok korktum nette yazılanlrı görünce
Ben kızımı fatih medicalparkta doğurdum. Doktorum Ayşegül sofuoğlu. Yine ona gidicem çok iyi bir doktordur çok kalabalıktır kapısı her zaman.Hanimlar istanbulda tavsiye edebileceginiz hastane var mi? Fatih, GOP, Üsküdar olabilir.
Aman diyeyim hamilelikte bitki çayına dikkat :)Ayyy çok iyi geldi bana burası cok saolun kızlar ilaç falan hiç içmedim sadece ıhlamur içiyorum bugun bırazdaha ıyıyım şükür bu arada bende bol du içenlerdenim yararı olur zararı olmaz düşüncesindeyim rabbim sağsalim kucağımıza almak nasip etsin inşş
Bende ankaradayım canım. Hangi hastaneyi düşünüyorsun. Ben de kararsızım. İlk dogumumu bilgi hastanesinde yapmıştım. Memnunumda aslında..Cok gecmiş olsun canımm ben korkup parolbile içmedim olsun atlatırız inş ateşim yok şükür halsızlık var agzım burnum yara olmuş bidebizde doktor arastırıyoruz ankarada hep gıdıp goruşmek hemde kese için bi muayene olayım dıyorum bırazdaha beklıyımde gorurum inş bebeğimi sanada hayırlı olsun canımm sağlıkla gelsin inşşş
korkma canım sen kendine dikkat et gerisi Allahtan, ağır falan hiç kaldırma 12 haftalık olana kadar dikkat etsen gerisi kolay Allahın izniyle içini ferah tutArkadaslar bugün doktora gittim karından göremedi keseyi daha sonra vajinal ultrason yaptı kese görüldü cok sukur ama aşağıya tutunmus dusuk yapabılırsın dıkkat et dedıbu arada son adet trihim 27 ocak
08. mart beta hcg 133
12 mart hcg 540
17 mart hcg 2720 bugün tekrar kan verdimçok korkuyorum ne olacak yukarı cıkarmı buyudukce
Kuzm benimde son adet tarihim 28 ocak ve biz 7.haftadayızArkadaslar bugün doktora gittim karından göremedi keseyi daha sonra vajinal ultrason yaptı kese görüldü cok sukur ama aşağıya tutunmus dusuk yapabılırsın dıkkat et dedıbu arada son adet trihim 27 ocak
08. mart beta hcg 133
12 mart hcg 540
17 mart hcg 2720 bugün tekrar kan verdimçok korkuyorum ne olacak yukarı cıkarmı buyudukce
İnşallah bısey olmazkorkma canım sen kendine dikkat et gerisi Allahtan, ağır falan hiç kaldırma 12 haftalık olana kadar dikkat etsen gerisi kolay Allahın izniyle içini ferah tut
doktor geç döllenme dedi zaten 4 hafta 6 günlük dedi banaKuzm benimde son adet tarihim 28 ocak ve biz 7.haftadayız
senin kese hala görülmediğine göre baya geç döllenme olmuş
Doktor bununla ilgili bisey söyledim canim
hiç anlamam ki kuzum ultrason görüntülerinden ama anlayan arkadaşlar vardır yazarlar birazdan stres yapma lütfen oda etkiler bebişiBuda ultason görüntüm çok mu aşağıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?