- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Gözün aydın olsun canım,inşallah yarın bende aynı haberi verebilirim burdan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın olsun canım,inşallah yarın bende aynı haberi verebilirim burdan
sağol canım amin inşallah yaz mutlaka yarın bekliyoruzGözün aydın olsun canım,inşallah yarın bende aynı haberi verebilirim burdan![]()
Gözün aydın canım kaç haftalık dedi dr
sağol canım normalde bugün 5+3 ama kese 6+1 , bebek 5+6 dedi bende şaşırdım önde mi gidiyo oluyo bu durumda dedim hayır henüz çok küçük olduğu için tahmini hesaplıyor ultrason dedi bilemedimGözün aydın canım kaç haftalık dedi dr
Valla ben genel inanışın yalancısıyım cok da kaptirma kendini bacımaaa ilk defa duyduumvalla benim de içime kız doğuyor eşimin de ama bakalım nasip o iyi olsunda bize hiiç farketmez ama sende böyle diyince bi sevindim şimdi yalan yok
![]()
aynen öyle canım benimValla ben genel inanışın yalancısıyım cok da kaptirma kendini bacımAllah gonlüne gore versin ilk cocuk cok da farketmez zaten
![]()
benimde 809du adet olmam gereken gün ama kontrole gittiğimde bi tane kese vardı doktor ikiz olabilir diye bişey demedi :)
Merhaba .. bende 4. Haftamda grip olmuştum doktorum günde 2 bardak ıhlamuru geçme demişti bilgin olsun
Evet hemen söndürüyorCok tesekkurler canim
Sana iyi geliyor mu peki?benim c.tesi kontrolum var
Dr.a soyliycem umarim ise yarar![]()
ayy hadi masallah canm. senın yumurtlaman erken heralde. ben salı gıtmıstım. kalp atısını bırAK bebeği bile gormedi sadece keseyi gordu ve kese boyutu 7.5 mm dedi. küçükmüş ole dedi yani.
yumurtlama günüm 23 şubat canım benim kese 11.2 mm göründüayy hadi masallah canm. senın yumurtlaman erken heralde. ben salı gıtmıstım. kalp atısını bırAK bebeği bile gormedi sadece keseyi gordu ve kese boyutu 7.5 mm dedi. küçükmüş ole dedi yani.
İlk kalp atışını duyduğunda dk da kaç diye sor mutlakaaaa ilk defa duyduumvalla benim de içime kız doğuyor eşimin de ama bakalım nasip o iyi olsunda bize hiiç farketmez ama sende böyle diyince bi sevindim şimdi yalan yok
![]()
![]()
Maaşallah canım. Ben salı gittiğimde kalp atısı duyulmamıştı. Endişelendim şimdi. Gerçi birşey yoktur ama.
Ciddim mi yaa oylede birsey mi var:)) Eve gidince ilk işim benimkine bakmak olacak.Ah cok sukur bir minik kız mi geliyor yoksa ilk cocugun muydu![]()
Benimde oyleydi. Cocugada 1,4 cm dedi kızımdada hep 1-2 hafta geride geliyordu.ayy hadi masallah canm. senın yumurtlaman erken heralde. ben salı gıtmıstım. kalp atısını bırAK bebeği bile gormedi sadece keseyi gordu ve kese boyutu 7.5 mm dedi. küçükmüş ole dedi yani.
Bunu bende duymuştum kesin soracağım bende:)İlk kalp atışını duyduğunda dk da kaç diye sor mutlaka160 ve üstüyse kız, altıysa erkek diyolar
![]()
Valla kese teorisi yanılıyor da nub teorisi yanilmiyor . Ben 2 cocugumunda cinsiyetini ultrason kagidindan 11.haftada gormustum zatenMaaşallah canım. Ben salı gittiğimde kalp atısı duyulmamıştı. Endişelendim şimdi. Gerçi birşey yoktur ama.
Ciddim mi yaa oylede birsey mi var:)) Eve gidince ilk işim benimkine bakmak olacak.
Benimde oyleydi. Cocugada 1,4 cm dedi kızımdada hep 1-2 hafta geride geliyordu.
Bunu bende duymuştum kesin soracağım bende:)
aa bunu da bilmiyodum yaa ne çok şey varmış bilmediğimİlk kalp atışını duyduğunda dk da kaç diye sor mutlaka160 ve üstüyse kız, altıysa erkek diyolar
![]()
Nub teorisi ne kızz. :)Valla kese teorisi yanılıyor da nub teorisi yanilmiyor . Ben 2 cocugumunda cinsiyetini ultrason kagidindan 11.haftada gormustum zaten
nub dediğin hangisi oluyor canımValla kese teorisi yanılıyor da nub teorisi yanilmiyor . Ben 2 cocugumunda cinsiyetini ultrason kagidindan 11.haftada gormustum zaten
10 11 12. Haftalarda ultrason kagidinda pozisyon uygunsa cinsiyet gorunuyor erkek ve kiz kuyruklari farkli pozisyorda konumlaniyor. Erkekler genellikle daha dik açiyla kizların düzNub teorisi ne kızz. :)
kalp atışını 12 haftadan önce dinletmiyoruz dedi canım hamile bi arkadaşım daha var ona da öyle demişlerdikalp atışını duydunuz mu? bende 6+5 im bugün. 6+3 te kontrolüm vardı. bebeğimizi gördük çok şükür. kalp atışını duyamadık ama ekranda gördük. doktorum herşey çok iyi gidiyor kanamanda görünmüyor dedi. 1 ay sonra çağırdı tekrardan
Acikladm kuzumnub dediğin hangisi oluyor canım