• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gözün aydın canım kaç haftalık dedi dr
sağol canım normalde bugün 5+3 ama kese 6+1 , bebek 5+6 dedi bende şaşırdım önde mi gidiyo oluyo bu durumda dedim hayır henüz çok küçük olduğu için tahmini hesaplıyor ultrason dedi bilemedim

aaa ilk defa duyduum 😂 valla benim de içime kız doğuyor eşimin de ama bakalım nasip o iyi olsunda bize hiiç farketmez ama sende böyle diyince bi sevindim şimdi yalan yok 😂:KK200:
Valla ben genel inanışın yalancısıyım cok da kaptirma kendini bacım😁 Allah gonlüne gore versin ilk cocuk cok da farketmez zaten 😚

benimde 809du adet olmam gereken gün ama kontrole gittiğimde bi tane kese vardı doktor ikiz olabilir diye bişey demedi :)
Merhaba .. bende 4. Haftamda grip olmuştum doktorum günde 2 bardak ıhlamuru geçme demişti bilgin olsun

Ozaman değildir ikiz tecrübeliler den aldığım bilgi daha doğru geliyor bana :) teşekkür ederim

Teşekkürler canımm bnde 2 bardağı geçmemeye calıstım cok şükür bugün daha iyiyim sadwce ağzım burnum yara oldu :) hamilelikte ilk başlarda geçiriliyormuş rahatsızlık galiba :/ bebeğime zarar gelmesin de bn razıyım ağrı sızıya napalım sağlıkla gelsin bebişler 😇

ayy hadi masallah canm. senın yumurtlaman erken heralde. ben salı gıtmıstım. kalp atısını bırAK bebeği bile gormedi sadece keseyi gordu ve kese boyutu 7.5 mm dedi. küçükmüş ole dedi yani.
yumurtlama günüm 23 şubat canım benim kese 11.2 mm göründü

aaa ilk defa duyduum 😂 valla benim de içime kız doğuyor eşimin de ama bakalım nasip o iyi olsunda bize hiiç farketmez ama sende böyle diyince bi sevindim şimdi yalan yok 😂 :KK200:
İlk kalp atışını duyduğunda dk da kaç diye sor mutlaka 😀 160 ve üstüyse kız, altıysa erkek diyolar 😂😂

Eki Görüntüle 2248392
Selam kizlar iste benim minigim veee kalp atışlarını da gördümmm 😍😍
Maaşallah canım. Ben salı gittiğimde kalp atısı duyulmamıştı. Endişelendim şimdi. Gerçi birşey yoktur ama.
Ah cok sukur bir minik kız mi geliyor yoksa ilk cocugun muydu 😍
Ciddim mi yaa oylede birsey mi var:)) Eve gidince ilk işim benimkine bakmak olacak.

ayy hadi masallah canm. senın yumurtlaman erken heralde. ben salı gıtmıstım. kalp atısını bırAK bebeği bile gormedi sadece keseyi gordu ve kese boyutu 7.5 mm dedi. küçükmüş ole dedi yani.
Benimde oyleydi. Cocugada 1,4 cm dedi kızımdada hep 1-2 hafta geride geliyordu.
İlk kalp atışını duyduğunda dk da kaç diye sor mutlaka 😀 160 ve üstüyse kız, altıysa erkek diyolar 😂😂
Bunu bende duymuştum kesin soracağım bende:)

Maaşallah canım. Ben salı gittiğimde kalp atısı duyulmamıştı. Endişelendim şimdi. Gerçi birşey yoktur ama.

Ciddim mi yaa oylede birsey mi var:)) Eve gidince ilk işim benimkine bakmak olacak.

Benimde oyleydi. Cocugada 1,4 cm dedi kızımdada hep 1-2 hafta geride geliyordu.

Bunu bende duymuştum kesin soracağım bende:)
Valla kese teorisi yanılıyor da nub teorisi yanilmiyor . Ben 2 cocugumunda cinsiyetini ultrason kagidindan 11.haftada gormustum zaten

aa bunu da bilmiyodum yaa ne çok şey varmış bilmediğim 😂 sorarım canım mutlaka ama doktor 12 haftadan önce dinletmiyoruz dedi çok küçük olduğu için bi ısı gidiyormuş ama burdaki arkadaşlar hep dinliyor anlamadım ben

kalp atışını duydunuz mu? bende 6+5 im bugün. 6+3 te kontrolüm vardı. bebeğimizi gördük çok şükür. kalp atışını duyamadık ama ekranda gördük. doktorum herşey çok iyi gidiyor kanamanda görünmüyor dedi. 1 ay sonra çağırdı tekrardan

kalp atışını duydunuz mu? bende 6+5 im bugün. 6+3 te kontrolüm vardı. bebeğimizi gördük çok şükür. kalp atışını duyamadık ama ekranda gördük. doktorum herşey çok iyi gidiyor kanamanda görünmüyor dedi. 1 ay sonra çağırdı tekrardan
kalp atışını 12 haftadan önce dinletmiyoruz dedi canım hamile bi arkadaşım daha var ona da öyle demişlerdi

Back