Gozun aydin canim
teşekkür ederim canımcım senin ne zamandı randevunGozun aydin canimdarisi basimiza gunler gecmiyor
Senin bebiş bizden büyük benim daha 4-5 hafta civarıymışsağol canım normalde bugün 5+3 ama kese 6+1 , bebek 5+6 dedi bende şaşırdım önde mi gidiyo oluyo bu durumda dedim hayır henüz çok küçük olduğu için tahmini hesaplıyor ultrason dedi bilemedim
Hayırlısı olsun canım aminnHerkese merhaba bende Kasım annesi görünüyorum. Hayırlızamanda alırız sağlıkla kucağımıza
İlk kalp atışını duyduğunda sor bakalım biaa bunu da bilmiyodum yaa ne çok şey varmış bilmediğimsorarım canım mutlaka ama doktor 12 haftadan önce dinletmiyoruz dedi çok küçük olduğu için bi ısı gidiyormuş ama burdaki arkadaşlar hep dinliyor anlamadım ben
sata göre değerlendirildiğinde aynıyız ama :)sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil :)Senin bebiş bizden büyük benim daha 4-5 hafta civarıymış ☺
ah o merakkkİlk kalp atışını duyduğunda sor bakalım biaman işte bir sürü olay var bi de nub var mesela aslında sağlıklı sıhhatli olduktan sonra ne önemi var ama merak işte
Senin bebiş bizden büyük benim daha 4-5 hafta civarıymış ☺
sanırım biz beraber gidicez:) bana da ole dedi dr
Benim 27sinde canim 6 gun varteşekkür ederim canımcım senin ne zamandı randevun
oo bence sende görürsün o zaman kalp atışlarını canım :)Benim 27sinde canim 6 gun var
Inşallah canim bi aksilik cikmazda gidip goruruzoo bence sende görürsün o zaman kalp atışlarını canım :)
Evet hemen söndürüyorben de hamilelik öncesi de vardı şimdi daha yoğun. O zaman da kullanıyordum.
Bende dr.a yazdiricam umarim bende de ise yararKızlar ben geldim keseyi gördük çok şükür 7 mm miniğim 2 hafta sonra kalp atışı için çağrdı.
Canım benimde oğlumda 9 ay kusmam oldu şuan senin gibi yanmalarım oluor gaviskon kullanıyorum iyi geliyor
Ilk defa duyuyorum bunu benimkini ilk duyduğumuzda 118di kalp atışı bir sonraki hafta 150 idi, o zman erkekmi benimkiİlk kalp atışını duyduğunda dk da kaç diye sor mutlaka160 ve üstüyse kız, altıysa erkek diyolar
Ortalama 10 hafta sonra öğrencez bakalım doğru mu değil miIlk defa duyuyorum bunu benimkini ilk duyduğumuzda 118di kalp atışı bir sonraki hafta 150 idi, o zman erkekmi benimkisağlıkla gelsinde hiç farketmez
gözünüz aydın artık derin bi oh çekmişsinizdir. :) darısıda bizlere inşallah
Aynen bakalım bu tez doğrumu,zamanda geçmiyor kiOrtalama 10 hafta sonra öğrencez bakalım doğru mu değil mi
teşekkür ederim canım benim aynen darısı size artık :)gözünüz aydın artık derin bi oh çekmişsinizdir. :) darısıda bizlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?