• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
doktor geç döllenme dedi zaten 4 hafta 6 günlük dedi bana :KK43:
Buda ultason görüntüm çok mu aşağıda 😓
O zaman normal canım kesenin görünmemesi,ama bebeğin asagida olmasıyla ilgili hiçbirbilgim yok.
Sen bol bol uzan dinlen,en azından 3 ayı bu şekilde rahat geçir.kanaman falan yoksa korkma canim,elini karnına koy bol bol dua et :dua:

O zaman normal canım kesenin görünmemesi,ama bebeğin asagida olmasıyla ilgili hiçbirbilgim yok.
Sen bol bol uzan dinlen,en azından 3 ayı bu şekilde rahat geçir.kanaman falan yoksa korkma canim,elini karnına koy bol bol dua et :dua:
Kanamam yok suan cok sukur zaten benım o mınıcık seyı koruma gibi bi gücüm yok allahım sen koru dıyorum hep butun herkesin bebeğini korusun ınsallah

Arkadaslar bugün doktora gittim karından göremedi keseyi daha sonra vajinal ultrason yaptı kese görüldü cok sukur ama aşağıya tutunmus dusuk yapabılırsın dıkkat et dedı :KK43: bu arada son adet trihim 27 ocak
08. mart beta hcg 133
12 mart hcg 540
17 mart hcg 2720 bugün tekrar kan verdim :KK43: çok korkuyorum ne olacak yukarı cıkarmı buyudukce

Geç döllenme olmus,
Kizimin hamileliginde aynisi olmustu
Allah'in izniyle bisey olmaz
Dr.lar en kotu ihtimali soyluyorlar
Ilk 12 hafta bitene kadar kendini yorma,bol bol dinlen
Bebegin yukari cikma ihtimali tabi ki var
Umutsuzluga kapilma canim benim🌸

Bende ankaradayım canım. Hangi hastaneyi düşünüyorsun. Ben de kararsızım. İlk dogumumu bilgi hastanesinde yapmıştım. Memnunumda aslında..
bende ankaradayım şimdilik çukurambar koru hastanesini düşünüyorum. hastane araştırırken bütün doktor yorumlarını okuyorum yeni doğan ünitesi var mı diye de bakıyorum en önemlisi de acil bir durum için mesafe olarak da yakın olması

Kanamam yok suan cok sukur zaten benım o mınıcık seyı koruma gibi bi gücüm yok allahım sen koru dıyorum hep butun herkesin bebeğini korusun ınsallah
canım korkma hiç benim yengeminde bebegi kasıktaydı yani aşagıdaydı , hiç bişey olmadı sadece egilip kalkarken zorlanıyordu onun haricinde sapasağlam normal doğumla dogurdu. kötü düşüncelere aman diym girme huzurunu kaçırma. herşey allahtan zaten allah esirgesin gidecegi varsa aşağıda olmasa bile binbir türlü sebepten düşüyor. iyi düşün iyi olsun allah esirgesin bebişlerimizi

canım korkma hiç benim yengeminde bebegi kasıktaydı yani aşagıdaydı , hiç bişey olmadı sadece egilip kalkarken zorlanıyordu onun haricinde sapasağlam normal doğumla dogurdu. kötü düşüncelere aman diym girme huzurunu kaçırma. herşey allahtan zaten allah esirgesin gidecegi varsa aşağıda olmasa bile binbir türlü sebepten düşüyor. iyi düşün iyi olsun allah esirgesin bebişlerimizi
Çok tesekkur ederim içimi rahatlattınız vallahı:KK200:

Bende ankaradayım canım. Hangi hastaneyi düşünüyorsun. Ben de kararsızım. İlk dogumumu bilgi hastanesinde yapmıştım. Memnunumda aslında..
bende ankaradayım şimdilik çukurambar koru hastanesini düşünüyorum. hastane araştırırken bütün doktor yorumlarını okuyorum yeni doğan ünitesi var mı diye de bakıyorum en önemlisi de acil bir durum için mesafe olarak da yakın olması

Canım bende araştırmadayım aklıma yatan ilk sırada koru sincan var başhekim hüseyin pehlivan aradım pakete 4250 dediler güzel yorumlarda okudum o hocayla ilgili gidip gırusmek gitmişkende ultrosonda baktırmak istiyorum inş sizinde varsa baska doktor hastane gibi paylaşabılırmısınız

Arkadaslar iyi aksamlar
Icinizde mide yanmasi yasayan var mi?
Kizima hamileligimde 9 ay istifra ettim,cok fenaydi.
Bu hamileligimde bulanti ya da istifra yok cok sukur ama asiri bir mide yanmasi var.Ejderha gibi alev cikaricam nerdeyse 😑daha betermis bu durum😭 bide tabi bas donmesi ve tansiyon dusuklugu 🥺Mide yanmasi yasaynlar neler yapiyor?Yardimci olabilirmisiniz ☺️

Arkadaslar iyi aksamlar
Icinizde mide yanmasi yasayan var mi?
Kizima hamileligimde 9 ay istifra ettim,cok fenaydi.
Bu hamileligimde bulanti ya da istifra yok cok sukur ama asiri bir mide yanmasi var.Ejderha gibi alev cikaricam nerdeyse 😑daha betermis bu durum😭 bide tabi bas donmesi ve tansiyon dusuklugu 🥺Mide yanmasi yasaynlar neler yapiyor?Yardimci olabilirmisiniz ☺️
Ben de yaşıyorum gaviscon verdi doktor onu kullanıyorum canım

Merhaba. 4 -5 haftalık daha çok küçük ama. Hiç biri görünmez karından. Korkma sen. Bi sonraki kontrolünde görünür inşallah. 6 haftayı bitirdikten sonra kalp atışını da duyarsın inşallah.

Hafi gözünaydın canım kalp atışı var sırada inşallah ;)

Gözün aydın, hayırlı olsun :) hep sağlıkla ilerler inşallah

Bazı cihazlarla görünmüyor canım. Bi de bazı doktorlar sabırlı değil. Ben gittiğim zaman doktorum yavaşça dolandı karnımda ve zorda olsa gördü şükür . Ama ondan bi kaç gün sonra acile gittiğimde doktor görmek için o kadar bastırdı ki canım yandı baya. Alttan baktı da gördü.
Aşağıda olmasıyla ilgili bi bilgim yok ama içini ferah tut sen. Nette araştırıp bi şeyler okuma bence. Yukarda olup ger şey normal olsa bile düşeceği varsa inan ki düşer.
Allah 'in izniyle sağlıkla devam eder inşallah. Bol bol dua et canım. Uzun süre hep yat bence yapabiliyorsan.

Hiç anlamam ki kuzum. Keşke bilebilsem. :(

Gözün aydın:) sağlıkla devam etsin inşallah 😊

Benim ilk defa dün yanma oldu. Geçti bugün. Inşallah her ikisi de olmaz senin ama en azından yanma kurmaktan daha iyidir belki :( doktoruna söyle, çok kötüysen mutlaka seni rahatlatacak bi şeyler verecektir.
Canım teşekkür ederim 😘

Back