- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Hadi gözün aydın. Hamilesin canımİlk dakikada çıktı hamile miyim simdi
evet canım tebrikler hayırlı olsun :)))İlk dakikada çıktı hamile miyim simdi
Tsk ederimevet canım tebrikler hayırlı olsun :)))
Teste göre ever hamilesinİlk dakikada çıktı hamile miyim simdi
Hayırlı olsun çok sevindimİlk dakikada çıktı hamile miyim simdi
Imzadan bide kol ve bacak farkedilir diyo ama bebek yoktu ki kese boş ve yolk sac bile yoktu yaniKızlar merhaba benim sat 6 subattı. Bugün doktora gittim devlet hastanesine hem tahlilleri yatirayim diye. Ultrasonda da baktı doktor sadece kese göründü ne yolk sac vardı ne bebek ne kalp atışı. Daha erken dedi 4-5 haftalık dedi ana sat ı bile sormadı muayeneden önce. Yolk sac ta görünmesi gerekmiyomuydu acaba makinemi kötüydü ya da sorun mu var ki
Gozunaydin hamilesin gec dollenme flnda degil belli kiİlk dakikada çıktı hamile miyim simdi
Tsk ederimHayırlı olsun çok sevindim
Aynen ben de senin gibiyim, dr a ne zaman gitsem diye düşünüyorum. Ve ben de üst solunum yolu enfeksiyonu kaptım ilaçsız atlatmaya çalışıyorum şimdilik. İlk hcg değerim 58.13dü yarın tekrar tahlil yaptıracağım kaç oldu meraklardayım..Kızlaaar merhaba ywni üye oldum geldim aranıza :) 4 haftalık +2 günlük gebeyim :) çok şükür rabbime bunhaberi alana kadar 1 ayda 9doğurdum resmenrabbim isteyen herkese versin inşşşş Adetime 12 gün kala tesr yapmaya başladım tabiki negatifti sonra acile gittim beta 1.4 dü sonra bir hafta geçti adetime 7 gün varken Erken gebelik testiyle öğrendim silik cıktı havalara uctum sonra en son adetime bir gün kala acile tekrar gidip kan verdim betahcg 677.8 cıktı 4 haftalık olduğumuzu öğrendim :))) iki sorum var kızlar Bu değer normalmi biraZ daha bekleyip doktora oyle gidiyimde keseyi göreyim diye beklıyorum yalnışmı yapıyorum 2.sorumda birden grip oldum burnum akıyo ve hapşırık halsizlik neden böyle oldum birden hiç anlamadım bebeğime bişi olurmu kızlar cok korktum nette yazılanlrı görünce
inşallah sağ salim kucağına alırsın canım hamileliğin başlangıcında bu tür rahatsızlıklar yaşanıyor içini ferah tut bebeğin ultrasonda görülebilmesi için bhcg 2000 filan olması gerekiyor bu durumu kiloda etkileyebiliyor o yüzden biraz değerinin yükselmesini bekleyebilirsin hiç korkma bende senin gibiyim ama bugün keseyi görünce biraz daha rahatladımKızlaaar merhaba ywni üye oldum geldim aranıza :) 4 haftalık +2 günlük gebeyim :) çok şükür rabbime bunhaberi alana kadar 1 ayda 9doğurdum resmenrabbim isteyen herkese versin inşşşş Adetime 12 gün kala tesr yapmaya başladım tabiki negatifti sonra acile gittim beta 1.4 dü sonra bir hafta geçti adetime 7 gün varken Erken gebelik testiyle öğrendim silik cıktı havalara uctum sonra en son adetime bir gün kala acile tekrar gidip kan verdim betahcg 677.8 cıktı 4 haftalık olduğumuzu öğrendim :))) iki sorum var kızlar Bu değer normalmi biraZ daha bekleyip doktora oyle gidiyimde keseyi göreyim diye beklıyorum yalnışmı yapıyorum 2.sorumda birden grip oldum burnum akıyo ve hapşırık halsizlik neden böyle oldum birden hiç anlamadım bebeğime bişi olurmu kızlar cok korktum nette yazılanlrı görünce
inşallah sağ salim kucağına alırsın canım hamileliğin başlangıcında bu tür rahatsızlıklar yaşanıyor içini ferah tut bebeğin ultrasonda görülebilmesi için bhcg 2000 filan olması gerekiyor bu durumu kiloda etkileyebiliyor o yüzden biraz değerinin yükselmesini bekleyebilirsin hiç korkma bende senin gibiyim ama bugün keseyi görünce biraz daha rahatladım
istersen doktora yayın gidip değerinin yükselmesine baktirabilirsin normalde değerinin 2 kat artması gerekiyor eğer artış az olup veya çok olunca dış gebelik durumu söz konusu oluyor eğer ovulasyon tarihin adetten hemen sonraysa değerin normal veya ikizde olabilir aklına kötü şeyler getirme içini ferah tut canım allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah sendende güzel haberler alicazCok teşekkür ederim aminnn rabbim herkese sağlıklı bi evlat nasip etsin inş kafam okadar karışık ki adetime 1 gün kala değerim 667.8 di acaba normalmi cokmu yüksek dış gebelikmi grip bebeğime zarar verirmi birazdaha beklemelimiyim kafamda hep hepsi aynı anda dolanıyor inşş şu süreci sorunsuz atlatırım
istersen doktora yayın gidip değerinin yükselmesine baktirabilirsin normalde değerinin 2 kat artması gerekiyor eğer artış az olup veya çok olunca dış gebelik durumu söz konusu oluyor eğer ovulasyon tarihin adetten hemen sonraysa değerin normal veya ikizde olabilir aklına kötü şeyler getirme içini ferah tut canım allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah sendende güzel haberler alicaz
aynen benim gittiğim yerde de çok eski cihaz vardı bi daha gitmeyi düşünmüyorum o yüzden endişelenme bence başka doktora gidebilirsinKızlar merhaba benim sat 6 subattı. Bugün doktora gittim devlet hastanesine hem tahlilleri yatirayim diye. Ultrasonda da baktı doktor sadece kese göründü ne yolk sac vardı ne bebek ne kalp atışı. Daha erken dedi 4-5 haftalık dedi ana sat ı bile sormadı muayeneden önce. Yolk sac ta görünmesi gerekmiyomuydu acaba makinemi kötüydü ya da sorun mu var ki
Ben de cok iciyorum..Ilk ogrendigim zamanlar 10 dakika su icmesem dudaklarim kuruyordu..Dudaklarim yaniyordu,catlaklar vardi.Kupkuruydu.Gunlerce su icmemisim gibi.Eczaneden bitkisel bir nemlendirici aldim.O biraz duzeltti ama normalmiş canim.Herkesin yazdıklarını okuyorum.. Hamiş olduğunu yeni öğrenenler var aramızda.. Hayırlı olsun diyorum burdan el sallıyorum
Ben de perşembe günü keseyi görebilmek için doktoruma gideceğim.. Heyecan dorukta yani kızlarYalnız sorun şu ki acayip su içiyorum ben ya.. Var mı aranızda suyu deli gibi içen... Birkaç yerde ilk haftalarda normal olduğunu okudum.. Sık idrara çıkıldığı için su içmek normal deniliyor.. Çok su içeniniz var mı acebaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?