2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende bugun doktora gittm. Keseyi gördük çok şükür. 1,4 cm olmuş mercimeğim. Artık fasulye diyeceğim. Kalp atışı için ve kantahlilleri içinde 10 gün sonra gel dedi. Bu arada geçen hafta diyetisyene gittim. şekerim yüksek çıktıgı için. Kontroldeyim şimdi. Kilolu hamile kaldığım için korkuyorum. bu kez rabbim irademi artırsın dikkat etmem gerek. En fazla 10 kilo almak istiyorum. Diyetisyenimde diyet vermedi, kilo vermeyeceksin ama 10 kiloyu geçmeyelim dedi.

Kızlar tekrar merhaba dün adet günümdu henüz olmadım,idar testi yapsam mı beklesem mi bir kaç gün daha sabırsızlanıyor insan, bir hafta kala kan testi yapmıştım çıkmamıştı korkuyorum bir taraftan bir taraftan da değilsem bir an önce öğreneyim hamileysem çıkar değil mi

Hayirli olsun canim,daha yeni keseyi gördüysen 1.4 mm o ben 7. Haftadayım hala 1 cm olmadi

Yap canım çıkar artık

Hayirli ugurlu olsun :) son adet tarihiniz ne zamandi acaba? Bir de boy ve kilonuz nedir sizin icin mahzuru yoksa sorabilir miyim. Sanirim ben de kilom fazla kaldim malesef

CANIM BİDE BANA DR DEDİKİ İKİ KAT DEĞİLDE YUZDE 70 ARTIS BEKLERZ. BENCE SIKINTI YOKTUR DERT ETME

Kuzum istiyor musun istemiyor musun tam anlayamadim ama sunu soyliyim ben 6 gun gecmesine ragmen yaptigimda birsey cikmadi 8.gunde cikti bence en azindan 3 gun gecmesini bekle

Kuzum istiyor musun istemiyor musun tam anlayamadim ama sunu soyliyim ben 6 gun gecmesine ragmen yaptigimda birsey cikmadi 8.gunde cikti bence en azindan 3 gun gecmesini bekle
İstiyorum cnm denemeye başlayalı 2. Ayım çıkmaz diye korkuyorum aslında sat 15 şubat bugün 33. Gün

İstiyorum cnm denemeye başlayalı 2. Ayım çıkmaz diye korkuyorum aslında sat 15 şubat bugün 33. Gün
Tamam kuzum Allah gonlune gore versin. Bana sorarsan hem net sonuc almak hem de bir ihtimal hayal kirikligina ugramamak icin birkac gun daha bekle

Dayanamayacağım yapacağım galiba oğlumda 4 gün önce yapmıştım silik çıkmıştı adet günü belirgindi dediğiniz gibi geç döllenme olmadıysa çıkması lazım silikte olsa dışarı çıkacağım hayırlısı artık

benimde adete 4 gün kala silik çıkmıştı :)

Bu arada hayırlı olsun sizin de sağlıkla kucağınıza alın bize de dua edin sanki ilk kez hamile kalacakmış gibi hissediyor insa
amin Allah razı olsun canım Rabbim sana da nasip etsin ve isteyen herkese inşallah..

Amin hepimizi canımm . Nasıl geçecek 2 gün gel de sabret
Bi günü geçti bile :)) heyecan dorukta ama az kaldı
Benim bugün hiç olmadı nedense. Zaten bulantı boyutundaydı. Aç kalma. Aç kalınca daha kötü.
Bazen geriden gelebiliyor. Sonra yakalıyor asıl zamanını . İçini ferah tut. Bi dahaki gidişinde doktora sor mutlaka canım
merhaba kızlar
8martta hcg 809du bende 5+4 hamileyim ve 15 martta doktora gittim keseyi gördük çok şükür 7. haftada bebeğimizi görmek için gitcez kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum
Hayırlı olsun .gözün aydın :) sağlıklı haberler alırsın inşallah :)
Adetlerin düzenliyse çıkar bence test yapsan. Inşallah vardır
Selam kızlar ben de inşallah kasım annesi olucam
Hoşgeldin. Hayırlı olsun . Sağlıkla ilerlesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…