Anladım canım. 25 martta kalp atışını da duyarsın inşallah. Sağlıklı haberlerle gel inşallah
Al benden de o kadar. Nereye gitsem çıkmadan giderim. Gittiğim yerde giderim. Bi de gittiğim yerden çıkmadan giderim. Tuvalete gitmekten nefret ediyorum resmen
Allah 'in izniyle sağlıklı haberler alırsın inşallah canım. Korkma. Bende de oldu aynıları
Hoşgeldin:) Allah bağışlasın. Perşembe görürsünüz keseyi canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah:)
Adet ağrısı olurmuş canım. Çok normal . Benim de sarı akıntım oluyor. Seviniyim mı ben de
Selam . Eskiye göre şiş ve biraz hassas. Onun dışında bi değişim yok :))
Devlette yaparlar canım. Orda yaptır .
Amin canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ♥
Duyacaksın inşallah canım sağlıkla .
Valla ben yatıyorum. En rahat ettiğim pozisyon. Burun etim şiştiği için soluma hiç yatamıyorum zaten. Öyleyken burnum tıkanıyor çünkü . Ya sağıma ya yüzüstü yatıyorum. Zararlı olsa doktor söylerdi bence.
Cumartesi duyduk şükür canım. 14 şubat yumurtlama. 6 haftalık dedi doktor.
Kesin duyarsın o zamana canım. İçini ferah tut.
Ona bakma canım. 2 gün sonra tekrar ver .artış önemli daha çok canım.
Valla benim 1500 lerde gördü doktor. Ama başka doktor 3 binlerde göremedi. Cihazdan cihaza fark ediyor. İçini ferah tut canım.
Allah bağışlasın. Bunu da sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Sağlıkla ilerlesin inşallah
inşallah görürsün. Biz görmüştük canım ama cihazdan cihaza fark ediyormuş .
Allah bağışlasın. Sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Çok çok geçmiş olsun. Ne yapılabilir hiç bilmem. Inşallah bi şekilde şifa bulursun
Hayırlı olsun .Çok şiddetli ve sürekli değilse gayet normal canım.
Inşallah sağlıkla görürsün