• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Anladım canım. 25 martta kalp atışını da duyarsın inşallah. Sağlıklı haberlerle gel inşallah 😘

Al benden de o kadar. Nereye gitsem çıkmadan giderim. Gittiğim yerde giderim. Bi de gittiğim yerden çıkmadan giderim. Tuvalete gitmekten nefret ediyorum resmen 😀

Allah 'in izniyle sağlıklı haberler alırsın inşallah canım. Korkma. Bende de oldu aynıları :KK66:

Hoşgeldin:) Allah bağışlasın. Perşembe görürsünüz keseyi canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah:)

Adet ağrısı olurmuş canım. Çok normal . Benim de sarı akıntım oluyor. Seviniyim mı ben de 😉

Selam . Eskiye göre şiş ve biraz hassas. Onun dışında bi değişim yok :))

Devlette yaparlar canım. Orda yaptır .

Amin canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ♥

Duyacaksın inşallah canım sağlıkla . 😘

Valla ben yatıyorum. En rahat ettiğim pozisyon. Burun etim şiştiği için soluma hiç yatamıyorum zaten. Öyleyken burnum tıkanıyor çünkü . Ya sağıma ya yüzüstü yatıyorum. Zararlı olsa doktor söylerdi bence.

Cumartesi duyduk şükür canım. 14 şubat yumurtlama. 6 haftalık dedi doktor. 😗

Kesin duyarsın o zamana canım. İçini ferah tut. :KK66:

Ona bakma canım. 2 gün sonra tekrar ver .artış önemli daha çok canım.

Valla benim 1500 lerde gördü doktor. Ama başka doktor 3 binlerde göremedi. Cihazdan cihaza fark ediyor. İçini ferah tut canım.

Allah bağışlasın. Bunu da sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Sağlıkla ilerlesin inşallah :KK66:

inşallah görürsün. Biz görmüştük canım ama cihazdan cihaza fark ediyormuş .

Allah bağışlasın. Sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

Çok çok geçmiş olsun. Ne yapılabilir hiç bilmem. Inşallah bi şekilde şifa bulursun:KK43:

Hayırlı olsun .Çok şiddetli ve sürekli değilse gayet normal canım.

Inşallah sağlıkla görürsün 😘
İnşallah canım, 2 gün sonra tekrar kan testine gideceğim sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepimizin inşallah.

günaydın kızlar, bugün itibariyle mide bulantım başlamış bulunmakta düne kadar olurduda çok hafif olurdu, bu çok berbat ne yapıcam siz neler yapıyorsunuz bişeyler yiyor musunuz bastırmak için midenizi :)

Kızlar bugün itibariyle 7+1 günlük olduk ama ultrason kağıdında 6+5 yazıyor yeni farkettim.
Halbuki doktor hiç bahsetmedi gayet normal her şey dedi,boyumuzda 7.5 mm olmuş ama uygulamaya göre 11 mm olmasi lazimmis :kızgın:
kafam karıştı iyice,kötü düşünmek istemiyorum çünkü doktorum normal bir gebelik dedi 😢

merhaba kızlar
8martta hcg 809du bende 5+4 hamileyim ve 15 martta doktora gittim keseyi gördük çok şükür:nazar: 7. haftada bebeğimizi görmek için gitcez kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum
:KK200:

günaydın kızlar, bugün itibariyle mide bulantım başlamış bulunmakta düne kadar olurduda çok hafif olurdu, bu çok berbat ne yapıcam siz neler yapıyorsunuz bişeyler yiyor musunuz bastırmak için midenizi :)
Benimde bir anda başladı. Sadece sabah değil uyku hariç her dakika devam ediyor. Çözüm bulamadım ilaç alıcam artık. Limonlu su biraz rahatlatıyor beni. Birde ne olursa olsun yemeğe zorluyorum kendimi ama berbat bir şey bu.

Limonu ikiye bolup ustune bol tuz dokup yiyorum anca o kesiyor benimde basladi

merhabalar,Beta Hgc değerlerim 2 ve katlarında artarken bugün beklediğim sonucu alamadım :( Ne dersiniz ?

Adete 2 gün kala : 20
Adet günü :50
4 gün adet gecikmesi : 213
6 gün adet gecikmesi : 578
10 gün adet gecikmesi : 1422
(2000lerde bekliyordum 2 kat kuralına göre )

merhabalar,Beta Hgc değerlerim 2 ve katlarında artarken bugün beklediğim sonucu alamadım :KK43: Ne dersiniz ?

Adete 2 gün kala : 20
Adet günü :50
4 gün adet gecikmesi : 213
6 gün adet gecikmesi : 578
10 gün adet gecikmesi : 1422
(2000lerde bekliyordum 2 kat kuralına göre )
canım 1200 den sonra 4günde 2 katına çıkıyor diye biliyorum internetten araştır istersen bhcg artış hızı diye sende görürsün

Benimde bir anda başladı. Sadece sabah değil uyku hariç her dakika devam ediyor. Çözüm bulamadım ilaç alıcam artık. Limonlu su biraz rahatlatıyor beni. Birde ne olursa olsun yemeğe zorluyorum kendimi ama berbat bir şey bu.
hiç iştahım yok sadece meyve yemeye zorluyorum kendimi, yemek önümde duruyor tabağa bakınca bile midem bulanıyor :( bende bir dilim limon, portakal ve 1 adet tarçını su dolu şişenin içine koyup öyle içiyorum limonata gibi çok lezzetli oluyor. kadın dogum dr u önermişti nette

Back