• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar cok kotuyum bende boyun fitigi var ve suan cok kotu tutulmam ve omurga agrim var normalde serumla geciyordu ama suan elimden hicbirsey gelmior ilac vermiyorlar agrilar icinde kivraniyorum resmen napcagimi sasirdim
canım ben uzman fizyoterapistim. omurga uzerıne çalışıyorum. istanbuldaysan yardımcı olabilirim :))

Aaa liv cok guzel bir hastane.Kizimin kontrollerini orada yaptiriyoruz ama oraya ulasabilmemiz 15-20 dk.dan fazla aldigi icin daha yakin bir yer olsun diye dusunuyorduk
Bu hafta karar vermeye niyetluyim ama tabi kismet 😂 hamileyken iki kati kararsiz oldum ☺
şimdi bi duşundum de ben ilk doğumumu beylkdüzünde oturup gazıosmanpasa da yapmıştım :) :) :)

Kizlar cok kotuyum bende boyun fitigi var ve suan cok kotu tutulmam ve omurga agrim var normalde serumla geciyordu ama suan elimden hicbirsey gelmior ilac vermiyorlar agrilar icinde kivraniyorum resmen napcagimi sasirdim
Takip ettiğim bir kadın doğum doktoru hamilelere uygun ilaçlar var. Eğer bunları kullanmayı reddederseniz kendinize boşuna işkence çektirmiş olursunuz demiş. Bende hamileleğimi öğrenmeden önce adet ağrısı sanıp üç kez majezik kullandım. Bilmiyorum iyi araştır o ağrıyı çekmek zorunda değilsin ılık bir duş al. Benimde midem çok bulanıyor ilaç alacağım günlük hayatım tamamen aksıyor çünkü

Takip ettiğim bir kadın doğum doktoru hamilelere uygun ilaçlar var. Eğer bunları kullanmayı reddederseniz kendinize boşuna işkence çektirmiş olursunuz demiş. Bende hamileleğimi öğrenmeden önce adet ağrısı sanıp üç kez majezik kullandım. Bilmiyorum iyi araştır o ağrıyı çekmek zorunda değilsin ılık bir duş al. Benimde midem çok bulanıyor ilaç alacağım günlük hayatım tamamen aksıyor çünkü
Tabi kizimi bugun okula goturemedim yerimden kalkamiyorum ki kaf
cok uzuldum ya iste hamile oluncada insanin eli kolu baglaniyor Rabbim sifa versin bol bol ya şafi zikret kuzum 🙏
Ah keske sadece hamilelik olsa bir de iki cocuk var onlarda hareketli mecbur onlarla da ilgileniosun 😐 dedigin gibi zikir deneyeyim

Adetim son 4 5 aydir hep 5 6 gun geciyordu.normalde 8.haftanin icinde gorunuyorum ama zaten doktorumda gec dollenme oldugunu soylemisti. Gecen hafta gittigimde muhtemelen 4 hafta civaridir kese ve bebek gorundugunde daha net soylerim dedi. Randevu 25 martta
Anladım canım. 25 martta kalp atışını da duyarsın inşallah. Sağlıklı haberlerle gel inşallah 😘
Herşey yolunda cnm... her bünye farklı..

ay daha bebek milimetrik büyüyor ya. Rahimin büyümesine gerek yoktur diye düşünüyordum. Yer açıyorsa ne güzel:) bu kasılmaların bşr anlam

bende de var sürekli tuvalete gitme durumu. Zaten ben hep böyleydi . Her an tuvaletimi yapmaya da hazıd dolaşan bir insandım. Şimdi bazı günler daha da artmış gibi geliyor.
Al benden de o kadar. Nereye gitsem çıkmadan giderim. Gittiğim yerde giderim. Bi de gittiğim yerden çıkmadan giderim. Tuvalete gitmekten nefret ediyorum resmen 😀
Ay ne bileyim ya kendi kendimi korkuttum 😔
Allah 'in izniyle sağlıklı haberler alırsın inşallah canım. Korkma. Bende de oldu aynıları ;)
Herkese merhaba.. Hamile olan arkadaşlara sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını, hamile olmayı isteyen herkese de güzel haberler almalarını dilerim öncelikle.. :) Ben de 2019 kasım annesi olacağım inşllah.. Sat 6 şubat.. Evde gebelik testi çift çizgi çıkınca cuma kan verdim.. Bhcg 670 çıktı.. Kese görünmedi.. Doktorum geç döllenme olmuş olabilir.. Perşembe keseyi görmemiz lazım dedi.. İnşllah perşembe keseyi görürüz.. Bir oğlum var.. 4 buçuk yaşında... Bu ikinci gebeliğim olacak inşallah... Ama ilk bebeğe hamileymişim gibi yine heyecanlı ve sabırsızım.. :) Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar...
Hoşgeldin:) Allah bağışlasın. Perşembe görürsünüz keseyi canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah:)
Ben de yasiyorum adet sancisi gibi sanci.Kotu dusunmemeye calisiyorum ama ben de korktum biraz..Kan yok..Sadece adet oncesi baslayan beyaz vajinal akintim sariya dondu o devam ediyor..Onu gorunce de seviniyorum.Hamileligim devam ediyor diye.:))
Adet ağrısı olurmuş canım. Çok normal . Benim de sarı akıntım oluyor. Seviniyim mı ben de 😉
günaydın bayanlar gögüs hassasiyetiniz ne durumda , benimkiler çok şiş ve ağrıyor çok hassas ve etrafı tamamen kabarcık olmuş sizde nsıl
Selam . Eskiye göre şiş ve biraz hassas. Onun dışında bi değişim yok :))
Günaydın kızlar,doktor bu testleri sağlık ocağında yapatirabilirsin demisti.az önce sağlık ocağına gittim ama bu testlerin tamamını biz yapamıyoruz sadece 1kac tanesi yapilir dedi.
Yaptıranlar nerede yaptırdı acaba tahlilleri,özelde yapılıyordur degilmi
Devlette yaparlar canım. Orda yaptır .
Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.Burda bebeklerini bekleyen herkese saglikli dogumlar,saglikli bebekler nasip olsun..Ben de her gecen gun heyecanlaniyorum ve mutlu oluyorum..Buyuyor diye masallahh.:))
Amin canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ♥️
ya maşallah bende bi kalp atışını duysaydım allahın izniyle cuma günü gidecegim inşallah randevuya :)
Duyacaksın inşallah canım sağlıkla . 😘
kızlar yüzüstü yatıyor musunuz sizde geceleri ? annem bana yatma dedi ama daha çok küçük olduğu için sorun olmaz diye düşünüyordum
Valla ben yatıyorum. En rahat ettiğim pozisyon. Burun etim şiştiği için soluma hiç yatamıyorum zaten. Öyleyken burnum tıkanıyor çünkü . Ya sağıma ya yüzüstü yatıyorum. Zararlı olsa doktor söylerdi bence.
Canım kalp atışını duydun mu bebeğinin benimde son adet tarihim 25 ocak benim tahmini yumurtlamam 8 ya da 10 şubat:)
Cumartesi duyduk şükür canım. 14 şubat yumurtlama. 6 haftalık dedi doktor. 😗
aynen işte duymadan emin olamıyorum yin de eşim ve arkadaşım ablam hariç kimseye söylemedim bile bugün itibariyle 6+5 iz cuma günü yada pazartesi gidicem. dr un müsaitligine göre allahım nolur bi sıkıntı olmasın :anneadayı:
Kesin duyarsın o zamana canım. İçini ferah tut. ;)
Merhaba arkadaşlar bugün test yaptırdım 58.13 çıktı. Değer düşük olunca tedirgin oldum. Sizce nasıl değerimo_O
Ona bakma canım. 2 gün sonra tekrar ver .artış önemli daha çok canım.
Merhaba arkadaşlar adetime 1 gün kala evde test yaptım ve çift çizgi gördüm hemen kan testi yaptık ve 626 çıktı dört gün sonra doktora gttik keseyi görmek için kese daha görünmez ama yinede bakalım dedi görmedi yine kan testi isteyeceğim senden dedi ve değerim 3500 lerde çıktı bir hafta sonraya randevu verdi bu değerde kese gözükmezmi ilk çocuğumda 1900 lerde keseyi görmüştük çok merak ediyorum
Valla benim 1500 lerde gördü doktor. Ama başka doktor 3 binlerde göremedi. Cihazdan cihaza fark ediyor. İçini ferah tut canım.
Kızlar herkese merhaba,daha yeni anneliğin tadını çıkarmaya başlamışken tekrar hamile olduğumu öğrendim.14bucuk aylık bi kızım var.ogrendimgimde baya şok geçirdim ama artık hamile olduğum gerçeğine alıştım.keseyi gördük bu hafta sonuna doğru kalp atışı için doktora gideceğiz.rabbim hepimize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ins.
Allah bağışlasın. Bunu da sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Sağlıkla ilerlesin inşallah ;)
öyle canım ya duygular iyice karışıyor bugün doktora gidecektim sıra alamadım yarın gidicem inşallah 15.30 da inşallah kesemi görürüm çünkü eğer bir sorun olmazsa bhcg 2000e yakın olması gerekiyor
inşallah görürsün. Biz görmüştük canım ama cihazdan cihaza fark ediyormuş .
merhaba,
bende kasım annesi olacağım. 18 aylık bir oğlum daha var bu yüzde hem çok mutlu hem çok tedirginim. henüz doktora gitmedim kalp atışı, kese hepsini aynı anda görürüm diye düşündüm 🙏🏻
Allah bağışlasın. Sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Çok çok geçmiş olsun. Ne yapılabilir hiç bilmem. Inşallah bi şekilde şifa bulursun:(
Hanimlar ben de kasim annesiyim insallah. Kasiklarimda batmalar var normal midir
Hayırlı olsun .Çok şiddetli ve sürekli değilse gayet normal canım.
ben muayene olmadim 2 kez kan tahlili verdim , persembe gunu muayene icin gidicem insallah gorurum goruruz bebislerimizi 😍
Inşallah sağlıkla görürsün 😘

Anladım canım. 25 martta kalp atışını da duyarsın inşallah. Sağlıklı haberlerle gel inşallah 😘

Al benden de o kadar. Nereye gitsem çıkmadan giderim. Gittiğim yerde giderim. Bi de gittiğim yerden çıkmadan giderim. Tuvalete gitmekten nefret ediyorum resmen 😀

Allah 'in izniyle sağlıklı haberler alırsın inşallah canım. Korkma. Bende de oldu aynıları :KK66:

Hoşgeldin:) Allah bağışlasın. Perşembe görürsünüz keseyi canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah:)

Adet ağrısı olurmuş canım. Çok normal . Benim de sarı akıntım oluyor. Seviniyim mı ben de 😉

Selam . Eskiye göre şiş ve biraz hassas. Onun dışında bi değişim yok :))

Devlette yaparlar canım. Orda yaptır .

Amin canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ♥

Duyacaksın inşallah canım sağlıkla . 😘

Valla ben yatıyorum. En rahat ettiğim pozisyon. Burun etim şiştiği için soluma hiç yatamıyorum zaten. Öyleyken burnum tıkanıyor çünkü . Ya sağıma ya yüzüstü yatıyorum. Zararlı olsa doktor söylerdi bence.

Cumartesi duyduk şükür canım. 14 şubat yumurtlama. 6 haftalık dedi doktor. 😗

Kesin duyarsın o zamana canım. İçini ferah tut. :KK66:

Ona bakma canım. 2 gün sonra tekrar ver .artış önemli daha çok canım.

Valla benim 1500 lerde gördü doktor. Ama başka doktor 3 binlerde göremedi. Cihazdan cihaza fark ediyor. İçini ferah tut canım.

Allah bağışlasın. Bunu da sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Sağlıkla ilerlesin inşallah :KK66:

inşallah görürsün. Biz görmüştük canım ama cihazdan cihaza fark ediyormuş .

Allah bağışlasın. Sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

Çok çok geçmiş olsun. Ne yapılabilir hiç bilmem. Inşallah bi şekilde şifa bulursun:KK43:

Hayırlı olsun .Çok şiddetli ve sürekli değilse gayet normal canım.

Inşallah sağlıkla görürsün 😘
persembe gunu soracagim doktora bakalim 😊 insallah canim benim 😘

Back