2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimkide bugun itibariyle 6+6 oldu.mide bulantısı hiç olmadı bende kasık ağrım oluyor arada,ama minnoşum büyüyor kendine yer açıyor diye hoşuma bile gidiyor
Ve bide aşırı gazim var tabi

Benimkide bugun itibariyle 6+6 oldu.mide bulantısı hiç olmadı bende kasık ağrım oluyor arada,ama minnoşum büyüyor kendine yer açıyor diye hoşuma bile gidiyor
Gaz olayı geçen hafta bende de çoktu, bu ara azaldı. Geğiriyorum olmadık zamanlarda ki ben kolay kolay geğirebilen biri değildim:))) ben öğretmenim.geçen hafta bahçede nöbetçiydim. Baya havadar olmuştu gaz olayı çok kötü yaaaa
Minnoşlar büyüsün de razıyız her bi şeye

İnşallah canım.. bizim ilk bebeğimiz olacak kısmetse. Benim de kimyasal gebeliğim olmuştu geçen sene şimdi de onun travması daha üzerimden gitmiş değil.
Ama bir taraftan da mutlukuk var tabii içimde.
Kahveyi çok özlüyorum ben de ya..

Ben de hep uzanmak ya da uyumak istiyorum. Akşamlarında 22:00 dedin miydi uyuyorum. Önceden 1-2 ye kadar uyumazdım.

Seninle aynı gibiyiz. Benim de hiç mide bulantım olmadı. Kasık ya da rahim ağrısı oluyor. Bi de gazım aşırı var.
Gerçekten şimdiden yer açılıyor mudur? Neler oluyor karnımın içinde çok merak ediyorum.

Gaz olayından ben de şikayetçiyim. Benim de bulantım yok ama mide yanması var. Herkes kusuyor musun vs soruyor. Bende de olmayınca acaba herşey yolunda mı korkusu oluyor.

Merhabalar siz de ovulasyon mu kullanmıştınız? Sanki öyle aklımda kalmış. Bu arada konuyu baştan sona okudum ben de öğretmenim ve ben de bahçe nöbetçisiydim değiştirdim bina içiyle.

Açmaz olurmu doktorum her hafta bir öncekine göre 1 kat büyüyor dedi, ilk gittiğinde 5mm olan bebek bir sonrakine 1cm yi gelecek inşallah
Sağlıkla büyüsün minnoslarimiz

Rabbim yardımcın olsun inşallah Evet ya 12 -14 hafta arası diyolar ama bazıları da saçları oldukça daha çok bulantı olduğunu söylüyor

benim 25 ocak normalde ama geç yumurtladım. Ona ve bebeğin boyuna göre 1 şubat satmış gibi hesapladık. :)
Ben de hep uzanmak ya da uyumak istiyorum. Akşamlarında 22:00 dedin miydi uyuyorum. Önceden 1-2 ye kadar uyumazdım.
Hepsi bi tarafa ben çok fazla çişe çıkıyorum. Hele portakal yediysem yatım saatte bir bile gidebiliyorum. Ama 2-3 saatte bir kesin. Valla gına geldi artık
Açılıyordur tabi , bi hafta sonra bile öncekine göre çok fark oluyormuş.
Merhabalar siz de ovulasyon mu kullanmıştınız? Sanki öyle aklımda kalmış. Bu arada konuyu baştan sona okudum ben de öğretmenim ve ben de bahçe nöbetçisiydim değiştirdim bina içiyle.
Aynen öyle. Doğru hatırlıyorsun :)dün kontrolüm vardı. Eşimle kalp atışını dinliyoruz. 14 şubatta yumurtlama olduğunu hatırlattım.Doktor ölçüm yaptı falan ve dediki tam da 14 şubatta olmuş zaten. Tam 6 haftalık dedi. Tam aşk çocuğu olmuş dedi. Bizi bi gülme aldı. Eşim bi yandan ben bi yandan doktor bi yandan nasıl gülüyoruz ama hiç unutmayacağım bi gün oldu

Nöbet işi bizde her hafta bi sonraki bölüme geçilecek şekilde. Geçen hafta 1. Kattaydım, bu hafta 2 olacağım.
merhabalar bende allah nasip ederse bendr kasım annesi olacağım
Allah sağlıklı bir süreç nasip etsin. Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…