Benimkide bugun itibariyle 6+6 oldu.mide bulantısı hiç olmadı bende kasık ağrım oluyor arada,ama minnoşum büyüyor kendine yer açıyor diye hoşuma bile gidiyorAmin :)
Valla bulantı seviyesinde şu an. Acıktığımda daha da artıyor. Arada bir öğürtüyor ama bi kere tek kustum . Inşallah çok artmaz. Kasık ağrım oluyo.arada bacağıma vuruyo falan. Adet ağrısı gibi ağrı geliyor. Bu bile bu kadar zorsa doğum sancısı ne kadar zordur kimbilir diyorum
Hiç bi şey yapmak gelmiyor içimden .paso uyumak istiyorum
Gaz olayı geçen hafta bende de çoktu, bu ara azaldı. Geğiriyorum olmadık zamanlarda ki ben kolay kolay geğirebilen biri değildim:))) ben öğretmenim.geçen hafta bahçede nöbetçiydim. Baya havadar olmuştu gaz olayıBenimkide bugun itibariyle 6+6 oldu.mide bulantısı hiç olmadı bende kasık ağrım oluyor arada,ama minnoşum büyüyor kendine yer açıyor diye hoşuma bile gidiyor
Ve bide aşırı gazim var tabi
Sat kaç senin canım?Benimkide bugun itibariyle 6+6 oldu.mide bulantısı hiç olmadı bende kasık ağrım oluyor arada,ama minnoşum büyüyor kendine yer açıyor diye hoşuma bile gidiyor
28 ocak kuzumSat kaç senin canım?
İnşallah canım.. bizim ilk bebeğimiz olacak kısmetse. Benim de kimyasal gebeliğim olmuştu geçen seneHormonlar hepimizi elegecirmege başladı demek ki...
bizde geçen gün arkadaşlar yemeğe çıktık esim birsey soyledi diye aglamaya basladim aslinda öyle ağlanacak birşey yok adamcagizda sasirdi
Ben kimselere söylemedim ailelerden başka malum 3 düşük var gecmisimde
Bende kizim okuldayken dinlenebildigim kadar dinleniyorum gelince boyaydı etkinlikti oyundu derken akşam oluyor
kahveyi bırakamadım
her gün bir türk kahvem var
bu gün ayrıca keseyi gördük yolk sac de olusmus ama daha bebiş yoktu rabbim kalp atışını da duymayı nasip etsin inşallah hepimize
Ben de hep uzanmak ya da uyumak istiyorum. Akşamlarında 22:00 dedin miydi uyuyorum. Önceden 1-2 ye kadar uyumazdım.Amin :)
Valla bulantı seviyesinde şu an. Acıktığımda daha da artıyor. Arada bir öğürtüyor ama bi kere tek kustum . Inşallah çok artmaz. Kasık ağrım oluyo.arada bacağıma vuruyo falan. Adet ağrısı gibi ağrı geliyor. Bu bile bu kadar zorsa doğum sancısı ne kadar zordur kimbilir diyorum
Hiç bi şey yapmak gelmiyor içimden .paso uyumak istiyorum
Seninle aynı gibiyiz. Benim de hiç mide bulantım olmadı. Kasık ya da rahim ağrısı oluyor. Bi de gazım aşırı var.Benimkide bugun itibariyle 6+6 oldu.mide bulantısı hiç olmadı bende kasık ağrım oluyor arada,ama minnoşum büyüyor kendine yer açıyor diye hoşuma bile gidiyor
Ben testi aile hekiminde yaptırmıştım gebelik kesinleşsin diye onlara baktıAlllah allah nasıl yani doktorunuz sizden kan testleri istemedi mi,biz perşembe gittik benden rutin gebelik terleri diye bir sürü kan testi istedi
Gaz olayından ben de şikayetçiyim. Benim de bulantım yok ama mide yanması var. Herkes kusuyor musun vs soruyor. Bende de olmayınca acaba herşey yolunda mı korkusu oluyor.Seninle aynı gibiyiz. Benim de hiç mide bulantım olmadı. Kasık ya da rahim ağrısı oluyor. Bi de gazım aşırı var.
Gerçekten şimdiden yer açılıyor mudur? Neler oluyor karnımın içinde çok merak ediyorum.
Merhabalar siz de ovulasyon mu kullanmıştınız? Sanki öyle aklımda kalmış. Bu arada konuyu baştan sona okudumGaz olayı geçen hafta bende de çoktu, bu ara azaldı. Geğiriyorum olmadık zamanlarda ki ben kolay kolay geğirebilen biri değildim:))) ben öğretmenim.geçen hafta bahçede nöbetçiydim. Baya havadar olmuştu gaz olayıçok kötü yaaaa
Minnoşlar büyüsün de razıyız her bi şeye
Açmaz olurmu doktorum her hafta bir öncekine göre 1 kat büyüyor dedi, ilk gittiğinde 5mm olan bebek bir sonrakine 1cm yi gelecek inşallahSeninle aynı gibiyiz. Benim de hiç mide bulantım olmadı. Kasık ya da rahim ağrısı oluyor. Bi de gazım aşırı var.
Gerçekten şimdiden yer açılıyor mudur? Neler oluyor karnımın içinde çok merak ediyorum.
Ne kadarlık oldu canım seninki ben 6+6 hala tik yok,inşallah hep böyle surer
Evet birde benim dışarıdada görevlerim oluyor herkese derdinide anlatamazsın n zaman biteçek acaba 12. Hafta falan diye okumuştum beklemek çok zor olacak. Sen birde çok beklemişsin ya ne olsa başım gözüm üstüne diyorsun keşke senin gibi düşünebilsem bende.
merhabalar bende allah nasip ederse bendr kasım annesi olacağım
Hayırlı olsunmerhabalar bende allah nasip ederse bendr kasım annesi olacağım
benim 25 ocak normalde ama geç yumurtladım. Ona ve bebeğin boyuna göre 1 şubat satmış gibi hesapladık. :)28 ocak kuzum
Hepsi bi tarafa ben çok fazla çişe çıkıyorum. Hele portakal yediysem yatım saatte bir bile gidebiliyorum. Ama 2-3 saatte bir kesin. Valla gına geldi artıkBen de hep uzanmak ya da uyumak istiyorum. Akşamlarında 22:00 dedin miydi uyuyorum. Önceden 1-2 ye kadar uyumazdım.
Açılıyordur tabi , bi hafta sonra bile öncekine göre çok fark oluyormuş.Seninle aynı gibiyiz. Benim de hiç mide bulantım olmadı. Kasık ya da rahim ağrısı oluyor. Bi de gazım aşırı var.
Aynen öyle. Doğru hatırlıyorsun :)dün kontrolüm vardı. Eşimle kalp atışını dinliyoruz. 14 şubatta yumurtlama olduğunu hatırlattım.Doktor ölçüm yaptı falan ve dediki tam da 14 şubatta olmuş zaten. Tam 6 haftalık dedi. Tam aşk çocuğu olmuş dedi. Bizi bi gülme aldı. Eşim bi yandan ben bi yandan doktor bi yandan nasıl gülüyoruz amaMerhabalar siz de ovulasyon mu kullanmıştınız? Sanki öyle aklımda kalmış. Bu arada konuyu baştan sona okudumben de öğretmenim ve ben de bahçe nöbetçisiydim değiştirdim bina içiyle.
Allah sağlıklı bir süreç nasip etsin. Hayırlı olsunmerhabalar bende allah nasip ederse bendr kasım annesi olacağım
Kızlar hamileymişim130 çıktı değerim acilde baktırdım az önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?