2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim gaz sancıları başta vardı o kadar şişkindim ki nefes alamıyordum. Laktozsuz süt içeceğim bundan sonra. Beni şuan bulantılar bitiriyor.

Sabah kalkar kalkmaz hazır tuzlu ayran içiyorum çok iyi geliyor. Tiksinsem de kokusundan rahatsız olsam da mutlaka yemek yemeğe zorluyorum kendimi ne zaman aç kaldıysam o zaman mideme ağrılar giriyor çıkarıyorum. Tansiyon düşüklüğü de var kendimden geçiyorum resmen o yüzden tuzlu ayran bana iyi geldi tavsiye ederim.

Herkese merhabalar.. ben de adetime göre 6+5 günlük hamileyim ama bu ay ovulasyon testi kullandım ve adetimin 19 ya da 20. Günü yumurtladım. O yüzden gebeliğimi ilk öğrendiğimde ultrasonla baktı göremedi keseyi. Bir hafta sonra gittim keseyi gördü. Bebeği görmek için de bir an önce gitmek istiyorum ama çok fazla ultrasona girmek iyi değil diyor hem annem hem kayınvalidem. Siz kaç hafta arayla gittiniz doktora?

Muhtemelen bendede var 10-6 çıkmıştı en son. Beynim fır fır dönüyor. Bende zorluyorum kendimi yemeğe aç kaldıkça daha çok bulanıyor. Ne güzel bulantı falan yoktu. Olmadı diye sevinmiştim.

Ben 3 kez girdim. Erken gitmişim tecrübesizlikten. Bir hafta sonra gel 5 gün sonra gel falan dedi doktor haftaya cumartesi tekrar gidicez mesela. Bir kalp atışını duyalım sonra ayda bir gitmeye başlarız.

Ben 3 kez girdim. Erken gitmişim tecrübesizlikten. Bir hafta sonra gel 5 gün sonra gel falan dedi doktor haftaya cumartesi tekrar gidicez mesela. Bir kalp atışını duyalım sonra ayda bir gitmeye başlarız.
Ben henüz doktor belirleyemeştim. O yüzden keseyi görmek için rastgele gittim doktora. O da bir ay sonraya gelirsiniz dedi. Yani sadece d vitamini verdi. Ben de daha başka bir yerden randevu almadım. Dediğiniz gibi tecrübesizlikten. Benim de ilk bebeğim inşallah sorunsuz kucaklarımıza alırız yavrularımızı

Muhtemelen bendede var 10-6 çıkmıştı en son. Beynim fır fır dönüyor. Bende zorluyorum kendimi yemeğe aç kaldıkça daha çok bulanıyor. Ne güzel bulantı falan yoktu. Olmadı diye sevinmiştim.

Canım benim ya bi de çalışıyosun dikkat et. Ben de vallah ne seviniyodum bulantım yok diyr 4-5 gündür çok fena
Bebek büyüdükçe hissettikçe daha çok oluyomuş. Ama Nasıl güzel birşey ben af buyr çıkarttıkça hoşuma gidiyor O anda sesli şükrediyorum

Kesinlikle haklılar hiç iyi değil ben de nerdeyse her hafta gittim hatta bir kere haftada 2 defa gittim riskim vardı kanamam lekelenmem oldu. Şuan kafan rahatlasın 1 ay da geç olur bir hafta sonra git kalp atışını duyunca rahatlarsın

Bu sabah erken saatte testi tekrarladım ve dünkünden daha koyu bişekilde çıktı. Dünkü testim ilk yapıldığında flaş la zarzor gözüküyordu bu hemen bu şekilde çıktı. Akşama da eşim gelince acile kan testi yaptırmaya gidicem inşallah bu bi rüya değildir :)

Eklentiler

• image.jpg
    208,1 KB · Görüntüleme: 45
O zaman gözünaydın bu bir rüya değil. Bariz hamilesin . Kan sonuçlarında da güzel haberler alırsın inşallah canım

Hayirli olsun canim,allah saglikla kucağımiza almayı nasip etsin
Galiba normal canım ama genelde herkes kabız olduğu için hemen telaş yaptım,annelik hormonları ele geçirmeye başladı bile
Sen nasılsın bulantin,kaşık ağrın falan varmı canim

Alllah allah nasıl yani doktorunuz sizden kan testleri istemedi mi,biz perşembe gittik benden rutin gebelik terleri diye bir sürü kan testi istedi

Ne kadarlık oldu canım seninki ben 6+6 hala tik yok,inşallah hep böyle surer

Evet birde benim dışarıdada görevlerim oluyor herkese derdinide anlatamazsın n zaman biteçek acaba 12. Hafta falan diye okumuştum beklemek çok zor olacak. Sen birde çok beklemişsin ya ne olsa başım gözüm üstüne diyorsun keşke senin gibi düşünebilsem bende.

bu testle değerim 554 çıktı. Kesin hamilesin

Amin :)
Valla bulantı seviyesinde şu an. Acıktığımda daha da artıyor. Arada bir öğürtüyor ama bi kere tek kustum . Inşallah çok artmaz. Kasık ağrım oluyo.arada bacağıma vuruyo falan. Adet ağrısı gibi ağrı geliyor. Bu bile bu kadar zorsa doğum sancısı ne kadar zordur kimbilir diyorum
Hiç bi şey yapmak gelmiyor içimden .paso uyumak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…