Olabilir geçen ay da 4 gün geç adet olmuştum yumurtlama tarihim değişti bu ay daha iyi değerlendirdik diye düşünüyordum ama tabi Allah bilir erken yapıp hayal kırıklığına da uğramak istemiyorum bir de adetten önce biraz alıngan oluyorum yine biraz alinganligim üstümde bilmiyorum birkaç gün geçsin bakalim0.1 negatif diye biliyorum. Ben adet günümde öğrenmiştim sizde adet gününde tekrar test yapın ya da bu günlerde idrardada çıkabilir idrar testide yapabilirsiniz. Geç döllenme şu düzenli adet gören kişilerde iki adet tarihinin tam ortası yumurtlama günü olarak adlandırılıyor. Yani 1 şubat son adet tarihinse 14 şubat yumurtlama tarihin olmalı ama bazı kişilerde yumurtlama 16sında da 18 sinde de adet düzensizse 25inde bile olabilir. 25 inde döllenirse geç döllenme olur. Gebelik son adet gününe göre hesaplandığı için senin gebeliğin 10 gün geriden gelmiş olabilir. Belirtilerini ve keseyide 10 gün geç görebilirsin.
Yaa inşallah inşallahhEvet testlere göre bariz hamilesinizhayırlı olsun tebrikler. 2 testte yanlış olmaz bence çünkü kanda bhcg olmasa renk değişimi olmazdı.
Erken gebelik var gibi gorunuorKızlar bir bakarmısınız sizce bu pozitif mi. Çatlatma iğnesinden sonraki 14. Günüm. İlk 1 dakikada bu şekilde oldu emin olamıyorum.
İnşallahh öyledir sağolunErken gebelik var gibi gorunuor
Benimde böyleydi..Kızlar bir bakarmısınız sizce bu pozitif mi. Çatlatma iğnesinden sonraki 14. Günüm. İlk 1 dakikada bu şekilde oldu emin olamıyorum.
Ne güzel ya inşallah bana da nasip olurBenimde böyleydi..
Bugün keseyi gördüm.
İnşallahNe güzel ya inşallah bana da nasip olur
Seninle ayniyiz,tek fark dolgunluk sağ kasığımda benim.Benimde randevum cumaArkadaşlar Allah nasip ederse ben de Kasımda doğum yapacağım.Sol kasığımda dolgunluk ve hareket ettikçe hafif sancı gibi oluyor böyle bir şey yaşayan var mı ? Dış gebelik mi yoksa haftaya cuma randevum kese içinKan değerlerim 2 ve 2,5 kat artıyor
Bence şimdi hamile değilseniz ovulasyon testiyle takip edin tarih hesaplaması düzensiz adetler için çok mantıklı olmuyor.Olabilir geçen ay da 4 gün geç adet olmuştum yumurtlama tarihim değişti bu ay daha iyi değerlendirdik diye düşünüyordum ama tabi Allah bilir erken yapıp hayal kırıklığına da uğramak istemiyorum bir de adetten önce biraz alıngan oluyorum yine biraz alinganligim üstümde bilmiyorum birkaç gün geçsin bakalim
Gecmis olsun..bu aralar ishal salgini var..aciller doluIyi geceler arkadaşlar bende 6+5 günlük hamileyim kalp artışlarını duyduk allaha şükür.
Aşırı gaz sancısı çekiyorum sürekli gaz çıkarıyorum ve inanılmaz derecede ishal oldum.
Aranızda ishal olan varmı genelde hep kabız olunur aslinda
Teşekkürler canım.mahfoldum sabahtan beriGecmis olsun..bu aralar ishal salgini var..aciller dolu
Eşim sağolsun herkes öğrendi. Bende yakın arkadaşlarım ve iş arkadaşlarıma söyledim. İştahım çok iyiydi yediklerimi planlıyordum. Sabah düzgün bir kahvaltı, ara öğün süt, kuruyemiş, öğlen sulu yemek yoğurt veya ayran öğleden sonra muz bol su akşam et öğlen tabi birde folik asiti içiyordum. İki gündür bulantım başladı doğru düzgün yiyemiyorum malesef. Birde ayakta kalmamaya çalışıyorum.
Benim cevremde olmayanlar bile biliyor esim sagolsun 3. Cocugunu ilk cocuguymus gibi herkese soyluyorbu arada cay cok icerdim artik biraktim mutlaka muz 4 5 tane ceviz( 4-8 haftalar beyin gelisimi icin onemli) ve chia tohumu yiyorum hergun.kefir de iciyorum ama hergun diyemem . Bugun ilk defa turşu aserdim esim suan fatih e gitti tursu bulmaya
Hormonlar hepimizi elegecirmege başladı demek ki...Ben de zamanımın çoğunu dinlenerek geçiriyorum. Tansiyon düşük bende.. Çevremizin bir kısmı biyor bir kısmı bilmiyor. Söylemeye korkuyorum. Kimine karşı da içimde tutamıyorum. Çay 1 bardak içiyorum günde kahve hiç içmiyorum. Bazen sinirlerim bozuluyor. Olur olmaz sinirleniyorum. Bazdn sevgi pıtırcığı, mutluluk sarhoşu oluyorum. Bu huyumdan pek hoşlanmadım. Dengesiz gibi..
bende de gaz problemi var yaa kasıklarimda dolasip duruyo surekli canim hergun sut iciyor musun? Ben iciyorum ve sebebini ona bagliyorumIyi geceler arkadaşlar bende 6+5 günlük hamileyim kalp artışlarını duyduk allaha şükür.
Aşırı gaz sancısı çekiyorum sürekli gaz çıkarıyorum ve inanılmaz derecede ishal oldum.
Ayagını üşütme gazın artar. Öyle giriyor ki bazen dogum sancısı gibi kıvrandırıyorB
bende de gaz problemi var yaa kasıklarimda dolasip duruyo surekli canim hergun sut iciyor musun? Ben iciyorum ve sebebini ona bagliyorum
Ben 9 ay ishal oluyorum boşver kabızlık tan iyidir :) ayağını sıca tut gaza iyi geliyorIyi geceler arkadaşlar bende 6+5 günlük hamileyim kalp artışlarını duyduk allaha şükür.
Merhaba. Ben de 6+2 yim. Biz de dün duyduk kalp atışlarını. Allah herkese sağlıklı bi süreç nasip etsin inşallah.Iyi geceler arkadaşlar bende 6+5 günlük hamileyim kalp artışlarını duyduk allaha şükür.
Merhaba , geç döllenmeyi bi arkadaş anlatmış. Boş yere laf kalabalığı yapmayayımMerhaba kızlar benim de sat 15 şubat bat 18 mart görünüyor, adetime 1 hafta kala gebelik testi yaptırmak zorunda kaldım hastalandım antibiyotik kullanmak zorunda kaldım korumalı günler dedi doktor bişey olmaz yine de test yapalım dedi yaptık 0.1 çıktı ama yine de bıraktım kullanmayı zaten iyileştiğim için geç döllenme nasıl oluyor kızlar benim 4 mart yumurtlama gunumdu değerlendirdik o haftayı ama bilemedim yine de hamile olabilir miyim
Merhaba .Çatlatma iğnesinin azizliğine yaramış biriyim ben. Iğne de hcg yi artırıyor normalde ama 14. Gündeki pozitiflik gerçektir bence. Bugün veya yarın tekrar test yap. Renk koyulaşmışsa hayırlı olsunKızlar bir bakarmısınız sizce bu pozitif mi. Çatlatma iğnesinden sonraki 14. Günüm. İlk 1 dakikada bu şekilde oldu emin olamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?