2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Son adet tarihin ne zamandi

Gayet güzel artiyormus degerib. Hersey yolu da bence. Öyle tuhaf batmalar dolgunluk hiseleri bende de oluyor.

Teşekkür ederim 1169 çıktı sat 6 subattı. Son zamanlarda adetim düzensizdi o yüzden kaç gün geciktigini bilmiyorum malesef
Peki engec kacinci gun adet oluyordun benim sat 5 subatti 32 .gun cift cizgi gordum adetin 18 gunu yumurtlama oldu benim iki gun gecince 152 cikti kanda 48 saat sonrada 341 yine iki gun sonra baska bi hastanede 421 cikti makinafarki olabilir dedi ama bilemiyorum normal mi kizlar bazilariniz olabilir diyor ama baska basina boyle bisey gelen varmi belli belirsiz nokta gibi bisey var dedi doktor

Hayirli olsun :)

Nasıl geçiriyorsunuz zamanınızı? Çevrenizd söylediniz mi mesela? Kendinizde dikkat ettiğiniz şeyler neler?

Benim gibi sat 5 subat 4 yada 6 sat tarihi olup keseyi gorenler varmi

Nasıl geçiriyorsunuz zamanınızı? Çevrenizd söylediniz mi mesela? Kendinizde dikkat ettiğiniz şeyler neler?
Ben çevreme de aileme de söylemedim. Normalde saklamazdık ama bu sefer kalp atışını duymadan söylememe kararı verdik, aksi durumda çok yorucu bir süreç oluyor (Allah korusun)
1 fincandan fazla kahve içmiyorum, yeşil çay severdim hiç içmiyorum. Bol su içmeye çalışıyorum. Şu bi kaç hafta tutunma ve yaradılış süreci biraz daha dikkatli olmaya çalışıyorum. Uzun süre ayakta kalmıyorum, yorulmadan dinleniyorum yoksa belim ağrıyor. Vaktimin büyüük kısmını da 3 yaşındaki kızımla geçiriyorum haftanın 2 günü jimnastiğe götürüyorum. Kreş öncesi ön hazırlık gibi bişey oldu çok keyifli. Benden böyle mektup gibi oldu he

Eşim sağolsun herkes öğrendi. Bende yakın arkadaşlarım ve iş arkadaşlarıma söyledim. İştahım çok iyiydi yediklerimi planlıyordum. Sabah düzgün bir kahvaltı, ara öğün süt, kuruyemiş, öğlen sulu yemek yoğurt veya ayran öğleden sonra muz bol su akşam et öğlen tabi birde folik asiti içiyordum. İki gündür bulantım başladı doğru düzgün yiyemiyorum malesef. Birde ayakta kalmamaya çalışıyorum.

Geç döllenme olabilir. Benim sat 1 şubat biz keseyi 9 martta gördük. İki günde bir düzenli ölçtür bence
Ovulasyon testi kullandim 22 subatta pik oldu buyuk ihtimalle tahm8nime gore 23 gunluk hamileyim

Ovulasyon testi kullandim 22 subatta pik oldu buyuk ihtimalle tahm8nime gore 23 gunluk hamileyim
Benimkide muhtemelen 16 şubatta oldu diye düşünüyorum. Şu dönemde kafamıza çok takıyoruz. Korkuyoruz doğal olarak. Bence akışına bırak dediğim gibi iki günde bir acilde kan ver. Dış gebelikte değer artışı önemli çünkü.

Merhaba kızlar benim de sat 15 şubat bat 18 mart görünüyor, adetime 1 hafta kala gebelik testi yaptırmak zorunda kaldım hastalandım antibiyotik kullanmak zorunda kaldım korumalı günler dedi doktor bişey olmaz yine de test yapalım dedi yaptık 0.1 çıktı ama yine de bıraktım kullanmayı zaten iyileştiğim için geç döllenme nasıl oluyor kızlar benim 4 mart yumurtlama gunumdu değerlendirdik o haftayı ama bilemedim yine de hamile olabilir miyim

0.1 negatif diye biliyorum. Ben adet günümde öğrenmiştim sizde adet gününde tekrar test yapın ya da bu günlerde idrardada çıkabilir idrar testide yapabilirsiniz. Geç döllenme şu düzenli adet gören kişilerde iki adet tarihinin tam ortası yumurtlama günü olarak adlandırılıyor. Yani 1 şubat son adet tarihinse 14 şubat yumurtlama tarihin olmalı ama bazı kişilerde yumurtlama 16sında da 18 sinde de adet düzensizse 25inde bile olabilir. 25 inde döllenirse geç döllenme olur. Gebelik son adet gününe göre hesaplandığı için senin gebeliğin 10 gün geriden gelmiş olabilir. Belirtilerini ve keseyide 10 gün geç görebilirsin.

Benim cevremde olmayanlar bile biliyor esim sagolsun 3. Cocugunu ilk cocuguymus gibi herkese soyluyor bu arada cay cok icerdim artik biraktim mutlaka muz 4 5 tane ceviz( 4-8 haftalar beyin gelisimi icin onemli) ve chia tohumu yiyorum hergun.kefir de iciyorum ama hergun diyemem . Bugun ilk defa turşu aserdim esim suan fatih e gitti tursu bulmaya

Kızlar bir bakarmısınız sizce bu pozitif mi. Çatlatma iğnesinden sonraki 14. Günüm. İlk 1 dakikada bu şekilde oldu emin olamıyorum.

Eklentiler

• ED7B4378-CE8A-480E-9D45-12EED27FF497.jpeg
    36,7 KB · Görüntüleme: 54
  • BE57DE83-46B3-4BF4-9D27-58ED0ECE6B75.jpeg
    34,9 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar bir bakarmısınız sizce bu pozitif mi. Çatlatma iğnesinden sonraki 14. Günüm. İlk 1 dakikada bu şekilde oldu emin olamıyorum.
Evet testlere göre bariz hamilesiniz hayırlı olsun tebrikler. 2 testte yanlış olmaz bence çünkü kanda bhcg olmasa renk değişimi olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…