canim benim adetime 4 gun kala cikmisti kaset testte ama herkeste ayni olmayabiliyorGebeligi ne zaman ogrendiniz benim adetime 3 gun var ama test yaptim ama cikmadi siz adet gecikmesi olmadan test yapmiamiydiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim benim adetime 4 gun kala cikmisti kaset testte ama herkeste ayni olmayabiliyorGebeligi ne zaman ogrendiniz benim adetime 3 gun var ama test yaptim ama cikmadi siz adet gecikmesi olmadan test yapmiamiydiniz
Ins. Oyledir sabirsizlik yapiyorum iste beklesemcanim benim adetime 4 gun kala cikmisti kaset testte ama herkeste ayni olmayabiliyor
Geçenlerde 9-4 tü genelde 10-6 ya da 5 oluyor.Benim gibi tansiyonu düşen oluyor mu? Bazen düşük tansiyonlu bir gün geçiriyorum.
kızlar ben çok fazla duygu geçişleri yaşıyorum bazen kendimi çok suçluyorum mesela kan testi dışında birşey yapmadım gidip muayene olmadım ne biçim anneyim çocuğum var mı yaşıyo mu kalbi atıyo mu gidip öğrenmiyorum falan diyesonra kendimi telkin etmeye çalışıyorum şimdi gitsem de göremeyebilirim beklemek zorundayım diye ama içim içimi yiyor inanın
![]()
Ben ölçmedim, tansiyon aleti yok evde ama hissediyorum.Geçenlerde 9-4 tü genelde 10-6 ya da 5 oluyor.
Kizlar karni buyuyen var mi ya ben biraz once aynadan kendime baktim da gobegimin alti bildiginiz sismis yani bide oldukca zayif biriyimdir şok oldum![]()
dun aksam dusuyordum nerdeyse cuma sabahda kahvalti tabagimi elimden disurdum surekl3i carpintim var.Benim kafam karıncalanıyor ve başım dönüyor gibi oluyor. Bütün gün öyle kalıyorum ve dalgın oluyorum.
Canim ben adetime 5 gun kala,3 gun kala ve adet gunumde test yaptim.Negatifti.Gecikmemin 8. gununde ogrendim..Gec dollenme olabiliyor.Ins. Oyledir sabirsizlik yapiyorum iste beklesem![]()
aaa en azindan kan verseydin canim yaa masallah vallaiyi dayaniyosunSen en azından kan testi yaptırmışsın ben suan sadece evde kendim yaptım ve 7.hafta gelmeden de gitmeyi düşünmüyorum zaten gitsek de anca kese görünür bosu bosuna strese girme inşallah herşey yolundadır :))
Hayırlı olsun,kaç çıktı beta?Merhaba herkese
inşallah bende kasım annesi olucam Salı gunu idrarda carsama günü kan da öğrendim ikinci bebeğim olacak.![]()
Teşekkür ederim 1169 çıktı sat 6 subattı. Son zamanlarda adetim düzensizdi o yüzden kaç gün geciktigini bilmiyorum malesefHayırlı olsun,kaç çıktı beta?
Hoşgeldin, satımız aynı benimde ikinci bebeğim olacak inş aynıyızMerhaba herkese
inşallah bende kasım annesi olucam Salı gunu idrarda carsama günü kan da öğrendim ikinci bebeğim olacak.![]()
Sağlıkla gelsin bebegin inşallah.Teşekkür ederim 1169 çıktı sat 6 subattı. Son zamanlarda adetim düzensizdi o yüzden kaç gün geciktigini bilmiyorum malesef
Hoşbuldumm ☺senin kan sonucun kaç çıktı doktora gittinmiHoşgeldin, satımız aynı benimde ikinci bebeğim olacak inş aynıyız![]()
Çok teşekkür ederim hepimiz sağlikla kucağımiza alalim bebislerimizi insallahSağlıkla gelsin bebegin inşallah.
AminÇok teşekkür ederim hepimiz salgılama kucağıniza alalim bebislerimizi insallah
Yok gitmedim, sabırla bekliyorum haftayq cumartesi randevu aldım. Erken gidince bişey görünmüyor zaten sabrediyorumHoşbuldumm ☺senin kan sonucun kaç çıktı doktora gittinmi
Aynen ben de haftaya gidicem ya çarşamba ya perşembe günü. Kan testiyle hamilelik kesinleşmiş olsada insan doktorda duymak istiyor İnşallah kalp atışı duyarım gittigimdeYok gitmedim, sabırla bekliyorum haftayq cumartesi randevu aldım. Erken gidince bişey görünmüyor zaten sabrediyorum![]()