2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gözün aydın olsun canım ❤

evet çok iyi biliyorum aslında canım ama bi yandan da birşey dürtüyor işte sürekli beynimin içinde ' şimdi git belki de görürsün ' diyip duruyor Allah sabır versin hepimize valla beklemek çok zormuş yine de şükür bugünlerimize...

Kızlar ben sağ kasığımı böyle dolu dolu hissediyorum.Yani orada bi doluluk var,sizde de oluyor mu?
Oluyor bana da öyle şeyler..
Şimdi doktordan geldim. Keseyi net içinde kini belli belirsiz gördük. Her şey yolundaymış. Haftaya cumartesi kalp atışı için gideceğiz.
çok iyi ben de hafataua gideceğim kalp atılı için. Bizimki de aynı durumda. Minicik göründü kuzum çok şükür:)
en iyisini yapmissin canim :) sanki gunler gecmek bilmiyor yerimde sayiyomusum gibi hissediyorum
ben de... sabırsızım çook..
Evet baya nazlilar cidden şoyle 1 bucuk 2 aylikken hamile oldugunu ogrenenlerin hastasiyim ne guzel bekleme yok direk bebek ortada
çok harika olurdu 9-10 haftalıkken öğrenseydim keşke..
keske arkadaslar bende gec gitseydim doktora ya 5+3te gorunmedi kese keske 8. haftayi bekleseydim belkide kalp atisiyla beraber gorurdum simdi stres icerisindeyim cok stresli ve gerginim goremedigim icin cok cnm sıkılmış
sıkma canını, bana doktor 7. Haftaya vermişti ultrason randevusunu mesela direk. Bir de her doktorun aleti bir olmuyor.

Senin değerin normal çıkmış gibi görünüyor ama bilemedim niye öyle dedi

Çok sevindim canım gözün aydın Şimdi nasılsın ağrın kanaman varmı? Dr ne dedi

Ağrılarım var kendini çok yormuşsun rahiminin içinde var pıhtılar onu dışarı atmaya çalışıyor dedi. 6+1 günlük olduğunu söyledi önce kalp atış hareketlerini gördüm sonra sesini Subhanallah mucize bu tamamen mucize ağlamaktan odaklanamadı makina. Sadece ıstrahat edeceksin haftaya perşembe yine gel dedi
[/QUOTE]
Aman hep dinlen, uzat ayaklarını... çok şükür bebeğinin sesini bile duymuşsum, kıyamam.

kan kırmızısı olmuştu pazar günü acile gittim progestan verdi. korkudan ölüyorum
Cnm bende aynı senin gibi oldum geçen hafta hatta esime kesin düştü bebek dedim o pıhtının ardından kananmam da durdu aradan iki gün geçti dr a gittim keseye benzeyen birşeyler var burada filan dedi hatta betam.4 katina çıkmıştı benimde hadi gözün aydın pit pittlarida gormussun

Bence hepsi normal be canım.. ben de bir gün başka ertesi gün başka bi insan oluyorum.
sabrı öğretiyorlar bize, bakalım daha neler öğrenicez onlardan...
benim de geçen günlerde kahverengi kanamam olmuştu hafif adet ağrısının ardından.. 6. Haftada..
sonra gidip keseyi içindd miniği gördüydüm. Neden oluyormuş? Bana bir açıklama yapmadı doktor. Hamileliklerde olabiliyor dedi. Pek tatmin olmadım.

Benim gibi tansiyonu düşen oluyor mu? Bazen düşük tansiyonlu bir gün geçiriyorum.

Kızlar,progestan kullananlar günde kaç tane ve ne şekilde(oral-vajinal)alıyorsunuz?
Ben vajinal alıyorum bir de iğne oluyorum.
Kizlar karni buyuyen var mi ya ben biraz once aynadan kendime baktim da gobegimin alti bildiginiz sismis yani bide oldukca zayif biriyimdir şok oldum
Benim zaten biraz göbeğim vardı o yüzden öyle bir şey hissedemedim. :) keşke şişse. Ay, yaz hamilesi olucaz.. artık ciciş ciciş elbiseler giyeriz :)
Büyümek değil de,alt karnım baya sert.Hatta kızım dokundu bugün,anne karnın çok sert dedi
yok valla sertlik de yok:) ay hiç belirti yok vücudumda.

Kızlar,progestan kullananlar günde kaç tane ve ne şekilde(oral-vajinal)alıyorsunuz?
İlk gittiğim doktor sabah akşam oral yoldan almamı söyledi. Ben doktoru sevmedim değiştirdik bu hafta. Yeni doktorum herhangi bir riskim olmadığını kullanmama gerek olmadığını ama normal hayatı etkilediği için riski olan gebelerde gece yatmadan 1 saat önce bir tane oral yoldan almasını tavsiye ettiğini söyledi.

Gebeligi ne zaman ogrendiniz benim adetime 3 gun var ama test yaptim ama cikmadi siz adet gecikmesi olmadan test yapmiamiydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…