• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kaybettik bebegi kalbi durmus
Allah sizlere saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah 🙏🏼
Canım çok üzüldüm bende Ağustos ayında 7+4 ken kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Kalbi durmuştu biliyorum çok zor bir şey benim 3. çocuğum olmasına rağmen çok üzülmüştüm. Ama var bundada bir hayır diyorum çünkü hep hayırlısı diye dua ediyoruz. Sende sıkma canını inşallah yüne hamile kalırsın ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini. Allah diğer yavrularımıza sağlık versin. Çok şükür çocuğumuz var. Allah sabır versin😔

Kizlar medicalpark a gittimm bugun doktor cok iyi hastane cok temiz cok memnun kaldim . Orda devam edecegim. Bebek 7+ 3 muş.1 bucuk cm boyu henuz 😊 son adet tarihimi degistirdi 2 hafta geride cunku gec dollenme. Bu arada kesenin saginda duruor kiź olur derler bakalim dogru cikacak mi dedi 😂

öyle mi neden canım, ne zamandır gidiyordun ki?
Ogluma orda dogum yaptim. Canim bundada bugune kadar oraya gidiyorum ama o hastane cok fazla yogun olmaya bsladi oyle olunca doktor da cok ilgi gosteremior. Bugun esimle simdiki hastaneye ilk defa gittik. Doktor 10 dk boyunca bebegin her tarafini inceledi ellerinden tut ayaklarina kafasini her tarafini ayrintili gosterdi sohbet etti hatta sakalasip bir hipoteze gore bebeginiz kiz olabilir bile dedi 😁 bilmiorum sanirim insan hamileyken oldugundan fazla hassas oluor ilgi beklior. Medipole En son gittigimde 1dk da odadan cikartildigim icin kizmis olabilirim. Birde tabi oglumun dogumundada bana soylenen saatte doguma almadilar saatlerce oda vermeden beklettiler sis ayaklrimla o yuzden sogudum o hastaneden . Para tuzagi sadece

Arkadaşlar merhaba, sat 8 şubat, 19 martta karından kese gözükmedi, vajınal usg bakıldı, kese gözüktü ama embriyo yoktu, 23 martta ıkısı de gozuktu, ben 25 martta (SATA göre 6+3 oluyor) kendı ıstegımle beya hcg verdım 78 bin cıktı değer, sizce normal mi? Bana yüksek gibi geldi.

Çok şükür gördük bebişimizi, kalp atışını da duyduk gümbür gümbür 😍😀 1cm olmuş başından poposuna ölçecek kadar olmuş yani. Herşey yolundaymış çok şükür. Gelecek randevu ay sonu dedi. Darısı duymamış,görmemiş tüm arkadaşlara. Hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşalım yavrularımıza inş inş

Çok şükür gördük bebişimizi, kalp atışını da duyduk gümbür gümbür 😍😀 1cm olmuş başından poposuna ölçecek kadar olmuş yani. Herşey yolundaymış çok şükür. Gelecek randevu ay sonu dedi. Darısı duymamış,görmemiş tüm arkadaşlara. Hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşalım yavrularımıza inş inş
gözün aydın canım, çok sevindimmm :halay:güzel günler görelim inşallahhh

Arkadaşlar bana da cvp yazabilir misiniz :( Beta HCG 78000 çok mu yüksek sizce? SAT 8 Şubat. 25 Martta yani 6+3 beta sonucum bu.

Back