- 10 Mayıs 2017
- 52
- 72
- 88
- 37
Cok tesekkurlerÇok çok geçmiş olsun. Bolca dinlen lütfen. İnşallah bütün risk ortadan kalkar.

Aynen mumkun oldugunca yatip dinlenicem
Gecicek insallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkurlerÇok çok geçmiş olsun. Bolca dinlen lütfen. İnşallah bütün risk ortadan kalkar.
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineGunaydin kizlar
Saat 5:30a kadar kanamayi kesici serum verdiler,progesteron ignesi ve fitili verdiler
Dun aniden yogun mide bulantim ve istifram olmustu
Hem kendimi zorladigimdan,hem de 4,5 yasindaki kizimi kucagima almamdan ve karnima ziplamasindan olmus olabilir dedi dr
Kanama alani cok buyuk degil ama su an bebek riskte dedi
Yrn yine kontrolum var
Progesteron kullanmaya devam edicem
Bide bebeklerimizin riskte olup olmadigini biz anlayamadigimiz icin kesinlikle yuz ustu yatmami yasakladilar
Icinizde yuz ustu yatan varsa dikkat etsin
Biz yapilabilicek herseyi yaptik,gerisi Allah'a kaldi artik
Dualariniz icin hepinize cok tesekkurler![]()
Teşekkür ederimCok gecmis olsun
Insallah hicbisey olmamistir
Rabbim yar ve yardimciniz olsun
HoşbuldumHoşgeldin :) hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
hoşgeldin canımSelam Kızlar,
Allah nasip kısmet ederse eğer bende Kasım ayı annesi olacağım
2015 Mayıs annesiydim, şimdi de 2019 Kasım annesi için aranıza geldim
Prensesim abla olacak![]()
Gunaydin kizlar
Saat 5:30a kadar kanamayi kesici serum verdiler,progesteron ignesi ve fitili verdiler
Dun aniden yogun mide bulantim ve istifram olmustu
Hem kendimi zorladigimdan,hem de 4,5 yasindaki kizimi kucagima almamdan ve karnima ziplamasindan olmus olabilir dedi dr
Kanama alani cok buyuk degil ama su an bebek riskte dedi
Yrn yine kontrolum var
Progesteron kullanmaya devam edicem
Bide bebeklerimizin riskte olup olmadigini biz anlayamadigimiz icin kesinlikle yuz ustu yatmami yasakladilar
Icinizde yuz ustu yatan varsa dikkat etsin
Biz yapilabilicek herseyi yaptik,gerisi Allah'a kaldi artik
Dualariniz icin hepinize cok tesekkurler![]()
Ahahhaahhhoşgeldin canımsoğan kürü arkadaşım
sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allah
![]()
çok şükür bebegimAhahhaahhaynen buraya transfer oldum çok şükür
Amin kuzum, cümlemize nasip olsun inşallah
senin nasıl gidiyor kuzum? adapte olmuşsundur artık sen yavaştan, var mı bulantıların?çok şükür bebegim![]()
Canım adapte olmak ta sıkıntım yokta oğlum gibi buda hatta daha beter bulantı kusma var okadar ki her gece serum takılıyorumsenin nasıl gidiyor kuzum? adapte olmuşsundur artık sen yavaştan, var mı bulantıların?
Aa, geçmiş olsun canım benimCanım adapte olmak ta sıkıntım yokta oğlum gibi buda hatta daha beter bulantı kusma var okadar ki her gece serum takılıyorummeptamid kullanıyorum ama faydası yok salı randevum var bakalım inşallah değiştirir. Oğluna bile diyoruz hastaneye gidiyoruz diye gene mi anne ya diyor şişkinlik de var biraz. Senin nasıl gidiyor canım
sağol canım benim.Aa, geçmiş olsun canım benim
Dikkat et kendine
Benim ara sıra sadece midem bulanıyor şimdilik, bazen iştahsızlığım oluyor, bazende içim kazınıyor resmen deli gibi acıkıyorum
Bir de benim kahverengi lekelenmelerim var 2 haftadır; 1 hafta da raporum vardı istihrat ediyorum, en son kontrolde bitmek üzere demişti doktorum
İnşallah sorunsuz atlatırım![]()
Benim kızıma hamileliğimde hiç olmamıştı mide bulantım, kusma vs; bu sefer ki ara sıra sadece, beni pek rahatsız eden cinsten değil çok şükürsağol canım benim.
ayy ne güzel benim son 1 ay diye sabrediyorum 4 ayın sonunda bulantı bitmişti oğlumda.
benimde oldu 5 haftalıkken idrar yolu enfeksiyonu çıktı az ama önlem alalım dedi Dr antibiyotik kullandım.
inşallah sorunsuz geçer canım benim.
Merhaba.Allah kolaylik versin.En kisa zamanda rahatlarsiniz insallah..Benim de cok fazla bulantim var.Hicbir sey yiyemiyorum.Yediklerimi de cikariyorum hep.Yedigim seylerden tat almayi ozledim..Ne zaman gececek bu bulantilar diye bekliyorum..Canım adapte olmak ta sıkıntım yokta oğlum gibi buda hatta daha beter bulantı kusma var okadar ki her gece serum takılıyorummeptamid kullanıyorum ama faydası yok salı randevum var bakalım inşallah değiştirir. Oğluna bile diyoruz hastaneye gidiyoruz diye gene mi anne ya diyor şişkinlik de var biraz. Senin nasıl gidiyor canım
süper canım maşallah diyelim hep böyle devam etsin inşallahBenim kızıma hamileliğimde hiç olmamıştı mide bulantım, kusma vs; bu sefer ki ara sıra sadece, beni pek rahatsız eden cinsten değil çok şükür
idrar tahlilim benim temiz çıkmıştı canım![]()
amin canım.Merhaba.Allah kolaylik versin.En kisa zamanda rahatlarsiniz insallah..Benim de cok fazla bulantim var.Hicbir sey yiyemiyorum.Yediklerimi de cikariyorum hep.Yedigim seylerden tat almayi ozledim..Ne zaman gececek bu bulantilar diye bekliyorum..
Kaybettik bebegi kalbi durmusmelissaalmaaitah çok geçmiş olsun, Allah korktuğunuza uğratmasın... inşallah hepimiz bu süreci çok kolay atlatıp bebişlerimizi kucağımıza da alırız :)
öyle mi çok ama çok üzüldümm, geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemiyorum. gözlerim doldu şuann. neden durmuş peki ya kürtaj mı olacaksın . allahım sabır versin. diğer yavruna sağlık versin. tez zamanda tekrar sağlıkla yeniden yaşaman dileğiyleeKaybettik bebegi kalbi durmus
Allah sizlere saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah![]()