• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arkadaşlar bana da cvp yazabilir misiniz :KK43: Beta HCG 78000 çok mu yüksek sizce? SAT 8 Şubat. 25 Martta yani 6+3 beta sonucum bu.
canım valla bilemedim ki çok mu az mı , benim ki geç döllenme idi sat 25 ocak, kan testini 13 şubatta yaptılar değer 10000 lerdeydi. daha sonra ki yaptırdıgım degeri de dr söylemedi iyi demişti .

Arkadaşlar merhaba, sat 8 şubat, 19 martta karından kese gözükmedi, vajınal usg bakıldı, kese gözüktü ama embriyo yoktu, 23 martta ıkısı de gozuktu, ben 25 martta (SATA göre 6+3 oluyor) kendı ıstegımle beya hcg verdım 78 bin cıktı değer, sizce normal mi? Bana yüksek gibi geldi.
Doktorun birsey demediyse sknti yoktur canim sadece cogul gebelik olabilir

Ogluma orda dogum yaptim. Canim bundada bugune kadar oraya gidiyorum ama o hastane cok fazla yogun olmaya bsladi oyle olunca doktor da cok ilgi gosteremior. Bugun esimle simdiki hastaneye ilk defa gittik. Doktor 10 dk boyunca bebegin her tarafini inceledi ellerinden tut ayaklarina kafasini her tarafini ayrintili gosterdi sohbet etti hatta sakalasip bir hipoteze gore bebeginiz kiz olabilir bile dedi 😁 bilmiorum sanirim insan hamileyken oldugundan fazla hassas oluor ilgi beklior. Medipole En son gittigimde 1dk da odadan cikartildigim icin kizmis olabilirim. Birde tabi oglumun dogumundada bana soylenen saatte doguma almadilar saatlerce oda vermeden beklettiler sis ayaklrimla o yuzden sogudum o hastaneden . Para tuzagi sadece
canım bende 2015'te kızımı orda doğurdum ve doğuma kadar da en başından hep aynı hastaneye gittim ve çok memnun kaldım
şimdi de oraya başladım yine, ama benim doktorum şu an hamile belli bi süre sonra izne ayrılacak malum yeni gebelik takibine başlamak istemiyor o nedenle, bende karar veremedim henüz kimle devam etsem diye🧐
Ayrıca şimdi de oraya başladım eskiden ilgi nasılsa öyleydi, ve usg ekranında ne görüyorsa adım adım doktorum bana da ekranda göstererek bilgilendirme yapıyor bunlara ek olarak gebelik haftasıyla alakalı da bilgiler veriyor.
Sen hangi doktora gittin acaba?

canım bende 2015'te kızımı orda doğurdum ve doğuma kadar da en başından hep aynı hastaneye gittim ve çok memnun kaldım
şimdi de oraya başladım yine, ama benim doktorum şu an hamile belli bi süre sonra izne ayrılacak malum yeni gebelik takibine başlamak istemiyor o nedenle, bende karar veremedim henüz kimle devam etsem diye🧐
Ayrıca şimdi de oraya başladım eskiden ilgi nasılsa öyleydi, ve usg ekranında ne görüyorsa adım adım doktorum bana da ekranda göstererek bilgilendirme yapıyor bunlara ek olarak gebelik haftasıyla alakalı da bilgiler veriyor.
Duygu isil gencer e gittim canim. Iyi bir doktor ancak cok yogun

Bu arada bende 2015 kasimda dogum yaptim ayni sekilde :) normalde doktorum derya yasar di ancak sordugum soruya karsi tersleyici bir mesaj attigi icin 30 haftadan sonra duygu hanima gectim . Duygu hanim iyi bir doktordur. Ama dedigim gibi cok yogunlasmis her gittigimde bir aceleyle doguma kosuor . Benim icin sknti olmaz yogunluk diorsan ona gidebilirsin

Duygu isil gencer e gittim canim. Iyi bir doktor ancak cok yogun
evet, tanıyorum ama hiç kendisine gitmedim; benim doktorum nagihan kaya
evime yakın sayılır, hastanenin eve yakın bir lokasyonda olması benim için önemli
medicalpark'a da daha önce farklı bölümlerine çok kez gitmiştim orası da iyi fakat çok kalabalık bir hastane (b.evler)
devlet hastanesi gibi resmen her gittiğimde randevu saatini gecikerek bekliyorum maalesef
doğum fiyatlarını biliyor musun şu an ya da muayene?

amin canım.
Kıyamam ya sende bendensin aşeriyorum aşerdiğimi yiyemiyorum.kaç haftalıksın 3 4 haftam kaldı benim ya inşallah geçicek.oğlumdada aynıydık 3 kilo verdim.Eltimle aynı hamileliğimiz o 4 kilo aldı ne bulantı ne kusma.
Bizimde geçicek inşallah sağlıklı bebişlerimiz olsunda bunlara razıyım:anne:
Amin canim insallah..Benim ilk hamileligim..7 hafta 3 gunluk benimki..Sadece cubuk krakeri rahat yiyebiliyorum..Sevdigim seylerden bile uzaklastim..Koku hassasiyeti var bir de.Her sey,herkes kokuyor..Buna da şukur yine de..4.aydan itibaren gecer diyorlar..

Bu arada bende 2015 kasimda dogum yaptim ayni sekilde :) normalde doktorum derya yasar di ancak sordugum soruya karsi tersleyici bir mesaj attigi icin 30 haftadan sonra duygu hanima gectim . Duygu hanim iyi bir doktordur. Ama dedigim gibi cok yogunlasmis her gittigimde bir aceleyle doguma kosuor . Benim icin sknti olmaz yogunluk diorsan ona gidebilirsin
Aaa aynı yıl doğum yapmışız😁
derya yaşar'ı da biliyorum ama ona da hiç muayene olmamıştım
bu kadar yoğun bir doktor ben de tercih edemem, o konu da haklısın

Back