• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
arkadaşlar idrar kültürü sonucum çıktı, enfeksiyon varmış dr augmentin bid 1000 mg yazdı. bi zararı olmaz bunu kullan enfeksiyonun yok olur dedi. aranızda kullanan var mı

evet, tanıyorum ama hiç kendisine gitmedim; benim doktorum nagihan kaya
evime yakın sayılır, hastanenin eve yakın bir lokasyonda olması benim için önemli
medicalpark'a da daha önce farklı bölümlerine çok kez gitmiştim orası da iyi fakat çok kalabalık bir hastane (b.evler)
devlet hastanesi gibi resmen her gittiğimde randevu saatini gecikerek bekliyorum maalesef
doğum fiyatlarını biliyor musun şu an ya da muayene?
Kuzum ben medicalpark florya dayim cok guzel bir hastane temiz ferah gittim kimse yoktu 10 saniye bile beklemeden girdim odaya zaten ben dogum paketi satin alicam ama benim doktorumun normal muayenesi 155 liraymis. Duygu hanimi soruorsan 170 lira

Amin canim insallah..Benim ilk hamileligim..7 hafta 3 gunluk benimki..Sadece cubuk krakeri rahat yiyebiliyorum..Sevdigim seylerden bile uzaklastim..Koku hassasiyeti var bir de.Her sey,herkes kokuyor..Buna da şukur yine de..4.aydan itibaren gecer diyorlar..
aynen canım 4 aydan sonra geçiyor nadir durumlar hariç :emir_bebek:

Kızlar merhabalar bayadır yazmadım. O kadar halsizim ki kolum kalkmıyor. Daha öncede yazmıştım daha büyük olması lazımdı am geç döllenmeymiş 7+4 günlükmüş 😊 sizlere birşey soracaktım. Sizde de akıntı oluyor mu ara ara. Ben 5 haftalıkken idrar testi yapmıştım temizdi ama enfeksiyon kaynaklı mı bilemedim 🤷‍♀️

Aa, geçmiş olsun canım benim
Dikkat et kendine🙏🏼
Benim ara sıra sadece midem bulanıyor şimdilik, bazen iştahsızlığım oluyor, bazende içim kazınıyor resmen deli gibi acıkıyorum😀
Bir de benim kahverengi lekelenmelerim var 2 haftadır; 1 hafta da raporum vardı istihrat ediyorum, en son kontrolde bitmek üzere demişti doktorum
İnşallah sorunsuz atlatırım 🤲🏼🙁
İnşallah geçer o lekelenmeler canım. Sağlıklı bir ilerleyiş diliyorum 🙂

Kaybettik bebegi kalbi durmus
Allah sizlere saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah 🙏🏼
Çok çok üzüldüm. Allah yaşatmasın bi daha. Doktorlar bu haftalarda yaşanan bu durumlar için sağlıksız olduğu için oluyor diyorlar. Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip eder inşallah en hayırlı zamanda .
Canım çok üzüldüm bende Ağustos ayında 7+4 ken kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Kalbi durmuştu biliyorum çok zor bir şey benim 3. çocuğum olmasına rağmen çok üzülmüştüm. Ama var bundada bir hayır diyorum çünkü hep hayırlısı diye dua ediyoruz. Sende sıkma canını inşallah yüne hamile kalırsın ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini. Allah diğer yavrularımıza sağlık versin. Çok şükür çocuğumuz var. Allah sabır versin😔
Sağlıkla ilerlesin bu gebelik inşallah. Allah yaşatmasın bi daha.
Gerçekten mi çok üzüldüm canımm allah sabır versin kuzum.Bende ekim ayında kaybettim Rabbim bi daha nasip etti inşallah sanada bir daha nasip eder.
Allah yaşatmasın bi daha. Sağlıklı bir süreç diliyorum nasipse :)
Kizlar medicalpark a gittimm bugun doktor cok iyi hastane cok temiz cok memnun kaldim . Orda devam edecegim. Bebek 7+ 3 muş.1 bucuk cm boyu henuz 😊 son adet tarihimi degistirdi 2 hafta geride cunku gec dollenme. Bu arada kesenin saginda duruor kiź olur derler bakalim dogru cikacak mi dedi 😂
Hep güzel haberler alman dileğiyle . 😊 Benim de sola yatık. Ben de erkek hissediyoeum nedense. Bakalım ne olacak. Tabii her şeyden önce sağlık ☺
Arkadaşlar merhaba, sat 8 şubat, 19 martta karından kese gözükmedi, vajınal usg bakıldı, kese gözüktü ama embriyo yoktu, 23 martta ıkısı de gozuktu, ben 25 martta (SATA göre 6+3 oluyor) kendı ıstegımle beya hcg verdım 78 bin cıktı değer, sizce normal mi? Bana yüksek gibi geldi.
Hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallah . En başta çıkan betanın artışını hesaplayarak normal mi diye bakabilirsin bence. 😉
Çok şükür gördük bebişimizi, kalp atışını da duyduk gümbür gümbür 😍😀 1cm olmuş başından poposuna ölçecek kadar olmuş yani. Herşey yolundaymış çok şükür. Gelecek randevu ay sonu dedi. Darısı duymamış,görmemiş tüm arkadaşlara. Hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşalım yavrularımıza inş inş
Şükür canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah 😊
arkadaşlar idrar kültürü sonucum çıktı, enfeksiyon varmış dr augmentin bid 1000 mg yazdı. bi zararı olmaz bunu kullan enfeksiyonun yok olur dedi. aranızda kullanan var mı
Ben de bugün idrar kültürü verdim. Bakalım ne çıkacak sonuç. Hamilelikte değil ama daha önce kullanmıştım bunu.
Kızlar merhabalar bayadır yazmadım. O kadar halsizim ki kolum kalkmıyor. Daha öncede yazmıştım daha büyük olması lazımdı am geç döllenmeymiş 7+4 günlükmüş 😊 sizlere birşey soracaktım. Sizde de akıntı oluyor mu ara ara. Ben 5 haftalıkken idrar testi yapmıştım temizdi ama enfeksiyon kaynaklı mı bilemedim 🤷‍♀️
Al benden de o kadar. Geçse artık bu haller diyorum. Bazen bulantı ve kusma. Halsizlik sürekli. Doğum vaktine kadar hep uyusam diyorum ki hamilelik sürecine çok hevesim olmasına rağmen :KK43: en kısa zamanda geçer inşallah bu durum.
Benim eskiden de hep akıntım vardı. Hâlâ da var. Normal bi durum benim için. Doktor sarı, yeşil ve kokuluysa önemli dedi. Arada sarı oluyor ama koku yok hiç. Yine de bugün idrar kültürü verdim. Bi şey çıkmaz inşallah.

Benim de sarı gibi bir ara ben de test yaptırayım 😉 bel ağrısı çekiyorum ayrıca sizde var mı peki ?

Çok çok üzüldüm. Allah yaşatmasın bi daha. Doktorlar bu haftalarda yaşanan bu durumlar için sağlıksız olduğu için oluyor diyorlar. Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip eder inşallah en hayırlı zamanda .

Hep güzel haberler alman dileğiyle . 😊 Benim de sola yatık. Ben de erkek hissediyoeum nedense. Bakalım ne olacak. Tabii her şeyden önce sağlık ☺

Hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallah . En başta çıkan betanın artışını hesaplayarak normal mi diye bakabilirsin bence. 😉

Ben de bugün idrar kültürü verdim. Bakalım ne çıkacak sonuç. Hamilelikte değil ama daha önce kullanmıştım bunu.

Al benden de o kadar. Geçse artık bu haller diyorum. Bazen bulantı ve kusma. Halsizlik sürekli. Doğum vaktine kadar hep uyusam diyorum ki hamilelik sürecine çok hevesim olmasına rağmen :KK43: en kısa zamanda geçer inşallah bu durum.
Benim eskiden de hep akıntım vardı. Hâlâ da var. Normal bi durum benim için. Doktor sarı, yeşil ve kokuluysa önemli dedi. Arada sarı oluyor ama koku yok hiç. Yine de bugün idrar kültürü verdim. Bi şey çıkmaz inşallah.
15541457680293329604278643901137.webp
15541457680293329604278643901137.webpvalla hangi tarafa yatik ben anlamiyorum sanirim

Kizlar medicalpark a gittimm bugun doktor cok iyi hastane cok temiz cok memnun kaldim . Orda devam edecegim. Bebek 7+ 3 muş.1 bucuk cm boyu henuz 😊 son adet tarihimi degistirdi 2 hafta geride cunku gec dollenme. Bu arada kesenin saginda duruor kiź olur derler bakalim dogru cikacak mi dedi 😂
Ilk gebeligimde sol yumurtamda döllenme olmuştu.kizim oldu :)hatta buda sol yumurtdada döllenmiş bakalim merakla bekliyorum.

4,5 yasindaki kizim karnimin ustune koltugun tepesinden zipladi.
Ona soylememistik hamile oldugumu ve ben uyurken bi anda zipladi
Bebek saglikliydi ama o ziplamadan hemen sonra lekelenmem basladi.
Dun kurtaj oldum.
Dr.operasyon bitiminde yine soyledi
Gebeligin %100 saglikliydi diye
Kismet buymus,kulagimiza kupe oldu.

4,5 yasindaki kizim karnimin ustune koltugun tepesinden zipladi.
Ona soylememistik hamile oldugumu ve ben uyurken bi anda zipladi
Bebek saglikliydi ama o ziplamadan hemen sonra lekelenmem basladi.
Dun kurtaj oldum.
Dr.operasyon bitiminde yine soyledi
Gebeligin %100 saglikliydi diye
Kismet buymus,kulagimiza kupe oldu.
çok geçmiş olsun, demek ki sert zıplamış inş tekrardan nasip eder rabbim. benimde annem hamileyken kardeşim aynı anlattıgın gibi annemin karnına zıplamıştı ama karnında ki bebek rahat 5 6 aylıktı, hastaneye falan gtmiştik şükür bişey olmamıştı. ama senin ki daha çok küçük diye mi etkilendi karnına olan darbeden , tekrar tekrar geçmiş olsun

Back
X