• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba kızlar. Ben de ilk muayenemi oldum. Kese 11 mm 6 haftalık dedi. Kalp atışı için bir hafta sonra çağırdı. Sabah süt için akşam yoğurt yiyin. Fındık yiyin günde 4-5 adet, haftada iki gün de balık yiyin dedi. Beslenmenize dikkat edin dedi. Bir hafta sonra geldiğinizde boyutu 20 mm civarı olmalı dedi. Saç boyası tüy dökücü krem vb kimyasal içeren şeyler kullanmayın 12. Haftaya kadar spor vb. Zorlayıcı şeyler yapmayın dedi. Doktorum çok sakin ve nazik biriydi. Güven verici bir tarafı vardı. Bazı ilaçlar yazdı. Bulantım olmamasına rağmen bulantı ilaçları yazdı evinizde bi kenarda bulunsun dedi. D vitamini ampülü yazdı. Bir de tiroit değerleriniz iyi ama gebelik için daha farklı olmasını isteriz dedi çok düşük doz tiroit ilacı yazdı. Haftaya cumartesi kalp atışı için heyecanlıyım. :):):):)

Seb
Merhaba kızlar. Ben de ilk muayenemi oldum. Kese 11 mm 6 haftalık dedi. Kalp atışı için bir hafta sonra çağırdı. Sabah süt için akşam yoğurt yiyin. Fındık yiyin günde 4-5 adet, haftada iki gün de balık yiyin dedi. Beslenmenize dikkat edin dedi. Bir hafta sonra geldiğinizde boyutu 20 mm civarı olmalı dedi. Saç boyası tüy dökücü krem vb kimyasal içeren şeyler kullanmayın 12. Haftaya kadar spor vb. Zorlayıcı şeyler yapmayın dedi. Doktorum çok sakin ve nazik biriydi. Güven verici bir tarafı vardı. Bazı ilaçlar yazdı. Bulantım olmamasına rağmen bulantı ilaçları yazdı evinizde bi kenarda bulunsun dedi. D vitamini ampülü yazdı. Bir de tiroit değerleriniz iyi ama gebelik için daha farklı olmasını isteriz dedi çok düşük doz tiroit ilacı yazdı. Haftaya cumartesi kalp atışı için heyecanlıyım. :):):):)
Senin tiroidin kac cıktı canım benim 7.14 cıktı baya yuksek dedi :(

Peki bebegi gördünüz mü ben 6+1 de gittim kese 18mm di ama bebek yoktu acaba boş gebelik mi diye düşünmekten deli olcam çarşambaya kadar.

Kizlar acildeyim
Pembe kanamam oldu
Nolur uyanik olanlar dua etsin
Bebegin kalp atisini duyduk ama lekelenme pihti varmis 😩
Yatisim yapildi
Umarim Allah bebegimi bize bagislar
Canım benim Allah’ım korusun. Dua edicem lütfen sen mümkün olduğunca stres yapmamaya çalış zordur ama olumlu düşün lütfen 🙏🙏

Kizlar acildeyim
Pembe kanamam oldu
Yatisim yapildi
Allah korusun canım benim. Bol bol dua edicem.içini ferah tut . yatışın sırasında düzeltirler inşallah.Haberdar et bizleride canım.

Kizlar acildeyim
Pembe kanamam oldu
Yatisim yapildi
Cok gecmiş olsun canım hic korkma Arkadasım 4 ay boyunca yasadı baya bildiğin kanamaydı onunki suan bebegini dogurmak üzere Rabbim yavrunu korusun

Kizlar acildeyim
Pembe kanamam oldu
Yatisim yapildi

Korkma korktukça kanaman artar demişti doktorum bana. İçini ferah tut. İnsallah geçip gidecek. Sakin olmaya çalış. Bebeğin sağlıklı ve seninle insallah.

Merhaba bende hamile olduğumu öğrendim ama dr progesteron sewiyemi düşük bulduğunu dış gebelik olabileceğini söledi perşembe günü ultrasona giricem gözükmezse dış gebelik old için düşük yaptırılacak allah herkesin hakkında hayırlısını versin inşallah benm öğrenmdk istediğim etimesgutta etimed die hastane vardya a life olmuş orada iyi kadın doğumcu var mı bilidiğiniz

Iste duygu hanima gittim suanki doktorum dedigim gibi yogun olmadigi zamanlardi ve cok ilgili anlayisli bir kadin aslinda . Ama suan kapisi tiklim tiklim oldugundan iceri girmenizle cikmaniz bir oluor acele edior durmadan bir doguma yetisiyor. Birde soylemistim onda dogum yapacakken saatlerce koridorda bekletilmistim sozde 8 de olacak ameliyatı 😑o yuzden komple hastane degistiriyorum umarim burasi da oyle cikmaz
Anladım canım. İnşallah memnun kalırsın. Olmasa da başlarda değiştirmen daha kolay. İllaki kafana uyan bi doktor bulursun canım. Şansın bol olsun ;)
Selam Kızlar,
Allah nasip kısmet ederse eğer bende Kasım ayı annesi olacağım:anneadayı::nazar:
2015 Mayıs annesiydim, şimdi de 2019 Kasım annesi için aranıza geldimHoppa
Prensesim abla olacak:anne:
Hoşgeldin :) hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin inşallah 😊
Birde sunu da soyleyeyim kizlar gittiginiz hastanenin bebek yogun bakim unitesi olup olmadigini sorgulayin lutfen. Kardesimin esi Esenler Medipol de butun muayenelerini oldu basindan 35. Haftaya kadar. 35.haftada sancilandi ve nişan i geldi ve erken dogumu basladi yani. Hastaneyi aradim geliyoruz 35 haftalik dogumu basladi diye bana aaa gelmeyin erken dogumsa biz yaptiramayiz baska bebek yogun bakim unitemiz yok bizim baska hastane bulun dediler . Bir şok da orda yasadik. Peki medipol mega hastanenize gonderin o zaman dedim orda da yer yok malesef zaman kaybetmeden yogun bakim unitesi olan bir hastane bulun dediler saka gibiydi cidden. Medilife hastanesine gittik onlar aldi cok sukur yogun bakima da gerek kalmadi bebek kucuklugune ragmen saglikliydi
Kesinlikle katılıyorum. Benim gittiğim hastanede var . Esenyurt reyap a gidiyorum.
Slm kızlar bugün doktora gittik kese yolk saç ve bebek göründü ama çok küçük dedi kese normal konumu iyi dedi kalp atışı için cuma randevu aldım inş gidince duyarım
Gözünaydın canım. Sağlıklı haberlerle gel cuma inşallah 😊
Hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallah 😊
Peki bebegi gördünüz mü ben 6+1 de gittim kese 18mm di ama bebek yoktu acaba boş gebelik mi diye düşünmekten deli olcam çarşambaya kadar.
Sakin ol canım. Stres en büyük düşman. Makineden makineye fark var. Görünmemiş olabilir. Çarşamba güzel haberlerle gelirsin inşallah.
Kizlar acildeyim
Pembe kanamam oldu
Yatisim yapildi
Allah yardımcın olsun canım. Dualarımız seninle. Nasılsın bugün ?
Benim de dün akşam oldu. Ama kanama değil. Akıntım pembe idi ve pıhtılar vardı. 5. Haftada da aynı şeyi yaşamıştım. Kanama alanı yoktu. Eski birikmiş kan olabilir demişti acildeki doktor. 10 gün önceki kendi doktorum boş olan 2. Kese gördü. Ondan olabilir demişti. Dün akşamki için acile gitmedim o yüzden. Yarın zaten kan vermek için asistan arkadaşımın yanina gideceğim. O bakar bi. Hatta birazdan doktora da yazarım. Tedbiri elden bırakmamak lazım yine de.

Merhaba bende hamile olduğumu öğrendim ama dr progesteron sewiyemi düşük bulduğunu dış gebelik olabileceğini söledi perşembe günü ultrasona giricem gözükmezse dış gebelik old için düşük yaptırılacak allah herkesin hakkında hayırlısını versin inşallah benm öğrenmdk istediğim etimesgutta etimed die hastane vardya a life olmuş orada iyi kadın doğumcu var mı bilidiğiniz
Dilerim öyle değildir. Sağlıklı haberler alırsın inşallah :dua:

Gunaydin kizlar
Saat 5:30a kadar kanamayi kesici serum verdiler,progesteron ignesi ve fitili verdiler
Dun aniden yogun mide bulantim ve istifram olmustu
Hem kendimi zorladigimdan,hem de 4,5 yasindaki kizimi kucagima almamdan ve karnima ziplamasindan olmus olabilir dedi dr
Kanama alani cok buyuk degil ama su an bebek riskte dedi
Yrn yine kontrolum var
Progesteron kullanmaya devam edicem
Bide bebeklerimizin riskte olup olmadigini biz anlayamadigimiz icin kesinlikle yuz ustu yatmami yasakladilar
Icinizde yuz ustu yatan varsa dikkat etsin
Biz yapilabilicek herseyi yaptik,gerisi Allah'a kaldi artik
Dualariniz icin hepinize cok tesekkurler 🙏🏼

Gunaydin kizlar
Saat 5:30a kadar kanamayi kesici serum verdiler,progesteron ignesi ve fitili verdiler
Hem kendimi zorladigimdan,hem de 4,5 yasindaki kizimi kucagima almamdan ve karnima ziplamasindan olmus olabilir dedi dr
Yrn yine kontrolum var
Bide bebeklerimizin riskte olup olmadigini biz anlayamadigimiz icin kesinlikle yuz ustu yatmami yasakladilar
Allahın izniyle hicbirsey olmadan cikacaksin o hastaneden canim merak etme Allah yardimcin olsun

Gunaydin kizlar
Yrn yine kontrolum var
Çok çok geçmiş olsun. Bolca dinlen lütfen. İnşallah bütün risk ortadan kalkar.

Back