Kalp atışı için haftaya gel dedi bebeği de görmüştür herhalde öyle olmasa biraz daha beklerdi sanirimAynen canım benmde 22 ağustos 5+1 çıktı neredeyse aynı seninle. Sen bebeği gördn mü kese mi sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalp atışı için haftaya gel dedi bebeği de görmüştür herhalde öyle olmasa biraz daha beklerdi sanirimAynen canım benmde 22 ağustos 5+1 çıktı neredeyse aynı seninle. Sen bebeği gördn mü kese mi sadece
Yumurtlama döneminde oldu benimde o şekilde akıntım hatta şaşırdım hamileyken yumurtlama mu oluyor diyeAz önce otururken bacağımdan sıvı aktığını hissettim. Baya akışkan hafif kaygan ılık bir su.. Böyle birşey yaşayan oldu mu? Normalde hiç akıntım da yoktu sizce neden olur.
Ben Cuma günü dr a GirmiştimMalesef doktorumun numaraydı yok. Düzenli gittiğim Bi doktor da yok henüz. Sağlık ocağındaki hemşireyi aradım yarın doktora git dedi.. Ama endişeliyim. Acile gitsem kadın doğum doktoru yoktur
Kontrole gidince sorarım cnmCanım baglatmak erken menepoza neden oluyormus. Bir arastir istersen. Arkadasim da yaptiracakti vazgecti.
Dayanılmiycak gibi şiddetli dııl ama gün .boyu ara ara batma ve sanki kasiklarimda bir yumru varmis gibi sızlama var bu seferde boş gebelik olabilir diyorlarBenimde ara ara oluyor dr normal olur demişti çok fazlaysa dr a görün hafifse ve geçiyorsa sorun değil canım
İns canım oledir boş gebelik te de kaşık agrilari olurmuş bu seferde buna taktım çok stres yapıyorum mahvettim kendimi Allah yardım etsin tüm annelere ve anne olacaklaraCanım bende 6+0 haftadayım 2 haftadır kasık ağrılarım var yerleşme rahim büyümesinden kaynaklı ağrılardır sırt üstü uzanıp ayaklarının altına yastık koy ve ayaklarını sıcak tut
Kaç hsftaliksin tam olarakKızlar benim mide bulantılarım ve kusmalarım başladınasıl başa çıkcam
Kötü düşünme canım herşey olacağına varır kendinide bebişide strese sokma inş iyi olacak sabret birazİns canım oledir boş gebelik te de kaşık agrilari olurmuş bu seferde buna taktım çok stres yapıyorum mahvettim kendimi Allah yardım etsin tüm annelere ve anne olacaklara
Aslında sat 2 Eylül ama salı günü keseyi gördüğümde beta hcg 5000 di ve doktor daha yeni 4 haftalık daha küçük demişti. Geç döllenme sanırım çünkü adetimin 16. Günü bile daha yumurtam oluşmamıştıKaç hsftaliksin tam olarak
Canım doktor bunu görünce ikiz dedimi? Benimki hiç birşey söylemedi neden acaba ya gayet iyi gözüküyor dedi sadece 3 hafta sonra tekrar çağırdı. Benimkide mi ikiz acaba ya. Bide bende hiç belirti yok ikizde çok belirti oluyomuş bulantı halsizlik vs sende nasılTkrar deniyorumEki Görüntüle 2198241 Eki Görüntüle 2198241
Canım sana ozamanda demişti burdan bi kaç kişi ikiz olabilir senin diye açıkcası ultrason resmini görünce bende ikiz düşündüm. Ve değerinde yüksekti senin haftana göre ona rağmen kesen gözükmemişti. Yalnız benim değerimde yüksek haftama göre baya doktor bile şaşırdı 10.042 ye rağmen gözükmemişti kesem. Hatta sen beni sakinleştirmek için kendi değerinden örnek vermiştin. Acaba diyorum seninde benimde ikizmiCanım doktor bunu görünce ikiz dedimi? Benimki hiç birşey söylemedi neden acaba ya gayet iyi gözüküyor dedi sadece 3 hafta sonra tekrar çağırdı. Benimkide mi ikiz acaba ya. Bide bende hiç belirti yok ikizde çok belirti oluyomuş bulantı halsizlik vs sende nasıl
Bi önceki gebeliğim boş gebelikti. 10. Haftaya kadar bir umut bekleyip kürtaj olmuştum. Şimdi hatırlamaya çalışıyorum da, o zamanlar gece o kasık batmasından uyandığım olmuştu. Tabi bu onun belirtisi miydi bilmiyorum. Şuanda da felaket bel ağrım var. Bacaklarımın üst tarafları ağrıyor. Bilmiyorum ya inş herşey yolunda gider.Dayanılmiycak gibi şiddetli dııl ama gün .boyu ara ara batma ve sanki kasiklarimda bir yumru varmis gibi sızlama var bu seferde boş gebelik olabilir diyorlar
Canım sana ozamanda demişti burdan bi kaç kişi ikiz olabilir senin diye açıkcası ultrason resmini görünce bende ikiz düşündüm. Ve değerinde yüksekti senin haftana göre ona rağmen kesen gözükmemişti. Yalnız benim değerimde yüksek haftama göre baya doktor bile şaşırdı 10.042 ye rağmen gözükmemişti kesem. Hatta sen beni sakinleştirmek için kendi değerinden örnek vermiştin. Acaba diyorum seninde benimde ikizmi![]()
Valla bilmiyorum ki benimde kafam karıştı :) Ama doktorum çok iyi ve sizce şüphelenseydi demezmiydi ikiz olma ihtimali var diye? Ben ultrason fotoma bakınca yatan bi bebek görüyorumCanım sana ozamanda demişti burdan bi kaç kişi ikiz olabilir senin diye açıkcası ultrason resmini görünce bende ikiz düşündüm. Ve değerinde yüksekti senin haftana göre ona rağmen kesen gözükmemişti. Yalnız benim değerimde yüksek haftama göre baya doktor bile şaşırdı 10.042 ye rağmen gözükmemişti kesem. Hatta sen beni sakinleştirmek için kendi değerinden örnek vermiştin. Acaba diyorum seninde benimde ikizmi![]()