• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Az önce otururken bacağımdan sıvı aktığını hissettim. Baya akışkan hafif kaygan ılık bir su.. Böyle birşey yaşayan oldu mu? Normalde hiç akıntım da yoktu sizce neden olur.
Yumurtlama döneminde oldu benimde o şekilde akıntım hatta şaşırdım hamileyken yumurtlama mu oluyor diye :D

Malesef doktorumun numaraydı yok. Düzenli gittiğim Bi doktor da yok henüz. Sağlık ocağındaki hemşireyi aradım yarın doktora git dedi.. Ama endişeliyim. Acile gitsem kadın doğum doktoru yoktur
Ben Cuma günü dr a Girmiştim
Bana dedi ki akıntın çok olur ...
Ben de pek takmıyroum akıntıyı açıkcası
Kokulu olmaması kriter ve de kıpkırmızı olmaması

Kızlar benim mide bulantılarım ve kusmalarım başladı:( nasıl başa çıkcam

Benimde ara ara oluyor dr normal olur demişti çok fazlaysa dr a görün hafifse ve geçiyorsa sorun değil canım
Dayanılmiycak gibi şiddetli dııl ama gün .boyu ara ara batma ve sanki kasiklarimda bir yumru varmis gibi sızlama var bu seferde boş gebelik olabilir diyorlar

Canım bende 6+0 haftadayım 2 haftadır kasık ağrılarım var yerleşme rahim büyümesinden kaynaklı ağrılardır sırt üstü uzanıp ayaklarının altına yastık koy ve ayaklarını sıcak tut
İns canım oledir boş gebelik te de kaşık agrilari olurmuş bu seferde buna taktım çok stres yapıyorum mahvettim kendimi Allah yardım etsin tüm annelere ve anne olacaklara

Bende yazıyım normalde 7 +1 olması lazım geç döllenme var sanırım 6 haftalık çıkıyor tahmini 10.haziran.2019 kilom 60 istanbul

• Beğen
Reactions: BYV
İns canım oledir boş gebelik te de kaşık agrilari olurmuş bu seferde buna taktım çok stres yapıyorum mahvettim kendimi Allah yardım etsin tüm annelere ve anne olacaklara
Kötü düşünme canım herşey olacağına varır kendinide bebişide strese sokma inş iyi olacak sabret biraz

Kaç hsftaliksin tam olarak
Aslında sat 2 Eylül ama salı günü keseyi gördüğümde beta hcg 5000 di ve doktor daha yeni 4 haftalık daha küçük demişti. Geç döllenme sanırım çünkü adetimin 16. Günü bile daha yumurtam oluşmamıştı

Kızlar bişey takıldı aklıma ben reglimin 5. Günü 27 ile gebeliğimi öğrendim 5 gün sonra 475 olmuştu değerim şuan 475 değerinin üzerinden tam 2 hafta geçti ama bebek 5 haftalık çıktı tekrar kan vermedim ama sizce bu artış oranı ve 2 haftayı hesaba katarsak ikiz fln olabilir mi?
Buarada doktor dış gebelik vs değil kesen gayet normal durumda dedi

Bu arada ne kadar çok geç döllenme var :) benim doktorum sat tarihimi değiştirdi adet düzensizliğin varsa ondan olur dedi pek yok aslında dedim olabilir böyle dedi tahmini doğum tarihi 20 gün kaydı böylelikle .
Ben zaten geç döllenme olduğunu tahmin ediyordum çünkü reglim 5 gün geçince küçük bi değerdi dedim evet çok sık oluyor dedi

Canım doktor bunu görünce ikiz dedimi? Benimki hiç birşey söylemedi neden acaba ya gayet iyi gözüküyor dedi sadece 3 hafta sonra tekrar çağırdı. Benimkide mi ikiz acaba ya. Bide bende hiç belirti yok ikizde çok belirti oluyomuş bulantı halsizlik vs sende nasıl
Canım sana ozamanda demişti burdan bi kaç kişi ikiz olabilir senin diye açıkcası ultrason resmini görünce bende ikiz düşündüm. Ve değerinde yüksekti senin haftana göre ona rağmen kesen gözükmemişti. Yalnız benim değerimde yüksek haftama göre baya doktor bile şaşırdı 10.042 ye rağmen gözükmemişti kesem. Hatta sen beni sakinleştirmek için kendi değerinden örnek vermiştin. Acaba diyorum seninde benimde ikizmi :KK70:

Dayanılmiycak gibi şiddetli dııl ama gün .boyu ara ara batma ve sanki kasiklarimda bir yumru varmis gibi sızlama var bu seferde boş gebelik olabilir diyorlar
Bi önceki gebeliğim boş gebelikti. 10. Haftaya kadar bir umut bekleyip kürtaj olmuştum. Şimdi hatırlamaya çalışıyorum da, o zamanlar gece o kasık batmasından uyandığım olmuştu. Tabi bu onun belirtisi miydi bilmiyorum. Şuanda da felaket bel ağrım var. Bacaklarımın üst tarafları ağrıyor. Bilmiyorum ya inş herşey yolunda gider.

Canım sana ozamanda demişti burdan bi kaç kişi ikiz olabilir senin diye açıkcası ultrason resmini görünce bende ikiz düşündüm. Ve değerinde yüksekti senin haftana göre ona rağmen kesen gözükmemişti. Yalnız benim değerimde yüksek haftama göre baya doktor bile şaşırdı 10.042 ye rağmen gözükmemişti kesem. Hatta sen beni sakinleştirmek için kendi değerinden örnek vermiştin. Acaba diyorum seninde benimde ikizmi :KK70:

Gönlünüze göre inşallah kızlar:dua:

Valla bilmiyorum ki benimde kafam karıştı :) Ama doktorum çok iyi ve sizce şüphelenseydi demezmiydi ikiz olma ihtimali var diye? Ben ultrason fotoma bakınca yatan bi bebek görüyorum :D ama bazıları iki nokta var iki embriyo gibi dedi. Benimde kafam karıştı 3 hafta sonra anlaşılır bakalım :)

Back
X