- 15 Şubat 2019
- 820
- 1.071
- 113
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuz korunun veya korunmayın demedi mi? Doktorum düşükten sonra iki kere adet ol ondan sonra korunmayın dedi. Yani bence hamile olabilirsin . Yumurtlama olmuştur. Çünkü tıpki adet gibi içerisi temizlendi düşük ile.Merhaba hanimlar ben ocak 1 de dusuk yaptim normal dusukdu 8 9u gibi bitti ve suan 25 subattyz ben hala.edet olmadim acaba tekrar hamile kalmis olabilirmiym.bole bisey mumkun.mu ? Belorti olarak migdem asiri dercede bulaniyo hatta bu makaleyi yazmadan once cok afedersiniz kustum geldim basim migren hastagsi oldgm icn surekli agriyo sag kasigim kendimi zorldgm zaman sizliyo batma hissi olustryo goguslerim zaten patlamaya hazir balon gini dokunslaar feryat edicek derecedym sizce hamilemym ?
Boşver araştırma bile bütün bunlar strese sokucu seyler akışına bırak senYumurtlama testi nedir yeni evliyim ben bilmiyorum da![]()
Tamam canım sen öyle diyosanBoşver araştırma bile bütün bunlar strese sokucu seyler akışına bırak sen![]()
Şahsen ben akışına bıraktım mesela ama inş işim düşmez benim ovulasyon testlerine .Boşver araştırma bile bütün bunlar strese sokucu seyler akışına bırak sen![]()
günaydın kızlar bir şey danışacam konu hakkında bılgsı olan var mı geçen doktora gıtmıştım adet olmuyoruum dıye. muayne edınce adet oldun olcak gıbısın bıraz daha bekle dedı eğer adet olursan 3. gunu gel test yapcaz demıştı dun adet oldum 2. gun pazar gunune denk gelıyor pazartesi gitsem olur mu acaba 4. gun olmuş olacak
Olmaz yani mecbur o gün gidiceksiingünaydın kızlar bir şey danışacam konu hakkında bılgsı olan var mı geçen doktora gıtmıştım adet olmuyoruum dıye. muayne edınce adet oldun olcak gıbısın bıraz daha bekle dedı eğer adet olursan 3. gunu gel test yapcaz demıştı dun adet oldum 2. gun pazar gunune denk gelıyor pazartesi gitsem olur mu acaba 4. gun olmuş olacak
Olmaz yani mecbur o gün gidiceksiin
Sabah erkenden gidersin
Ben doktora gittigimde sormustum canm ovulasyon testleri yaniltici olabiliyormus o yuzden 14. Gunden 2 once baslayarak gun aşırı iliski oneriyorum demisti doktorYa kızlar ben yumurtlama testi yapıyorum bugun 13.günüm hala yumurtlama olmadı gecen ay 11. Günde yumurtlama olmuştu neden olabilirki ya. Sanki hiç yumurtlama olmıcak gibi geliyo![]()
Yani evet belki bşr iki gün yanıltıcı olablr sadece ona bağlı kalmamk lazım ama benim akıntım falanda yok suan hiçBen doktora gittigimde sormustum canm ovulasyon testleri yaniltici olabiliyormus o yuzden 14. Gunden 2 once baslayarak gun aşırı iliski oneriyorum demisti doktor
Kötü düşünme canım geç döllenme olmuştur Allahın izniyle.. Benim de 3 kaldı adet günüme ve yumurta akı kıvamında akıntı var ya neden olur ki anlamıyorum. Regl olucam mı demek acaba.. Daha önce hiç dikkat etmedim regl olmaya yakın oluyor muydu acaba.Doktora gittim gecikme sürene göre hcg düşük dedi. Pazatesi tekrar kan vericem. Yukselmisse geç dollenme anlamina geliyormuş, yukselmezse boş gebelik.. :| cok korkuyorum.. Ama icime gec dollenme gibi doğuyor çünkü benim reglime yakın cok akintim olmustu ben de yumurtlama olabilir diye değerlendirmiştim. Dua edin kizlar guzel haberler alayim![]()
Kötü düşünme canım geç döllenme olmuştur Allahın izniyle.. Benim de 3 kaldı adet günüme ve yumurta akı kıvamında akıntı var ya neden olur ki anlamıyorum. Regl olucam mı demek acaba.. Daha önce hiç dikkat etmedim regl olmaya yakın oluyor muydu acaba.
İnşallah gec döllenmedir canımDoktora gittim gecikme sürene göre hcg düşük dedi. Pazatesi tekrar kan vericem. Yukselmisse geç dollenme anlamina geliyormuş, yukselmezse boş gebelik.. :| cok korkuyorum.. Ama icime gec dollenme gibi doğuyor çünkü benim reglime yakın cok akintim olmustu ben de yumurtlama olabilir diye değerlendirmiştim. Dua edin kizlar guzel haberler alayim![]()
İnşallah gec döllenmedir canım
Doktora gittim gecikme sürene göre hcg düşük dedi. Pazatesi tekrar kan vericem. Yukselmisse geç dollenme anlamina geliyormuş, yukselmezse boş gebelik.. :| cok korkuyorum.. Ama icime gec dollenme gibi doğuyor çünkü benim reglime yakın cok akintim olmustu ben de yumurtlama olabilir diye değerlendirmiştim. Dua edin kizlar guzel haberler alayim![]()