• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Hamilelik için uğraşanlar

En azndan regl oldun yeni doneme girdin tekrar denersin insallah canm yeni ay yeni umutlar Rabbim hepimizin evlat sahibi olmasini nasip etsin insallah ben 18 gun gecikmeyle beklemedeyim negatifse en azndan regl olsam da bende tekrar ovulasyonu beklesem bu sekilde cok kotu
18 gün baya gecmis canim ya doktora gitseydin gecikme sebebini ögrenseydin en azinda rahatlardin canim.daha önceleri bu kadar gecikmen olurmuydu

18 gün baya gecmis canim ya doktora gitseydin gecikme sebebini ögrenseydin en azinda rahatlardin canim.daha önceleri bu kadar gecikmen olurmuydu

Yok canm daha once hic bu kadar olmadi gec dollenme ihtimaline karsi bekledim canm doktora gidersem hemen adet sokturucu vs. Kullanmak istemedim ondan dolayi bakalm insallah iyi seyler duymak nasip olur 12 de randevum var bugun

Yok canm daha once hic bu kadar olmadi gec dollenme ihtimaline karsi bekledim canm doktora gidersem hemen adet sokturucu vs. Kullanmak istemedim ondan dolayi bakalm insallah iyi seyler duymak nasip olur 12 de randevum var bugun
Ayyyyy haydi Insallah güzel haberler verirsin.keske doktora gitmeden önce evde bir test yapsaydin canim.

Ben halime ne diyeyim kizlar pisikoloji olarak diplerdeyim.gecenlerde görümcem dogum yapti Allah bagislasin bebisi.kaynanasi bana dönüp amannnn sende ama tenbel ciktin seninle ayni zamanda evlenenler ikinciyi dogurdu sizde bir doktora gidinde tedavi olun degince icimden ammaannn sende ama kalici kaldin seninle ayni zamanda doganlari mezarlikta ziyaretlerine gidiyoruz diyesim vardi.tövbe tövbe deyip gitim valla bana cocuk konusunu acanlara sanane diye bagirasim var artik:KK43:

Keske deseydin ya icimizin yaglari erirdi:D

bende bu ay ovülasyon testi kullandım 15 i yumurtlama gördüm 16 sı çatladı bat 2 mart ama şuan çok bel ağrım var birde sersemlik üstümde gebeliğe de yormak istemiyorum pko vardı bende. bu ay bir çok kür kullandım hatta bu kürler sayesinde yumurtladım ve çatladı normalde değil çatlama yumurtlama bile olmazdı 60 günü bulurdu adetim

bende bu ay ovülasyon testi kullandım 15 i yumurtlama gördüm 16 sı çatladı bat 2 mart ama şuan çok bel ağrım var birde sersemlik üstümde gebeliğe de yormak istemiyorum pko vardı bende. bu ay bir çok kür kullandım hatta bu kürler sayesinde yumurtladım ve çatladı normalde değil çatlama yumurtlama bile olmazdı 60 günü bulurdu adetim
Hangi kür o acaba

Hangi kür o acaba
Önce incir ve havuç kürünü yaptım bunları yaparken de çörek otu bal tarçın kürünü de yaptım normalde 20 si yumurtlama olur derken 15 i oldu ve ertesi gün çatladı doktorum follik asit de vermişti folbiol onuda içiyordum

Önce incir ve havuç kürünü yaptım bunları yaparken de çörek otu bal tarçın kürünü de yaptım normalde 20 si yumurtlama olur derken 15 i oldu ve ertesi gün çatladı doktorum follik asit de vermişti folbiol onuda içiyordum
Anladim canim tesekkurler

Kızlar size bişey sorcam eşim sperm trsti yaptırdı toplam sperm sayısı 120 milyon cıktı ama aralık değeri 33-46 yazıypr bu değer biraz fazla sanki ama anlayamadık bilgisi olan varmı

Kızlar size bişey sorcam eşim sperm trsti yaptırdı toplam sperm sayısı 120 milyon cıktı ama aralık değeri 33-46 yazıypr bu değer biraz fazla sanki ama anlayamadık bilgisi olan varmı

120 milyon gayet iyi. 33-46 aralığı az bana kalırsa. Haftasonu benim eşim de yaptıracak bu ara baya araştırdım ordan biliyorum.

Bizde arastırdık ama sonucu tam anlayamadık doktora sonuçları cuma günü göstericez bakalım. Bide morfoloji değeri yüzde 12 cıktı değer aralığı yüzde3-4 yazıyor

Nasil gecti doktor randevun canim.bir sonuc aldinmi?

Canm doktor tekrar kan testi istedi yaptik ama negatif ultrasnla bakti regl oldun olcak gibisin 15 gun daha bekle yinr olmazsan gel eger olursa adetin 3. Gunu gel test yapalm dedi simdilik beklemediyiz yani canm gebelik istedigimi soyledm ovulasyon testi pek dogru olmuyor adetin 14. Gununden itibaren gun asiri duzenli iliski oneriyorum dedi

Kizlar 1 hafta adetim gecikti. İlk gecikme gunlerinde test yapmıştım negatif çıkınca bi daha yapmamıştım. Bugün adet oldum sandim tuvalete gittim ve cok acik pembe bi kanla karisik gibi akinti olmus biraz. Yerlesme kanamasi olabilir mi ki? :| test aldim ama bozuk çıktı şansıma. Yerlesme kanamasi nasil oluyor bilen var mi?

Kizlar 1 hafta adetim gecikti. İlk gecikme gunlerinde test yapmıştım negatif çıkınca bi daha yapmamıştım. Bugün adet oldum sandim tuvalete gittim ve cok acik pembe bi kanla karisik gibi akinti olmus biraz. Yerlesme kanamasi olabilir mi ki? :| test aldim ama bozuk çıktı şansıma. Yerlesme kanamasi nasil oluyor bilen var mi?
Canım çok az oluyo diye niliyorum yarına kadar bekşe bakalım drvamı gelicekmi yarında gelmezse bi test daha yaparsın

Back
X